הרהורים נוגים

Galit29

New member
בתור ירוקה בעיניין

אני יכולה להגיד לך, שהפסקה זה דבר טוב ויש הוכחות שבהפסקות כמעט תמיד יש הפתעות. 4 שנים של טיפולים זה באמת מעייף, אבל תסתכלי לצדדים ותראי שמי שאוהב אותך, נמצא לצידך בכל הזמנים המעצבנים האלו. אני מאחלת לך הצלחה מכל ה-
ומאוד בקרוב.

הוג .........

מבינה כ"כ את מה שכתבת גם אני נשואה 6 שנים באוגוסט ו4 שנים אני בטיפולים 11 טיפולים עברתי+ 4 החזרות[2 הפלות] אפילו נירשמתי לאימוץ על מנת שיהיה אימא בכל מחיר אבל דוקא בזמן שכבר יתיאשתי מהכל הריתי בטיפול 11], גם לבעלי בעיית זרע קשה 2% זרעים תקינים ועבר 2 ניתוחים שלא בידיוק עזרו ....אבל בסוף זה יגיע ושזה יגיע לא האמנתי שזה בבטן חי ונושם כפול 2 ... אני בטוחה שבסוף האור יגיע גם אלייך זה חייב להגיע ...רק עוד קצת .. שלך יונית מותיקות הפורום

mavim

New member
מזדהה

בדר"כ קוראת ומעט מאוד כותבת אך חייבת להגיב ולומר שאני מזדהה, כל-כך מוכר ודומה המצב הזה. וכמו שאת אומרת, ארבע, בעצם כמעט חמש שנים ולא רואים סוף, כמה כבר עברנו וזה נראה שאנו רק בהתחלה, ובאמת נוכחתי לראות שהפסקה ומנוחה מהמירוץ והלחץ הזה עושה לנו טוב. אז מחבקת חזק רוצה רק לאחל שיעשה כבר החסד עימנו כי גם לנו מגיעה קצת נחת. אולי אם נצעק יחדיו הוא ישמע?

רות כהן

New member
מרגש ועצוב../images/Emo10.gif

מזדהה איתך ועם כאבך. מאחלת לך שההפסקה תעשה לך רק טוב
רות

מזדהה כואבת ותומכת..../images/Emo24.gif ארוך

הוג כל כך מוכר וכל כך כואב רק להיזכר בכאב שעברנו עושה לי צמרמורת... אבל עזבי הכל את חייבת לקחת את עצמך בידיים גם אני עברתי 4 שנים של סבל כאב, בכי ומה לא. גם לנו יש בעיית זרע מורפולוגיה חמורה, מה לא הציעו לנו ועשינו הכל אבל ממש הכל כל מה שאמרו לנו עשינו לא היה אכפת לי כבר מכלום. וממש שכבר התחלתי להרים ידיים זה הגיע וזה יגיע גם לך - חייב הבטחה שלי. בטיפול האחרון שהצליח בעצם בעלי לקח כדורים בשם דבש מלכות וקנינו אותם מיד מרדכי - ובמקביל הוא אכל בבוקר וגם בערב שקדים עם דבש. וזאת המלצה של ערביה שהייתי אצלה והיא ככה הבטיחה לי שלאחר חודשיים לאחר לקיחת אותם כדורים ושקדים אני אהיה בהריון - והיא אף עשתה לי מעין מסא'ג בבטן ומילמלה כל מיני מילים בערבית. ובאמת זה בדיוק מה שהיה לאחר חודשיים בדיוק הטיפול הצליח. מה שאני מנסה בעצם להגיד זה לעולם אבל לעולם לא להרים ידיים במיוחד אחרי שהתברכת עם גבר שאת כל כך אוהבת, תנסי הכל אל תרימי ידיים, אני ניסיתי כל דבר שרק אמרו לי מהייאוש שתקף אותי. אני מבטיחה לעזור אם תרצי אני אשמח אפילו אם תרצי לקבל פרטים יותר מדוייקים לגבי הטיפול תשלחי לי מסר ואני אשמח לעזור לך. בהצלחה - והבטחה שלי הכל יהיה בסדר!!!

טייני1

New member
מזדהה לגמרי ../images/Emo24.gif

התחלתי חודשיים אחרייך, בידיעה ברורה שזה הולך להצליח במכה ראשונה, והילד יוולד ביום ההולדת שלי.. מאז זרמו הרבה מים ונוזלים מנוזלים שונים, וכל יום הולדת אני מחשבת בן כמה הילד היה אמור להיות היום... מחזקת אותך. גם אני בהפסקה, ומנסה להתעלם מהעובדה שגם יום הולדתי ה 35 מתחיל לעבור את החצי (כן, אני עוד סופרת חצאים
) ומתקרב ל 36... אבל את יודעת משהו? איפשהו יש ילד שהוא שלי. הוא פשוט עוד לא מוכן. וכשהוא יהיה מוכן, הוא יוולד. וגם אם הוא יוולד אצל אשה אחרת, אז הוא יקרא לי, לא משנה כמה רחוק המקום שנולד בו, ואני אבוא ואקח אותו כי אני מיועדת להיות אמא שלו והוא מיועד להיות שלי. כשהזמן יהיה נכון באמת, זה יקרה. תאמיני.

אנחנו 4

New member
מזדהה ונזכרת

12 שנה בדיק עברו מהיום שהחלטנו להיות הורים ועד הלידה. 12 שנה של טיפולים שונים ומשונים הפריות IVF תרומות ביצית אימוץ והפסקות. ההפסקה הארוכה מכולם היתה לאחר האימוץ ואז במשנה כוח ועם כל ההתמדה חזרנו למירוץ. 2.5 שנים חיכנו עבדנו ניסינו ואז הוא החליט להכנס לו לבטן ולהשאר . רק האמונה שגם לנו יהיה הריון וילד היא שחיזקה עזרה והשאירה אותנו במירץ האין סופי של השלילים. אז כחי מנוחה חפשי פיתרונות יצירתיים וחזרי למירוץ רעננה מחוזקת ומאמינה......

נועם@בת

New member
מזדהה עם כל מילה יקירתי../images/Emo24.gif

רק שאצלי זה כבר מעל 4 שנים... גם אני הנחתי משוטים והלכתי לנוח. הלכתי לחפש את הזוגיות שנשחקה ומצאתי אותה, ניקיתי אותה והחזרתי אותה לחיים. ישבתי בשמש ועודדתי את האחרות שחותרות. בין לבין בדקתי ועדיין בודקת סירות אחרות ומשוטים קצת שונים. קחי לך את הזמן שלך, גם אם השעון הביולוגי מתקתק לו במרץ מעל הראש. הנשמה שלך זקוקה לכוחות חדשים. חפשי לך דרכים לשפץ את הגוף והנפש. לאוורר את הזוגיות ולמלא מצברים. תנוחי כמה שאת רוצה ואם תרצי, תמיד תוכלי לחזור אלינו, תמיד ימצא לך כאן מקום.
נועם ~שגם צריכה לצעוק מידי פעם אל היושב במרומים~

יציואפי

New member
הוג יקרה../images/Emo24.gif

אני מרגישה בדיוק כמוך למרות שב ivf אני "רק" שנה וחצי אני חושבת שהכאב הוא אותו כאב. אני גם הוצאתי את היומן לא מזמן ושמתי
שמהרגע שהתחלנו עוד עם האיקוקלומין לפני כמעט 2.5 שנים לא עשינו הפסקה.. אז עכשיו אנחנו רשמית בהפסקה עד שנמצא את הכוחות לחזור. אני מאוד מקווה שנמצא אותם כי הרגע להרים ידיים הוא מאוד קרוב... אנחנו ננוח אני ממליצה גם לכם איזה חו"ל קטן או איזה נופש לנקות את הנפש. אין מה לעשות עד שלא נצליח אנחנו לא נפסיק אני חושבת שכולנו יודעות את זה.

מצטרפת לקריאה

הלו? אלוהים ? אתה שומע? גם אני וגם בעלי , לא פעם מוצאים את עצמנו שואלים את אלוהים , מה עשינו , מה חטאנו , למה לאלו ולאלו יש ילדים... גם לי יש כל מיני ארועים ורגעים שאני נזכרת ובעצם מעכלת כמה זמן אנחנו בתוך הסיפור הזה .. אני נזכרת מה חשבתי למשל לפני שנה או לפני שנתיים אחרי טיפול זה או אחר , ככשהייתי מנסה לחשוב על העתיד , בעוד שנה מאותו יום או שנתיים והייתי אז בטוחה שעד אז זה יצליח אשכח את כל הייסורים ואהיה טרודה בדברים אחרים (חיתולים ,מוצצים, מטפלת, ביביסיטר..), והנה אני היום שנה , שנתיים , שנתיים וחצי אחרי אותן מחשבות ואני עדיין תקועה באותו מקום . זה מייאש אני כל כך מבינה אותך . אומר לך רק מה שאני אומרת לעצמי ולבעלי ומנסה לשכנע שאסור לאבד את התקווה . אז תעצרי ותאספי כוחות ותמשיכי , בסוף תצליחו ותוכלי להביט אחורה בחיוך , ואני מקווה שגם אנחנו

רוית ב

New member
הוגגגגגגג../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

יקירתי אני מרגישה כמוך בדיוק. אבל.... אסור אסור אסור לשקוע במרה שחורה אני יודעת שהדרך קשה ואיומה ויש עליות וירידות ועוד אין תינוק לחבק (זמנית!!!!) אבל חייבים להמשיך אין לנו ברירה תחפשי את הכוחו בכל מיני שיטות - הומור עוזר מאוד, פינוקי גוף ונפש עוזרים (סקס, ספא וספר טוב) הלוואי שיכולתי לקחת אותך קצת לסיבוב השתגעות וצחוקים בסוף זה יבוא בטוח אלוהים לא יושב שם למעלה סתם בטח הילדים שלך יהיו כאלו מקסימים ומדהימים שצריך לחכות שיגיעו במלאי ככה זה שם למעלה. תחזיקי מעמד!! כולנו מחבקים אותך ומושכים אותך קדימה. רוית

למעלה