deep ocean
New member
הרגתי עכשיו ג´וק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
למי שלא יודע/קרא/זוכר הפחד היחידי שלא הצלחתי להתעמת איתו-הם הג´וקים!!! ואוו!!! אוקיי זה לא היה ג´וק ענק, אבל זה היה עדיין ג´וק שהפחיד אותי פחד רצח כאשר ראיתי אותו!! אני בדיוק רואה כמה פרקים ברצף של ניקיטה שהיא ה- ROLE MODEL שלי ואז נגמר פרק שני עכשיו ואני כזה הולכת למטבח ובזווית קולטת משהו פתאום אני מגלה הי קלטתי ג´וק רצתי להביא נעל מליד המטבח ולא מצאתי נעל חזרתי מהר עם עיתון (פחדצתי שהגו´ק יעוף ואני לא אמצא אותו) חוץ מזה שגם ראיתי ניקיטה והבנתי שאני צריכה לפעול מהר אין זמן לבזבז על חיפוש צריך לפעול הכי מהר שאפשר-אחרת אתה נהרג בקרב!
בקיצור התקרבתי אליו לאט הוא עף לכיוון איזה מקום ולא ראיתי אותו טוב התקרבתי והתבוננתי לא זזתי ואחרי שווידאתי שאני לא רואה אותו זז התקרבתי עוד קצת ובכוונה עשיתי תנועות בשביל שהוא יזוז הוא אכן זז טיפה ואמרתי זה עכשיו או לעולם לא יש לי 3 שניות לזנק שוב כמו בניקיטה או שאתה נהרג או שאתה הורג צריך לבצע החלטות מהר אין זמן להתמהמה חייבת לציין כמו ששמתם לב שהסידרה נתנה לי השראה! בקיצור, התקרבתי אליו מהר ותק העפתי עליו את העיתון והרגשתי אותו במידה והייתי מהססת מחכה חושבת יותר מידי נותנת לפחד לנצח (הרי ברור שפחדתי, אבל התגברתי על הפחד) פועלת לאט או לא מעיזה לקחת סיכון ולנתר אליו מהר לא הייתי מצליחה להרוג אותו!! בן עזרת לי שאמרת לדמיין דמות שלוחמת! אני דמיינתי שאני ניקיטה והאמת שהצלחתי להרוג את הג´וק כי דמיינתי שאני זאת היא ומה ניקיטה הייתה עושה במצב כזה טוב אני ממשיכה לראות ניקיטה יש איזה 4/5 פרקים ברצף והחלטתי לא לצאת לרקוד אלא להישאר בבית ולראות ניקיטה!!! זה השתלם!! ידעתי שיש סיבה לזה שנשארתי
נ.ב.-השלב הבא הוא להתמודד עם ג´וק בוגר שזה ממש מפחיד אותי לחשוב על זה ואני לא מאחלת לעצמי לפגוש אחד כזה אבל אם זה יקרה-אני אדאג לנצל את המצב לטובת הלמידה שלי! מיכל
למי שלא יודע/קרא/זוכר הפחד היחידי שלא הצלחתי להתעמת איתו-הם הג´וקים!!! ואוו!!! אוקיי זה לא היה ג´וק ענק, אבל זה היה עדיין ג´וק שהפחיד אותי פחד רצח כאשר ראיתי אותו!! אני בדיוק רואה כמה פרקים ברצף של ניקיטה שהיא ה- ROLE MODEL שלי ואז נגמר פרק שני עכשיו ואני כזה הולכת למטבח ובזווית קולטת משהו פתאום אני מגלה הי קלטתי ג´וק רצתי להביא נעל מליד המטבח ולא מצאתי נעל חזרתי מהר עם עיתון (פחדצתי שהגו´ק יעוף ואני לא אמצא אותו) חוץ מזה שגם ראיתי ניקיטה והבנתי שאני צריכה לפעול מהר אין זמן לבזבז על חיפוש צריך לפעול הכי מהר שאפשר-אחרת אתה נהרג בקרב!