הרהורים על אשתי

loolah2

New member
הרהורים על אשתי

אני אוהב שאשתי הייתה מופקרת. אחרי שנישאנו והיחסים בינינו העמיקו התחילה לספר לי על אקטים שהיו לה לפני עם בחורים. האמת שאני דחפתי אותה לספר. אני לא יכול לזכור מתי בדיוק גיליתי את הצורך הזה אצלי, להיחשף לפרטים האינטימיים של אשתי עם גברים אחרים. נדמה לי שהכול התחיל במשחקי פנטזיה שהצעתי לה. רציתי לבדוק את הגבולות שלה כי תמיד חיפשתי לפרוץ את הגבולות בסקס. אני מה שנקרא בשפת העם חרמן- אך לא רק.

אחד הסיפורים שסיפרה לי ושממשיך לתקוף אותי בחרמונים שלי –איתה ולבדי- הוא המציצה שהעניקה לגבר כשהוא נוהג. היא סיפרה שהלכו לאיזה מסעדה ובדרך היא מצצה לו. כשהגיעו למסעדה הוא ביקש עוד מציצה בחנייה כי היה מחורמן אש- וקיבל. אני רק מדמיין את הזין הקשה שלו בתוך הפה של אשתי וישר מקבל זקפה. הפרפורים בבטן עולים לחזה ונשימתי נעצרת. אני מנסה לדמיין את הכול, פרט לפרט. היא מנדבת פרטים פה ושם אך לא הכול. אני חייב לדמיין לעצמי את מראה הזין שלו, את התנוחה שלה בעת שמצצה, את הגמירה שלו. היא אומרת שלא גמר לה בפה אז בטח היא שפשפה את הזין שלו מהר מאד כמו שהיא עושה לזין שלי כשהיא מוצצת ומאוננת לי, תוך שהיא מספרת על המציצות שלה.

אשתי מוצצת מגיל 15 או 16. היא הייתה בתיכון והיה לה חבר. גם לאחותה. באחד היום הלכו ארבעתם לדירה של אחד הבחורים וכל זוג הסתגר בחדר משלו. היא מספרת שלא ידעה בדיוק מה הולך לקרות וכשגמר היא התפעלה עד כדי כך שהתקשרה לחברה שלה וצעקה לה בטלפון: הוא גמר! הוא גמר! היא אומרת שהוא צעק בקול רם כשגמר ותהיתי אם אחותה שמעה אותו וסביר מאד שכן עשתה. רציתי לדעת אם גם אחותה מצצה לחבר שלה בחדר השני. היא אומרת שהן לא דיברו על זה מעולם אך המראה של גיסתי מוצצת זין הלהיב אותי לא פחות. כשהיא גילתה זאת לא היה לה אכפת לשחק אתי משחק פנטזיה שבו אחותה מזדיינת אתנו בשלישיה. אני שכבתי במיטה ואשתי מצצה את הזין ודיברה על זה שאחותה מוצצת לי, או שאני מזיין את השדיים הגדולים שלה- וגמרתי כמו משוגע.

עם חבר אחר היא נהגה להזדיין במשרד שלו. הוא היה חרמן גדול ולפעמים היא הייתה מגיעה אליו לצלם מסמכים והוא אונן מולה. היא הזדיינה הרבה במשרד. על הכורסא, השולחן, מה לא. כל פעם שאני עובר באזור של המשרד אני מדמיין אותה בקומה השנייה לוקחת את הזין העבה שלו לפה ומוצצת בחריצות כמו שהיא עושה. מוצצת נאמנה.

כמעט בכל יום אני שולח לה טקסטים בנייד עם משפטי זימה הקשורים לזיונים שלה. לפעמים אני מבקש ממנה דברים ולפעמים אלה סתם משפטי חרמנות על סקס ופנטזיות. לפני זמן מה סיפרה לי על זיון שהיה לה על צד הכביש ליד האוניברסיטה. הם עישנו ליד הרכב והוא אמר לה שכל פעם שהוא שומע את הקול שלה הוא רוצה לזיין אותה. כנראה שזה חרמן אותה והם התחילו להזדיין על קידמת הרכב, והיא חושבת שכמה נהגים שעברו בכביש ראו אותם. היא הייתה בתנוחת דוגי, רכונה קדימה על הרכב והוא זיין אותה מאחור. לפני כמה דקות היא כתבה לי אפילו שהוא גמר בפנים- דבר שהיא נזהרת ממנו בדרך כלל. אך כנראה שהשרמוטה הייתה ממש מחורמנת.

אני מפנטז כל הזמן על שלישייה עם עוד גבר. אני רוצה לשבת מולם ולאונן את עצמי לדעת כשהוא עולה עליה, מפשק את רגליה, יונק את פטמותיה, מלקק את הכוס החם שלה וגומר לה בפה או על הפרצוף או התחת. אני אוהב את אשתי –שלא תטעו- ומרגיש שהפנטזיות האלו הן חלק מאהבתי אליה. אני אוהב אותה מופקרת ומשוחררת וחסרת מעצורים. גיליתי שאני לא מקנא בקטע הפיזי. יכאב לי מאד אם היא תתאהב בגבר אחר, אבל אשמח אם היא תחליט לזיין גבר כלשהו במלוא המרץ.

אחרי שנישאנו היא נאמנה ואינה מחפשת סקס מחוץ למסגרת שלנו. היא אומרת זאת כל הזמן ואני מרגיש זאת גם. העניין שלה בסקס מזדמן הוא אפסי והיא חושבת שאין גבר אחר ששווה את הלהט והתשוקה שלה יותר ממני. אני מאמין לה. אבל מה עם השלישייה הנחשקת?

אשתי יפה ומושכת ואני יודע שלא מעט גברים מנסים להתחיל איתה. כשהיא יוצאת מהבית בבוקר היא נראית סקסית להפליא ובתוך תוכי אני מקווה שהיא תמצא את הגבר המתאים לסטוץ חושני כמו שאני אוהב. קשה להיות קוקהולד כשאשתך לא בעניין –לגמרי!- ועוד יותר קשה לחיות עם התיאורים המקסימים שהיא מסגירה מדי פעם מבלי להיות חלק מזה.

אחד הסיפורים הכי מדליקים שסיפרה התרחש בלילה על שפת הים. היא הייתה בשמלה קיצית יפה והוא היה מחורמן עד כדי כך ששכב מעליה וזיין אותה כשמסביב עוד זוגות על החוף. היא עדיין זוכרת שהשמלה התלכלכה והוא גמר לה על הבטן. אני כל כך רוצה לצפות בסצנה זו. מת לראות אותה נשכבת תחת הזין של גבר אחר ולהיאנק מתשוקה.

כפיצוי אני מחפש כל הזמן סרטי פורנו על מציצות ברכב וזיונים בחוף וברכב, אך שום דבר אינו משתווה לסיפורים שלה. יש בה ערבוביה של יופי, תום, שובבות והפקרות שמעבירה אותי על דעתי. אני מאונן תכופות, לידה או לבדי, ומנסה כל הזמן לדחוף אותה לכיוון אך היא בשלה. אפילו הניסיון להביא מסג'יסט הביתה לעיסוי בארבע ידיים נכשל בסוף.

לפני איזה חודש הייתי מחורמן והיא שכבה בחיקי מול הטלוויזיה. התחלתי לאונן כשהיא ישנה, ואז קמתי והורדתי לה את התחתונים ואוננתי על התחת המקסים שלה. גמרתי עליו בצרורות והיא התעוררה ושאלה מה קרה ואני הייתי נבוך אך מאושר עד השמיים: סוף סוף הרגשתי באמת שהיא זונה ששכבה מתחתי ועשיתי בה כבשלי...

אני בעלה של הזונה הכי יפה!

שני דברים.

1. בתור גברבר מצוי... תביא לראות...

2. לא הבנתי את הסיום :
"סוף סוף הרגשתי באמת שהיא זונה ששכבה מתחתי ועשיתי בה כבשלי..."
איך זה קשור לקוקהולד?
איך זה הרגיש לך שהיא זונה? -> עשה לך טוב?

אתה נשוי טרי?

כי אם כן, אז מה שאתה צריך זה פשוט לחכות שלוש-ארבע שנים ואז להציע לה שוב את השלישיה. אז היא אולי תהיה יותר פתוחה לגיוון מהסוג הזה.
בהצלחה!

Maja the Naked

New member
וואי, איזה יופי של רשומה.

אכן, לא קל להיות קוקהולד... זה לא קל בכל מקרה.
תהנה בינתיים מהפנטזיות, וכמו שקנאת הפין כתבה לך, ייתכן שיגיע גם זמן להגשים אותן (אם עדיין תהיה בעניין
).
תזכור גם, שסיפורים ופנטזיות זה דבר אחד ומציאות זה לפעמים דבר אחר...
אולי דווקא העובדה שאשתך מצהירה על נאמנותה, מקלה עליך לפנטז על המקרה ההפוך... השאלה היא איך היית מרגיש בסיטואציה כזאת "באמת"?
(אוףףףףף אני מפרה פה את הכללים של עצמי! תיכף אקבל נזיפה מפרדיננד על ההפרדה הדיכוטומית שעשיתי בין "פנטזיה" ל-"מציאות"... טוב, הוא עוד חייב לי, לנו, לפורום - רשומה בנושא!)

mar nina

New member
זה לא קשור לפרגון

זה קשור לפטיש מסויים של האיש היקר.
זה הדבר שמחרמן אותו.

קלישאה2

New member
לעניות דעתי

או לכל הפחות בחוויה שלי כקורא - יש פה בהחלט פטיש, אבל גם אלמנט של פרגון.

וכן, הוא אכן איש יקר.

eyal 123

New member
הי מתוקה

אהלן,

נתקלתי בך בפורומים שונים..
בואי נאמר שהדלקת אותי בלשון המעטה..
אשמח אם תצרי קשר במסרים...

אייל.

וונוס45

New member
מרגש לקרוא בכל אופן אפשרי!

בעיקר משום שכאשר זוג נשוי משתפים זה את זו בפנטזיות שלהם וחיים אותן, אפילו אם רק בינהם, זה שומר את הקשר חי ומעורר ומרגש, לשנים ארוכות!
תיהנו מהפנטזיות בשלב זה, ואולי באמת בעוד כמה שנים היא תשמח להגיע גם למימוש בצורת חילופי זוגות או שלישיות.

למעלה