הרגשת תיסכול

pratit

New member
הרגשת תיסכול

מורה לא מאד וותיקה נותנת את נשמתי בהכנות שיהיה מענין והחומר מוכן כראויי מלמדת פעם ראשונה קורס מבוגרות למזכירות אז גם נתנו מעט שעות גם קורס קצר גם עושה מאמצים ובסוף מקבלת על הראש תלונות להנהלה מהתלמידות איך מתמודדים עם תיסכול כזה כשאתה מרגיש שאתה עושה מעל ומעבר והתמורה היא כזו ?

רק אצלך התשובות

שמים את היד על הלב, עוצמים עיניים ושואלים את אלוהים מה אני צריכה ללמוד מההתנסות הזאת. היד על הלב כדי שתהיה התמקדות רגשית עוצמים את העיניים כדי להתרכז ולהתמקד בעיקר השאלה לאלוהים היא כדי לזכור שכל טעות או כישלון נועדו כדי לאפשר לנו לערוך תיקון. וכל קושי הוא הזדמנות צמיחה בהצלחה אמיר

תעשי עם התלמידים - שיקוף !!

את התסכול שכתבת לנו - תפתחי מול התלמידים. הם אומנם תלמידים אבל אם עושים את זה לפי ההנחיות כאן של אמיר דרור, הם ישתפו פעולה. תשאלי אותם : מה אני יכולה לעשות אחרת כדי שיצליח לנו יותר ? מה אתם מצפים שיקרה אחרת כדי שתרגישו מסופקים מהשעורים ? יהיו כמה שיהיו צינים.. (מהם תתעלמי יש להם כאבים משלהם..) יהיו אדישים. הניחי להם. ויהיו לך כאלה שישתפו פעולה. - כל מילה שלהם = זהב !! נסי לקרא גם בין השורות. בהצלחה. אם תחליטי לעשות זאת. שתפי גם אותנו !

pratit

New member
עשיתי זאת כי כך יצא גם ככה ויצא מצו

אמרתי ששמעתי הערותיהם וניסיתי לראותם כהארות לשנות כדי לספקם אך שגם לי יש דברים שמפריעים ואני מבקשת זאת וזאת ומאז האוירה והכל יותר טוב תודה

השיקוף הינו כלי של מנחי סדנאות !

השיקוף הינו כלי מעולה, משתמשים בו מנחי סדנאות, ומאמני עסקים, הוא מאפשר להתבונן בלי שיפוט על מצב קיים, ולכן הקבוצה לא מרגישה "מותקפת" ולכן אין ביטויי מגננה, והתקשורת פתוח. שמח לשמוע שסייע !

למעלה