הרד הוט ביום שני באחת בלילה בmtv יש הופעה חיה של הרד הוט צ´ילי פפרז!
ק קורדילייה New member 23/8/02 #1 הרד הוט ביום שני באחת בלילה בmtv יש הופעה חיה של הרד הוט צ´ילי פפרז!
S Sham 69 New member 23/8/02 #2 לה.. לא יכול להיות.. תגידי לי רגע.. את במקרה מדרום ת"א? ואת בת 15-16.. משהו כזה..? "ליידי קורדילייה"..
לה.. לא יכול להיות.. תגידי לי רגע.. את במקרה מדרום ת"א? ואת בת 15-16.. משהו כזה..? "ליידי קורדילייה"..
S S W A N New member 23/8/02 #3 כן יש!! אוליי זאת לא הופעה ישירה חיה אבל זאת בכל זאת הופעה כך כתוב בעיתון ...תסתכל אםם אתה רוצה...
P Pay The Man New member 24/8/02 #5 סבבה!@ אבל בטוח אני ישכח..טוב נו לא קשור לפורום (למרות שאין פה יותר מידי דיונים מעניינים כדי שנוכל לשלול דיונים אחרים).
סבבה!@ אבל בטוח אני ישכח..טוב נו לא קשור לפורום (למרות שאין פה יותר מידי דיונים מעניינים כדי שנוכל לשלול דיונים אחרים).
J Janes Chili Pepper New member 25/8/02 #6 הם סתם בני זונות... כלומר..יש לי את כל הדיסקים שלהם חוץ מביי דה ויי... והם דפקו הכל איתו ועם זה שהם לא באו לארץ אז שילכו להזדיין! החומר הישן שלהם היה טוב עכשיו...בעעע... אהה...לא משנה...בכל מקרה אני אקליט...
הם סתם בני זונות... כלומר..יש לי את כל הדיסקים שלהם חוץ מביי דה ויי... והם דפקו הכל איתו ועם זה שהם לא באו לארץ אז שילכו להזדיין! החומר הישן שלהם היה טוב עכשיו...בעעע... אהה...לא משנה...בכל מקרה אני אקליט...