הרדמת כלב

yartal

New member
הרדמת כלב

שלום לכולם ברשותי כלבה מעורבת קטנה אשר מתקרבת לגיל 18. כרגע מצבה הוא שהיא לא שומעת ולא רואה והפעילויות היחידות שהיא עושה זה לישון לחפש את האוכל ומידי פעם להתקע בקירות . האם חוסר הנוחות של הכלבה מצדיק הרדמה או לא? בתודה מראש

יסמין 86

New member
אישית אני לא היתי מרדימה..

אם הכלבה לא סובלת חלילה ממחלה אלא רק מזיקנה <עיוורון וחירשות שבא עם הגיל> אני לא היתי מרדימה... לי היה כלב שהיה בן 16 וחצי...הוא היה חולה מאוד...קיבל טיפול כדורים כמה שנים...הוט' הציע להרדים אבל לא הסכמתי....אני לא חושבת שזה פייר לקבוע אם הוא יחיה/ימות...

לא נשמע לי שיש סיבה להרדים אותה

אפשר לשים בושם על הקירות שיהיה לה יותר קל להריח אותם. לא נשמע לי שהיא סובלת.

lilithmm

New member
לדעתי כדאי להרדים במקרים הבאים

או השכלב לא שולט על הצרכים זה משפיל וכואב במיוחד כשכל מני מעופפים מתחילים להתנחל שם, או כשהכלב סובל מכאבים בלתי נסבלים.

reut676

New member
../images/Emo196.gifהרדמת כלב רק במקרה קיצוני ומה

שאת מתארת הוא עדיין ממש לא קיצוני. היתה לי כלבה בת 17!! וכשהשרירים שלה התחילו לדעוך בנינו לה מתקן אוכל ומים בגובה מתאים כי היא לא יכלה להתכופף וכשזה הפך לסבל בשבילה רק אז אחרי מלא כאבי לב ומצפון הרדמנו אותה. אמנם חלפו הרבה שנים מאז אבל תמיד שאני מדברת עליה או נזכרת בה העיניים שלי מתמלאות דמעות כך שזו החלטה אמיצה שאחכ דורשת הרבה חשבונות נפש. אל תמהרי.. את הגלגל אי אפשר להשיב. תביני, אצלינו כבר לא היתה ברירה ועדיין כואב לי למרות שעברו בערך 12 שנים...

חס ושלום להרדים. לפי תאורך הכלבה לא סובלת

כרגע. היא פשוט מאוד זקנה והגיל עושה את שלו. אני בטוח שתעשו ככל שביכולתכם להנעים את ימיה האחרונים.

yartal

New member
תודה למגיבים

פחדתי שאני גורם לה סבל מיותר אני מקווה שיהיו לי עוד הרבה שנים בחברתה

למעלה