הרגשתם את הרעידה????

שרשירית

New member
אחותי, איזה מזל שכתבת על זה

כבר חשבתי שמשהו לא בסיידר איתי
הספה זזה לי - אחלה ויברציות. אני דווקא נושמת יופי. אני מנסה לראות במבזקונים ולא רואה שכתוב על זה כלום. העיקר שאני נורמלית ואני לא לבד

Bubble Girl 27

New member
אין לי מושג!

הייתי ערה ולא הרגשתי כלום! גם את הקודמת השבוע לא הרגשתי... כנראה שמרוב שאני רוטטת אני כבר לא מרגישה!

א פרסקי

New member
נרדמתי בסלון

פתאום התעוררתי שהכל זז לא הבנתי מה זה התחלתי להלחץ רצתי לראות את הילדה

תראה, תשמע

אינני יכולה לספר יותר מדי פרטים אך השבוע נפלה הדלת של הארון בחדר השינה שלי.... אז אני לא צריכה רעידת אדמה בשביל שיזוזו דברים...והמבין יבין..

shon שון

New member
דברתי עם המבין ו...

הוא לא כל כך מבין, הוא טוען שיש לו כיוון כללי, ושיש הבנה עקרונית. בקשר לדלת, זו באמת בעיה עכשיו תצתרכי לצאת משם

שחR

New member
כל הרעידות האלה צריכות להדאיג

המון שנים בנו כאן בנינים על עמודים, ועוד כל מיני שיטות בניה איומות. במידה ותהיה בארץ הזו שיושבת בחיבור של שלוש יבשות, רעידת אדמה רצינית וזה לא בשמיים, יהיה כאן אסון שחבל"ז. מציע לכולנו לא לזלזל בדבר הזה קודם כל לעשות ביטוח נגד רעידות אדמה להדריך את הילדים לאן ללכת במקרים שכאלה ( מתחת למשקופים, חדרי ביטחון) ובכלל ללמוד את הנושא. יותר מידי רעשים קטנים לפעמים מבשרים על רעש גדול יותר. לא חושב שמישהו בארץ הזו ערוך לזה בכלל. מקווה שאני טועה, אבל לא לוקח סיכונים, מחר החלטתי לבטח את הדירה של אמא שלי נגד המצב הזה. יש דברים שלא משחקים איתם.

לא מתחת למשקופים אלא סמוך להם

ונמוך. סמוך לקירות נוצרים כיסי אויר כשיש קריסה של בניינים. מחקרים חדשים שעשו על רעידות אדמה, קריסה וניצולים הראו שדווקא עדיף לעמוד סמוך לקירות גדולים או לפתחים ולא ממש מתחתיהם

רומנteaת

New member
אני חושבת שהכל קונספירציה של הארכיטקטים

תחשבו על זה, מי ירוויח בגדול אם כולנו נקרוס פה יום אחד?

cheshire9

New member
תמיד אמרתי

שאסור לסמוך על ארכיטקטים . עכשיו נבדוק לך את הקונסטרוקציה - אם עומדת ברעידות אדמה. תתפשטי בבקשה.....

למעלה