הרהורים כאלה...

הרהורים כאלה...

לפעמים נקשרים, לא ממש מתכוונים, או יותר נכון משתדלים שלא, ובכל זאת ברגע של חוסר תשומת לב - נקשרים, והכל הופך לאחר ומוזר ומשונה ומתרגלים לטון ולצבע ולריח ועוד כל מיני לא ברורים כאלה ואחרים ואחר כך באה הסערה בשקט בדרך כלל מהפינה והיא הופכת הכל מכל ללא הודעה והיא לא משאירה מאומה במקום ופתאום הכל הפוך ולא מוצאים ואין מוצא ולפעמים גם לא נשאר כלום והקשרים נפרמים ואחרי התרגולת של הקשרים, פתאום יש תוהו ובוהו וחוסר הבנה ונשארים רק סרטים פרומים ברוח... רק טוב!!!

על הסערות והפחדים אמר פרנק הרברט

"אעמוד בפני פחדי אתן לו לזרום מסביבי ובעדי וכשאפנה את עיני רוחי לנתיבו רק אני אשאר." ובקר להקשר, אךךך עזבי זה תמיד חוזר על עצמו. סגול בנתיבו.

פסטטטטטטטט...... כן, כן אתה!!

מפנה לך מקום על הערסל שלי נותנת לך שלוק מהמיץ צוף שלי ו... נחה לי
רק טוב!!!

יודע ש...

New member
גחלולית יקרה

אני קורא איזה עצב נסתר בין המילים שלך אני מקווה שאני טועה ואם לאו אז מאחל לך שהוא יתפוגג במהירות יום נפלא לך

אני.

New member
גחלילת מתוקה...

כן כואב לפרום קשרים.. מאוד... זהו הזמן לשלוח לך מגש עם נשיקות משוקולד ו..... חיבוק גדול גדול רק טוב אני.

*pank

New member
היום פגשתי סרט פרום!!!

אבל המפגש לא היה עגום. למרות תחושת ההחמצה התמקדתי ברגעים יפים שלא ישכחו במהרה. אחלתי לו עולם ומלואו לאחר מכן כל אחד מאיתנו המשיך בשלו. והרהוריך שהובעו בצורה כה יפה התחברו לי לאיך שאני מרגישה. ורק רציתי לומר שקשרים פרומים מפנים מקום לקשרים חדשים לא פחות מרגשים לא פחות יפים. בסופו של דבר הכל זמני. גם כשהחורף מגיע לקיצו, אני חשה כמו נפרדתי מחבר יקר אבל אז מגיע האביב והוא לא פחות חביב.

פאנקקקקקק

סרטים בכל הצבעים... אדום כחול ירוק סגול ורוד...שלל צבעים הם קשורים היטב על כל העצים סביב עד בוא הרוח שנושא אותם למחוז אחר... והאהבה היא הסרט הקושר את העולם... רק טוב!!!

למעלה