הרגתם אותי סופית..

הרגתם אותי סופית..

אהוביי... מאז היותי ילד חיכיתי לרגע הזה... לחיבוק, למילה, לחום הזה שעוטף....(ואני לא ילד מצוקה...) אני קורא את המילים הנפלאות שכתבתם לי בימים האחרונים ולא מאמין...אתם החלום. אני מרגיש שלכם פיללתי ואתכם בדיוק קיבלתי במתנה...:) התמיכה והאהבה הזו ללא גבולות גורמת לי שוב ושוב להתיישב ליד פסנתר או גיטרה ולחשוב עליכם שאני כותב... תודה לך אחת שתדבר, הדרי, מתנקי, האגוש, מנטה, מוריבוי, ענבר, כנפיים וקשת ועוד רבים ומופלאים, משפחה קטנה שלי... אתם הכוח שלי...כל הזמן לנגד עיניי והסיבה לחיוכיי... אוהב המון המון בחזרה:))) מקווה שאתם מרגישים את החיבוק- כי הוא חזק.... פשוט תודה............. שלכם תמיד בכל מצב.... כפיר

inbarIL

New member
../images/Emo7.gif כפיר../images/Emo99.gif

אנחנו החלום?! אתה כל כך מדהים ואני עוד שניה בוכה פה אני נשבעת לך! אין. אין עלייך פשוט אין! מליון חיבוקים ונשיקות ואהבה
אתה פשוט מדהיםמדהיםמדהים
ענבר

matanky

New member
../images/Emo99.gif אני מתן ../images/Emo8.gif היי כפיר!

אתה מדהים. מדהים מדהים. תודה רבה לך על הכול
אחחח מעכת אותי עם החיבוק
כפרעליך!! אנחנו תמיד איתך
בכל מצב
לילה טוב

אם כבר חיבוקים אז בואו נעשה סבב שמות לכפיר!

היי כפיר, אני יעל
כנפיים
אין לך מושג כמה זה נותן לי, התגובה הזאת, אני מרגישה את החיבוק, החיבוק חונק אותי! D: אתה בנאדם מדהים ואני מקווה שאזכה לומר לך את זה פנים מול פנים. תודה על הכל.

סבב?:] סבבה אני מיכל חח קשתP=

מרגש אותי לשמוע אותך מתרגש וממש אין על מה:) המון הצלחה ותדע שתמיד יש לך תמיכה מאיתנו
מוחץ

../images/Emo214.gifאני בוכה .

טוב, זה היה מרגש. אני הולכת לישון כי עכשיו יהיה לי לילה מעולה כמו שוקולד. [וכפיר, אמרתי לך שבדיוק בשביל זה אני כאן?!] אהבה אינסופית

כפיר

כל האהבה הזאת מגיעה לך!! איזה כיף לראות אותך נכנס לכאן... אוהבת ומעריכה ומקווה להגיע לאחת ההופעות בקרוב דנה..

../images/Emo126.gif איך אתה עושה את זה?!

איך אתה יודע בדיוק מה להגיד בשביל שהלב שלי יימס? ובאופן מוזר הזוי וקצת מפחיד, אני יכולה להרגיש את החיבוק. באמת. כי המילים שלך חודרות לי לתוך הנפש. פשוט תודה גם לך. נטע

וואו. כפיר../images/Emo24.gif

אין לך מושג כמה ריגשת אותי עכשיו, המשפט היחיד שעובר לי בראש הוא "איך בן אדם יכול להיות כזה מקסים??" באמת שכל האהבה הזאת והתמיכה כ"כ מגיעים לך, תודה על כל צליל, על כל מילה בשירים שלך... אתה מדהים. והיחס שלך לאנשים, מעלה לי חיוך כל פעם שאני שומעת על הסיפורים של כולם פה בפורום
אז המון תודה, על הכל.
הילי.

moriboy666

New member
אני לא יודע מה להגיד

ועדיף שלא ההרוס את ההתרגשות באיזה משפט ציני אז לא אגיד כלום להתראות בישי בע"ה

בדיוק בשביל זה אנחנו כאן

וזה ממש מרגש לשמוע ממך שהאהבה היא הדדית ולא חד סטרית. ריגשת אותי המון. תודה רבה על החיבוק :) יום טוב,נועה

האגוש

New member
אין כמוך בעולם הזה...:)../images/Emo23.gif

והאגוש..חחח..לעד השם הזה יתקע לכולם בראש. אני הגר, אני מאמינה שאתה יודע מי אני

batelmaimon

New member
יאלה כפיר אפשטיין?!

פיייי במקרה הגעתי לכאן! איזה כיףףףף.. וואי מגניב שאתה רושם פה, כפיר. אגב אתה כותב מדהים! :) המון בהצלחהההה אה סבב שמות, אז אני בת-אל נעים מאוד כולםם

למעלה