הרדמות ללא הנקה

הרדמות ללא הנקה

שלום שמי שרית ואני אם לפעוטה בת שנה, אני מניקה אותה עד היום וקשה לי להרדים אותה ללא הציצי, אם זה בשנת בוקר וגם צהריים מה אני עושה בנידון? מי יכול להציע לי נס איך להרדים אותה לבד. תודה מראש אמא מיואשת.

SHLOMIT 27

New member
הרדמות

בוקר טוב שאלה אלייך ניסית מוצץ ישנם מוצצים קטנים של לייף לא עושה פרסומת אבל ניסיתי כל כך הרבה עד שמצאנו את המתאים והכי פשוטיים פעם פעמיים בכה עד שקלט את העניין ומאז אנחנו נרדמים רק עם מוצץ תנסי וצריך להיות עקביים

זיווה1

New member
הרדמה בלי ציצי

עמית בן חצי שנה ורק לאחרונה עבר לחדר משלו. כל עוד הוא "גר" אצלי בחדר הדרך היחידה בה היה נרדם היא עם הציצי בשכיבה. כשהעברתי אותו לחדר, הצבתי בחדר אקוואריום קטן עם דגים צבעוניים, שמהווה גם מנורת לילה ונמצא ממש בטווח ראייה. כיום אני משכיבה אותו במיטה, מסבירה לו שעכשיו הולכים לישון, שרה לו שיר ערש ומלטפת אותו עד שהוא נרגע, ואח"כ הוא פשוט בוהה בתנועה שבתוך האקוואריום, (זה משתנה, מעניין ומרגיע) עד שהוא נרדם. אפשר גם לנסות להרדים בטיול בעגלה, או במנשא בימים לא חמים מאוד) כשאנחנו מחוץ לבית הדרך היחידה שעמית נרדם היא בתוך מנשא עם פנים אלי הוא מרגיש מאוד קרוב ובטוח. בהצלחה!

שאלה לי..

גם ברק בן חודש וחצי נרדם רק עם ציצי. הבעיה היא שגם אי אפשר להעביר אותו למיטה שלו כי הוא ישר מתעורר ובוכה ועושה פרצוף נעלב. ואז שוב ציצי והוא כבר נשאר לישון עליי כל הלילה וגם כל היום. יש פתרון?

כשהקטנה שלי היתה בגילו ...

גם היא היתה נרדמת על הציצי ואז כשהייתי מעבירה אותה לעריסה היא היתה מתעוררת וחוזר חלילה. אז הרבה פעמים במשך היום, היה לי נח שהיא נרדמת וישנה עליי והייתי יכולה לקרוא, לראות טלוויזיה, להיות על המחשב...והאפרוח שלי דבוק לי לגוף. אבל בלילה זה סנריו אחר. ומה ששגית (נדמה לי) פעם כתבה (בכל זאת זה היה לפני יותר משנה...
) זה שתינוקות נכנסים לשינה עמוקה רק אחרי 20 דקות. ז"א אחרי שהקטנצ'יק שלך נרדם, חכי ותני לו לשקוע בשינה עמוקה ומתוקה - ורק אחרי 20 דקות תעבירי אותו למיטה שלו. (כמובן בעדינות ובתקווה לא להעיר
). נכון, זה לא מתכון וודאי, אבל זה עוזר. חוצמזה, תהני שהוא מתרפק עלייך כמה שאת יכולה...הם גדלים כ"כ מהר... היום (בת שנה וארבעה חודשים
), אני מתגעגעת לימים שהיא כולה נמרחת וישנה עליי מחובקת שעות....
בהצלחה ! בהצלחה לכם !!

תודה תודה!!

אני אנסה את זה - אם אני לא ארדם לפניו... ובקשר להתרפקות...
אין יותר כיף מזה!!! רק מהמחשבה שאוטוטו זה ייגמר מעציבה אותי. ציק צק הוא כבר יהיה גבר ולא ירצה אפילו שאמא תמלא אותו בנשיקות.... תקופה קסומה, צריך לנצור את הרגעים האלה... איזה רגשנית נהייתי.... תודה על העצה. ליאת.

למעלה