הרהורים על מעגלים...

הרהורים על מעגלים...

רעבה כל היום לא אכלתי קופצים לדוכן שוארמה להשקיט את הקרקור ניגשת לשים קצת סלט ושם בזוית העין רואה אותו את החבר הראשון שהיה לי לפני 7 שנים מעט אחרי הגרושין כשהפחדים עוד לא שכנו בתוכי כשהכל היה תמים וילדותי (אצלי) קשר נפלא שהסתיים כשעזב את הארץ קשר שהתבשל על אש קטנה אחר כך כבר לא הצלחתי יותר ליצור כזה קשר ממקום כל כך נקי, בריא ונטול עקבות ניסיתי אבל הפחדים תמיד בצבצו דוקא עכשיו כשנמצאת בתחילתו של קשר חדש שזורם ונראה כל כך נהדר אותנטי וכמעט נטול עקבות רואה אותו בזוית העין שואלת את עצמי ביני לביני האם זו סגירת מעגל??? ראשון ואחרון? הלואי | ניצת מהרהרת ביכולת שלה לחזור לתמימותה |

blonda3

New member
גם אני לא אכלתי עד הערב

לא הספקתי.... סגירת מעגל?אולי. למה לא? תגידי-ניגשת אליו או שעזבת???

עזבתי

באותה סיטואציה זה היה מיותר למרות אין ספק שהיה מעניין לשמוע קצת מה עבר עליו מאז...

r e d head

New member
היה כאן השבוע שרשור...

ששאל למה אנחנו כאן בפורום. אז אני בחרתי להתיחס כאן. כדי להמשיך, כדי לקוות...כדי להתעודד אני שאיבדתי את התמימות, שהפסקתי ל"חפש" נכנסתי לכאן וכל פעם מנסה להמשיך מחדש, בזכות הסיפורים שלך, שלכם... ובשבילך המינהלת החביבה עלי....
ושרק ימשיך לך ככה ויותר
וחג שמח!

עוף כנף

New member
דברים שרואים מפה, לא רואים משם..

{איכשהו, המון פעמים קורה (לי לפחות) שיש תקופות "מתות" ואח"כ, פתאום, כשמתחילים לצאת מזה,- פתאום חוזרות תזכורות מהעבר...} זורמים בקשר חדש, ופוגשים בקשר טוב שהיה בעבר. כאילו מישהו בא לבדוק, אם את שלמה עם הקשר הקיים. כאילו רוצה לבלבל... עם התזכורת הזאת. (סתם הרהורים מבולבלים
)

זה מעניין מה שאמרת...

כל השנים הללו זכרתי לטובה את הקשר שהיה שם כל השנים אמרתי שמבחינת התאמה (ואני לא מדברת על אהבה) הוא הכי מתאים שיכול להיות ו... אם יבוא יום ויגיד - בואי אסע גם עד קצה העולם... אז אולי מישהו למעלה שם סידר לי בדיקה? אולי לא התבלבלתי בכלל... רק תמונה שראיתי מהעבר כמו תמונה באלבום

*יערית

New member
מאמינה חזקה בבדיקה של בורא עולם

יש אדם מהעבר שלי שתמיד רצה להתחתן איתי.. כבר חזו לנו גרושים לכל אחד בנפרד וחזו שנתאחד יחד ונבנה משפחה משלנו....והוא תמיד חוזר לקשר איתי כאשר אני יחד עם מישהו...מאין בדיקה כזו שנותנים לי .. ואני חזקה מתמיד יודעת ובטוחה שאין לנו יחד מה לעשות, ידידים תמיד נשאר...הוא מחשיב אותי לאהבה הגדולה שלו, אני מחשיבה אותו לחבר טוב שהיה לי.... והנה כשהקשר הנוכחי שלי התחזק..הוא הופיע שוב...שאל האם אני רצינית ומה יש לי לחפש בקשר עם אדם שמבוגר ממני בכך וכך שנים?האם אני מאושרת? אולי בכל זאת ניתן שוב לחדש את הקשר וללעת כל זה רציני הפעם.. {יורת מ 12 שנים חלפו}אחרי שהוא הכיר את הבן זוג הנוכחי הוא הבין ......שאין לו הרבה סיכוי ועדיף להשאר בקשר ידידותי....והוא ממשיך קדימה.....אבל רק המחשבה שכל מה שצפו לנו בעבר קרה לפעמים משגע

maof

New member
ניצתי...........

אני לא יודע אם אפשר החזיר את הזמן אחורה.......דברים שלמדנו נימצאים בתוכנו.....והם לא יעלמו לעולם למדנו במרוצת השנים מה טוב עבורנו למדנו על האיזון בין הראש והלב למדנו לא להיסחף ולהקשיב לעצמנו למדנו להיזהר למדנו להכיר את הפחד......... אבל למדנו גם מה זאת אהבה אמיתית למדנו לתת מעצמנו לאדם שאנחנו אוהבים למדנו את ההבדל שבין לקחת ולקבל למדנו ללכת עם הרגשות שלנו בלי מעצורים וכל מבוקשנו שידעו להכיר אותנו
מעוף

זה נכון

להחזיר לאחור אי אפשר ו... גם לו היתה ניתנת לי האפשרות נראה כי לא הייתי בוחרת בה ומוסיפה על עניין ההכירות גם ש... ידעו לקבל אותנו כמו שאנחנו באמת

הלוואי האחרון

ניצתי, איזה יופי של ספור, מחזיקה אצבעות שיהיה האחרון, אבל רק באיכות שאת רוצה, למרות שבקושי מכירה אותך כבר יודעת שבפחות מזה לא תסתפקי. פייה

סגירת מעגלים...

איך נפלת עלי עכשיו עם השרשור הזה.. בדיוק עזבו שתי חברות טובות.. ערב נשים.. ובין קשקוש להרהור לצחוק...התפתחה שיחה על.. סגירות מעגלים מסתבר...שיש לי מומחיות לסגירות שכאלה יש יזומות יש שנוחתות עלי ככה פתאום, חלונות הזדמנות, שלוקחת בשתי ידיים אבל כל הסגירות...שוות..... ולגבי המעגל שלך... אמן...וזו הסגירה...

נצנצ זו בטוח סגירת מעגל....

מנסיוני זה בדיוק הזמן להסתכל בפנים לתוך הנפש ולראות כמה עברת וכמה השתנית בשנים האלו.... אני מניחה שהשנים האלו עשו אותך רק חזקה יותר...

הזדהתי עם מה שאת אומרת....

מוזר שגם אני רואה את הקשר הראשון שהיה לי אחרי הגירושים.. כקשר הכי טוב שהיה לי עד עכשיו..
למרות התקופה הקצרה מהגירושים... עדיין הוא היה אמיתי, חברי, תמים.. וטהור משהו.. ואולי זה לא מוזר.. אולי זה פשוט כך.. אחרי כל מטעני הגרושים אנחנו מביאים את עצמנו למקום טוב יותר.. לפחות בהתחלה.. תמיד זוכרת אותו, כמו שזוכרים את החבר הראשון, נשיקה ראשונה.. ותמיד תהיה לי פינה בשבילו...

ובסוף מעגל..כמו בשיר?...

אבל עיגול לא נגמר..ממשיך אל הדבר הבא חג סביבנו... אין כמו לבבות על האש שמתבשלות לאיטם... וסופם שאוכלים אותם ..ואז זה נגמר ..

*יערית

New member
סגירת מעגל....

זורקת את עצמי אחורנית בשנים וזוכרת מה עשיתי למען סגירת מעגל.... אני ובעלי לשעבר היינו צריכים להפגש עם האקס המיתולוגי האהבה הראשונה שלי, הפרידה ביננו היתה בעיקבות המרחק ופחדים שלי.. וזה קינן בי לתוך הנשואים..היתה הזדמנות להפגש עשיתי זאת...4 שעות של מפגש אחד על אחת בכי ,חיבוקים,בכי ..הרבה בכי..רוקנתי את כל מה שהיה בי במשך 6 שנים שלא ראיתיו...ואחר כך עם הכאב שראיתי על פניו של בעלי יזמנו פגישה משולשת.. זה היה בריא לנשמה..בדיאבד....יש לי הרבה ביצים לעשות מעשה שכזה אבל רק כך יכולתי להניח לעבר..לסגור מעגל.... אין בי חרטה על מעשיי,אין בי חרטה על שהכרתי אותו שלמדתי מהי אהבה נתינה וקבלת אהבה... היום נשאר לקצור את הפירות....שנטעתי איי שם אחורנית בשנים. לגבייך יקירה.....חושבת שהמצוי הנעים,הטיבעי והמרגש עדיף מעל הרצוי בעבר...כי מהש היה שם..לא מחייב שיהייה כאן..

blonda3

New member
סגירת מעגל../images/Emo45.gif../images/Emo13.gif../images/Emo39.gif

צהרי ערב החג.... סיימתי את סבב הקניות לחג מתנות לכל ילדי ליל הסדר ומתנות צנועות לאמהות שטרחו, ולאמו של החבר של הבת הגדולה... נוסעת לכיוון הבית... ואז לפתע רואה את הגרוש שלי מגיח מהסמטה הסמוכה... הוא ראה אותי סימנתי לו שיעצור.... פתחתי חלון במכונית... גם הוא פתח... אמרתי לו חג שמח ושאני מצטערת על כל מה שקרה לנו...בעבר... הוא ענה שהתיקון שלו ייעשה בחיים הבאים.... שאלתי-בעולם הבא? הוא ענה שכן... התפלאתי.... זה גרם לי לחשוב מחשבות.... על השינוי שהוא עבר... בקיצור-איחלתי לו חג שמח...ושיהיה רק טוב למען ילדינו והוא איחל לי גם.... ונפרדנו בחיוך... בתקווה לימים טובים למען הילדים. כי מה אני בסה"כ רוצה? שנשים את העבר מאחורינו, ושתהיה לנו תקשורת טובה. זה הכל. לא יותר מזה.

למעלה