הרהורים לעת לילה

יעל :-)

New member
הרהורים לעת לילה

קראתי את השרשור שנושא את השאלה: "לשנה החדשה מה תעניקו במתנה לעצמכם?" לי ישר קפצו שני דברים לראש. שני דברים מהותיים לי שלאורך תקופות בעבר אפשר היה להרגיש בחסרון גדול שלהם. מוזה הגיבה לאחת התגובות בשאלה "כתבת מה תבקשי לקבל ואני שאלתי, מה תתני לך במתנה?" מסתבר שכל אחד לוקח את זה למקום שלו, ואני (נדמה לי) חשבתי קצת אחרת. כולנו כתבנו (או לפחות חשבנו) בעצם מה אנחנו מבקשים, מה היינו רוצים. אבל פתאום היה ממש קשה לי לחשוב איך אני מעניקה לעצמי את זה באופן אמיתי (למרות הרצון). האם אתם באמת הולכים לעשות השנה את המקסימום שלכם בשביל להעניק לעצמכם את המתנה הזו? או שזו שאיפה שנשארת אי שם בגדר רצון מעורפל ללא עשייה ממשית להגשמה? הממ.. אולי זו רק אני, אבל היה מעניין ששאלה פשוטה התפרשה לי פתאום קצת אחרת.

ע ו פ ר ה

New member
שאלת שאלה ענקית

"האם אתם באמת הולכים לעשות השנה את המקסימום שלכם בשביל להעניק לעצמכם את המתנה הזו?" ואני הייתי מוסיפה עליה עוד שאלה: איך תעשו את המקסימום שלכם בשביל להעניק לעצמכם את המתנה הזו? עוד מחשבה שצפה ועולה בעיקבות מה שכתבת: הרבה פעמים אנחנו מעניקים לאחרים את מה שהיינו רוצים להעניק לעצמנו. זה שיעור בקבלה. שנה טובה עופרה מנחה בדמיון מודרך, NLP, פרחי באך וביורוגונומי

schlomitsmile

Member
מנהל
נכון, והכי מצחיק-עצוב זה, כשהם בעצם לא רוצים את זה, אלא משהו אחר... אנחנו נוטים להניח, שמה שאנחנו רוצים, כולם רוצים- ולא כך הוא. יש מי שרוצה להיות עטוף באהבה וחיבוקים; השני רוצה שקט ופרטיות. האחד רוצה עזרה ותמיכה; האחר- עצמאות. וכו' וכו'....

ה מוזה

New member
אוי אוי אוי

את זרקת כאן משפט שאני רוצה לשנן לי כל בוקר וכל לילה "הרבה פעמים אנחנו מעניקים לאחרים את מה שהיינו רוצים להעניק לעצמנו. זה שיעור בקבלה" כמה נכון[פתאום ראיתי אותי משתקפת במילים שלך]

ה מוזה

New member
זו לא רק את

[ברוכה הבאה וברוכה השבה
] הרי אני כל יום הולדת חושבת לעצמי,שהנה מעכשיו דף חדש או בכל שנה חדשה מבטיחה לעצמי שהנה השנה הזו אגשים כך וכך ועם הזמן ההבטחות מתפוגגות לאנשהוא,והדף מסתבר לא ממש חדש [נו,אמרו לפני כבר ש"אין חדש תחת השמש"
] רק יכולה לקוות שהמתנה הזו לא תשאר על מדף המתנות ואזכור,אזכור כל יום לחיות כמו היה זה ראש השנה [תזכירי לי אם אשכח? ]
חוצמזה אומרים ש- כל מעשה במחשבה תחילה,זה משו שמאמינה בו מאוד שמחשבות נרקמות למילים[וכוונות] ומתבשל כל זה למעשה דגש,על מתבשל[מהמובן בשל] תראי באיזה אלגנטיות כבר אני מניחה את הדלת האחורית להתחמק לי ככה בשקט מההבטחות לעצמי
אז השנה נעבוד על,לעשות.[תזכירי לי
]

ע ו פ ר ה

New member
מוזה יקרה

תכתבי לעצמך חזון. איך את רוצה את השנה הקרובה. מה את מעניקה לעצמך השנה. את החזון את יכולה להניח במקום שלפחות פעם ביום תראי אותו. כך תוכלי לזכור בלי שאזכיר לך
וזה צעד ראשון בלקיחת אחריות. (אני בטוחה שכבר עשית צעדים לא מעטים בלקיחת אחריות). שוב שנה טובה. עופרה מנחה בדמיון מודרך, NLP, פרחי באך וביורוגונומי

יעל :-)

New member
../images/Emo20.gif

[תודה. געגעתי
] מוכר לי העניין שכל יום הולדת או שנה חדשה עושים רשימת החלטות, והרבה פעמים הדברים חוזרים על עצמם כי בעצם לא עשינו מספיק בשביל להגשים אותם. חשבתי על זה לאחרונה שיש משהו שאני רוצה, וכבר רציתי גם לפני 10 שנים. וזה מדהים ומאכזב לדעת שעברו 10 שנים ונשארתי כמעט באותו מקום מהבחינה הזו. פשוט לא יאמן. לא יאמן שלמרות הרצון, אני לא מגיעה לידי עשייה. יופי מוז.. ממש התחמקות אלגנטית. אחחח.. מה יהיה? ו...אין כזה דבר לקוות... לקוות לא יביא אותך לשום מקום, צריך לעשות. אני אזכיר לך.. תזכירי לי גם? ואני מסכימה שיש מעשים שמתחילים במחשבה. אבל יש גם הרבה מחשבות שתוקעות את העשייה, ופה גם הבעיה. אני אפסיק עכשיו, למרות שאפשר להמשיך עוד הרבה.

ע ו פ ר ה

New member
את מוזמנת לכאן

המקום פתוח לכל מי שרוצה. וזה מקום נפלא לקבל כלים ואנרגיה בדרך להתאהבות שנה טובה עופרה מנחה בדמיון מודרך, NLP, פרחי באך וביורוגונומי

תודה עופרה, אני קופצת על המציאה

ומקבלת את ההזמנה באופן אישי. אני לא בעניין של החלטות שנתיות, אלא רצף של פעולות שמשיגות את המטרה המיוחלת. אני משתדלת לפעול לכוון שאני רוצה למצוא את עצמי בו, כל הזמן לומדת מהשגיאות של עצמי ושל אחרים, מחפשת השראה, קירבה ןותקשורת עם אנשים. מעוניינית בכל מיני דעות , מחשבות והלך רוח. אז נשוחח, קיי? שרה.

ע ו פ ר ה

New member
אחות של חני הנהדרת

אני לא מכירה את הלינק הזה אבל תמיד אני שמחה לשוחח. האם זה לינק נוסף של מוזה? עופרה מנחה בדמיון מודרך, NLP, פרחי באך וביורוגונומי

ע ו פ ר ה

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

באמת הניק היה חדש.
שיהיה המשך שבוע נפלא עופרה מנחה בדמיון מודרך, NLP, פרחי באך וביורוגונומי

רגע את לא יכולה ככה

לזרוק פה "פצצה" כזו וללכת
שבי,שבי קצת פה איתנו וספרי איך למדת לאהוב אותך?מה זה אומר בעשייה?ביומיום?ואיך איך הצלחת? מאוד אהבתי את המשפט השני שזרקת פה ככה אפילו בלי להתבלבל להתאהב בעצמך,אחחח נשמע לי מדהים . תשארי קצת ?
ברוכה הבאה

שנה טובה

עליי אהבתי את האירוח לשנה החדשה זה גם סוג של אהבה עצומה שמחלקת לכולם ורוצה להיתחלק עם כולם . חייבת להיות מאוהבת בעצמך אחרת לא יואהבו אותך ....... שנה מאושרת פוריה ומשגשגת ומתוקה.......

אבל פעם לא הוחמאתי וירטואלית!

כיף לגלות כמה שזה ....מחמיא! אז תודה לעופרה, שקט פנימי ויעל. כרגע, קשה קצת להפתח, אני אהיה בנתיים סמויה עד שארגיש מספיק בנוח. שבוע טוב!

למעלה