הרגשתם פעם ש...?

c o h e n 8

New member
הרגשתם פעם ש...?

הרגשתם פעם שאתם מרוקנים מכל תקווה? אולי הבטתם לכל כיוון והבנתם שאין לכם כל כך לאן כבר להסתכל מבלי לראות את האפלה שסובבת אתכם? בזמן האחרון אני מרגיש את זה והאמת...אני לא מוצא פיתרון. וייאוש גדול ממלא ותחושת כניעה שרוכנת מעליי גורמת לי לחשוב על דרכים אחרות שאולי יביאו שקט ושלווה לעולמי, מי יודע מתי יהיה כאן שקט ומתי כל הרעש יפסיק, מי יודע מתי אפסיק לחשוב שאולי לא באמת טוב יותר אלא גרוע שמתהווה לאט לאט מול עיניי. לא סתם לפעמים לא חושבים על הרגעים היפים של החיים אלא על הרגעים שיותר הכאיבו לנו כדי למצוא סיבות חדשות לרחם על עצמינו. אז לי כבר נמאס, אין לי כבר כוח. לא יודע אם מישהו כאן אי פעם הרגיש כך אבל לי אין פתרון ולי אין תשובה לעצמי...למישהו יש?

סופה10

New member
../images/Emo201.gif

כן ניב אני הרגשתי ואני כמעט הרמתי ידיים אבל אז הבנתי שיש לי מטרה בחיים והדרך להגיע אליה היא ללא יאוש, הפיתרון שאני לקחתי לעצמי זה דבר ראשון לבכות והרבה בלילות זה רוקן אותי אבל הרגשתי טוב בבוקר, ואז לקחתי את עצמי בידיים ללא עצלנות ובניתי לי את השביל שבו לא ארגיש את כל הריקנות הזאת. ניבוש אני מחבקת אותך ושולחת לך אנרגיה חיובית אני מאמינה בך וסומכת עליך שתוכל לצאת מזה במהרה יש בך הרבה מה לתת לסביבה ולאנשים שיקרים לך! ממני כרמית זאת שמאמינה בך!

העכביש2

New member
הולד דט!!!!!! ../images/Emo11.gif

אתה יודע - כשמרגישים רע בתקופה מסויימת יש נטייה להסתכל על הדברים בצורה כ"כ לא טובה שזה ממש ממש מסוכן. אבל מה? כשאנחנו מרגישים חרא, רע, מבאס, מגעיל , אנחנו אכן מרגישים את זה אבל הבעיה היא שזו לא הרגשתנו האמיתית או יותר נכון -- אתה כבן אדם לא מרגיש את זה אלא התודעה שלך מרגישה ככה-- או יותר נכון צורת החשיבה שלך. נסה לחשוב למה אתה מרגיש כ"כ רע?.............יש לך תשובה? ואם אכן יש לך תשובה - האם אתה יכול לטפל בגורמים להרגשה הרעה? אם כן - אז למה לך להרגיש ככה? פעל לשינויי... אם אתה חושב שלא -- אזי פה הבעיה האמיתית כי אין דבר שחזק יותר מעצמך, ואם אתה חושב שאתה נופל לתהום מיום ליום אז אתה צריך לעצור בשלב הזה ולהחליט שאתה משנה משהו כדי להרגיש טוב!!! להזכירך: אנשים חולים סופניים, דיכאוניים ומלאי צרות הצליחו במהלך ההיסטוריה לחלץ את עצמם ממצבם הסופני ולחיות בבריאות (גם אם היא יחסית) ושלווה. אם צריך - פנה לעזרה! וזכור: רק אתה יכול לעזור לעצמך, האחרים רק יכולים לייעץ. אם היית שואל אותי היית מציע לך מדיטציה (כחלק יומיומי בתורת הבודהיזם) אך אני לא יודע אם הדבר מדבר אלייך כ"כ. בכל אופן - תרגיש טוב ידידי, ואם אתה צריך משהו ממני שלח מסר ואעזור ברצון...

יניבי זה אכן קשה

אבל חובה עליך לעזור לעצמך למענך!!!

מר קו23

New member
../images/Emo201.gif אחי יהיה בסדר .....

אני יודע מה אתה מרגיש , אני יודע שכל יום שעובר אתה רוצה לנעוץ איזה סכין בלב ... .......... גם אני וגם אתה יודעים שהזמן זה התרופה הכי טובה בשבילך וגם שבריחה זה לא הפיתרון , אנשים בדרך כלל שלא טוב להם או שהם לא יודעים את הפיתרון לבעיה שיש להם אז הדבר הכי טוב שהם מעלים זה לברוח במקום להתמודד עם הבעיות . אתה צריך להתמודד עם הבעיות שיש לך ולנסות לפתור אותם אולי הפיתרון לא יבוא עכשיו אולי הוא יבוא יותר מאוחר מה שצריך זה סובלנות והרבה הרבה הרבה כוח.

מותר לי

New member
../images/Emo201.gif

מותר לשקוע לפעמים, בתנאי שהמטרה היא לשאוב משם כוחות כדי להתרומם חזרה... בדיוק כמו שאם רוצים לקחת זינוק- לפני כן רצים אחורנית... גם אני לפעמים נשאבת למקומות העצובים והאפלים האלו, מרחמת על עצמי, מלטפת את עצמי, מטפחת קצת את העצב, ואחרי התקופה הזאת (שאני משתדלת שתהיה קצרה) אני קמה וממשיכה הלאה...

למעלה