הרגשת החמצה!

לבנת23

New member
הרגשת החמצה!

הי, אני כותבת כאן פעם ראשונה. יצא לי לבקר בפורום הזה מספר פעמים ומאחר שחוויתי אכזבה קלה לאחרונה החלטתי לשתף אתכם בה ולשמוע את דעתכם, בנים ובנות כאחד! אז כך... לאחרונה הכרתי בחור מקסים, אבל ממש! הוא מצחיק אותי וכייף לי להיות איתו, הוא גורם לי להרגיש מיוחדת והוא נראה בכלל לא רע, בקיצור אם עוד לא הבנתם - הבחור פשוט עושה לי את זה! מפה לשם תוך שבועיים וחצי יש רגשות עזים משני הצדדים (רגש ששנינו וכל אחד לחוד לא חשבנו שאנחנו יכולים לשחזר בעקבות מערכות יחסים שונות שחווינו בעבר). הכל הופך להיות יותר מדי טוב ואני די מרגישה מוזר ומפחדת שהכל יתפוצץ לי בפרצוף! ואכן זה קרה... הבחור שמאוד אוהב אותי (באמת! אני לרגע לא מפקפקת באמיתות דבריו!)ונמשך אלי וחושב שאני מקסימה ובלה בלה בלה פשוט מפחד להתאהב ולאבד את הראש! הוא פוחד שלא תהיה לו שליטה ואז יום אחד אני אקום ואלך והוא ישאר עם לב מרוסק (אגב הוא מרגיש שאנחנו לא באותו קצב בחיים ובאיזשהו מובן יש לי הרגשה כאילו הוא מרגיש נחות לעומתי). בקיצור מסתבר שהוא חווה בעבר מערכת יחסים מדהימה ופתאום הכל התפוצץ לו בפנים ומאז הוא פשוט נשבע לעצמו - לא עוד! מערכות יחסים (אחרי ההתפוצצות) לא היו רציניות והיו נטולות רגש ובשל כך אני "נפלתי" עליו בלי שהוא ידע איך "לעכל" אותי. כל זה לא נורא! אני בן אדם שורד, המודע לעצמו ואני יודעת שיש לי המון מה להציע ואני אמצא לי את האחד שידע להעריך ולקבל את מה שאני מוכנה להעניק, אבל...2 דברים מטרידים אותי: 1. הבן אדם ממש ממש מצא חן בעיני ואני בהחלט מרגישה פספוס רציני (כי אני נורא בררנית בכל הקשור לבנים). הרגשת הפספוס גם נובעת מהעובדה שיש ביננו משהו, אנו חשים משהו בלב אחד כלפי השני ובכל זאת הוא לא מאפשר לו ולי לנסות... לא ביקשתי הרבה! רק לנסות! מי יכול להבטיח לו גן של שושנים? מי יודע מה ילד יום? למה לא לנסות? 2. אנחנו עדיין בקשר כי הוא לא מוכן לוותר עלי כ"כ בקלות וכ"כ מהר והוא כל הזמן אומר שהוא אוהב אותי... זה פשוט התעללות בעצמו ובי גם יחד! ואני אומרת לעצמי למה אני לא מסוגלת לחתוך? אם לבן אדם יש תסביכים נפשיים שיפתור אותם בעצמו ואז שיכניס את עצמו למערכת יחסים חדשה. האמת שהצעתי עזרה, אבל אמרתי שאם בן אדם לא רוצה עזרה, אז אף אחד עם כל הרצון הטוב לא יוכל לעזור לו! מה עלי לעשות לדעתכם? לחתוך ולוותר? תודה רבה על ההקשבה וסליחה על האורך! שיהיה לכולנו סוף שבוע מהנה ורגוע... לבנת

GALI02

New member
לבנת...../images/Emo140.gif

קודם כל ברוכה הבאה לפורום ובדיוק בשביל זה הוא קיים. אז אין לך שום סיבה להתנצל(אני בעצמי ידועה בתור כותבת מגילות לא קטנה אז...
) חשבתי הרבה מה לכתוב לך כי אין כאן שחור או לבן וכל מה שתבחרי בסוף לעשות יש לו את התוצאות שלו. כלומר אם תחתכי אז תרגישי כאילו פיספסת משהו. כאילו וויתרת מהר מדי על מה שיכול היה להיות טוב בשבילך. אבל אם תישארי איתו בקשר(ולא כל כך הבנתי מה מהות הקשר ביניכם כרגע) אז מאוד יכול להיות שלטווח הארוך תיפגעי ממנו אבל גם יכול להיות שהזמן שיעבור ישנה את דעתו בנוגע לקשר רציני ביניכם וייגרום לו להבין כמה דברים. אז לדעתי ולדעתי בלבד- אני חושבת שכדאי שתיקחו איזשהו פסק זמן. בלי טלפונים בלי להתראות אחד עם השני. כשהכדור יהיה במגרש שלו.אבל חשוב גם שתגדירו מראש כמה זמן כי בשום אופן את לא צריכה לשבת ולחכות לו שיחליט. אני חושבת שבצורה כזאת את תתני לזה צ´אנס מבלי להרגיש שאת כופה עליו להחליט. ותיקבעו לדבר נניח בעוד שבוע/שבועיים וכ´ את יכולה להגיד לו שגם בשבילך הקצב קצת מהיר מדי אבל את כן חושבת שזה יכול להצליח ושעדיף שתיקחו את הפסק זמן הזה לעכל את הדברים ולחשוב קצת וכל זה רק אם את באמת מאמינה שאולי הוא האחד. כי אם לא אז אין טעם ואני בדיעה שצריך לחתוך. וכמובן אם זה הדדי וגם הוא חושב שאת האחת בשבילו(או שלפחות יש סיכוי כזה) שתהיה לך גם שבת שלום ואני מקווה שדברים ייסתדרו לך בסוף כמו שאת רוצה
גילי

מיקי 35

New member
אז ככה...

קודם כל ברוכה הבאה לפינה החמה שלנו ! פעם קראתי באיזשהו מקום שהלב הוא סתם משאבה עד שלא נשבר מדי פעם. אסור למנוע התאהבות מפחד הכישלון, אבל גם אי אפשר. אני מציע לך לא לעשות דבר, ולמה... תיכף אסביר. למערכות יחסים יש דינמיקה משלהם. הרבה פעמים המערכת מובילה אותנו ולא אנחנו אותה. אתם יכולים להחליט שאתם לא מעמיקים בקשר, אבל אם הדבר המיוחד הזה קיים ביניכם הוא יצוץ במוקדם או במאוחר. חוץ מזה, לפי דברייך נראה לי כי הבחור כבר מאוהב, אז מה יש עוד לפחד ? בכל מקרה, אבל, את לא יכולה לנסות לשכנע אותו שהוא טועה, זה משהו שהוא צריך להחליט בעצמו. מקווה שעזרתי לך במעט...

jess ועוד

New member
לבנת ברוכה הבאה

צר לי להיות זו שתגלה לך שחייבים להיות קצת אגואיסטים בכל מערכת נכון צריך זוגיות צריך השקעה צריך ויתורים צריך הבנה ועוד המון דברים של חלוקה בין בני זוג אבל צריך להיות קצת אגואיסטים ולא לוותר על עצמנו בתור בני אדם. מי שיהיה מוכן יעשה בשבילך את אותם הדברים שאת עושה בשבילו ויקבל את מה שאת עושה בהבנה אהבה וכנות עם רצון לשנות אם אין נכונות אין טעם לנסות שתהיה לך שבת שלום ושבוע מוצלח

sidi

New member
לבנת

ברוכה הבאה, גילי, מיקי וג´ס כבר רשמו תכל´ס הכל. אבל אני גם שואל, כתבת שהוא אוהב אותך אז מה הקטע של לפחד להתאהב...? בסופו של דבר כמו שג´ס כתבה תחשבי על עצמך, אני חושב שאם בזמן הקרוב הוא לא יחליט מה הוא רוצה אז פשוט תמשיכי הלאה על תתקעי את עצמך במקום. ודרך אגב, אם את מחליטה להמשיך הלאה אז תשלחי לי מסר

את לא לבד ../images/Emo24.gif

קראתי את הודעתך וכאילו שאני כתבתי אותה. אני בדיוק באותו מצב. אני יוצאת עם מישהו בערך כחודשיים וגם הוא פוחד נורא מהמערכת יחסים למרות שהוא מראה סימנים מאוד חיוביים ושהוא מעונין ושנורא כייף וטוב לו... אך יש את הפחד. החלטתי שאני נותנת לו זמן קצת והולכת לאט, לראות איך הכל מתפתח, אך להיות עירנית ולא לאבד הרבה זמן על - לא כלום בסוף. בקיצור, אם את מרגישה שזה זה (מה שאני מרגישה בהחלט ולכן לא מוותרת בקלות) אז תלכי על זה, פשוט יותר לאט ובלי לחץ ואז אולי הוא ירגיש בטוח ונוח עם הכל. בהצלחה ממני

למעלה