הרגשה מוזרה

onceuponatime1

New member
הרגשה מוזרה

קמתי בבוקר הכאבים הקלים שיש לי בחזה לאחר אכילה\שתייה הופיעו (ועוד לא שתיתי או אכלתי כלום) הקיבה עושה קצת קולות זה ביוב חצי סתום הכאבים בחזה ממשיכים לבוא בלופים (ועדיין לא הכנסתי כלום לפה :\) מעבר לזה מותר לישון על הבטן? על הצד? או רק על הגב לבינתיים?

שמחה37

New member
בחורצ'יק

אתה אחרי ניתוח וכאבים יכולים להופיע. יכול להיות שאלו כאבים של הגז שמתנדף. לגבי שינה על הבטן נראה לי שזה עדיין כואב ועל הצד אם אני זוכרת נכון לא צריכה להיות בעיה. טיפ שלי תצמיד כרית לבטן זה עוזר בלהתעטש להשתעל לזוז וכד'. ואל תשכח לשתות לאט ובעדינות אבל לשתות. שמחה

dubit1234

New member
אחרי הניתוח ההמלצה לי היתה לישון

על הצד ולהחליף תנוחה בעדינות ובזהירןת. אחרי שבועיים כבר אמרו לי לנסות לישון גם על הבטן, אבל להמשיך להקפיד על החלפת תנוחה בעדינות. בנוגע לכאבים, זה בהחלט בגלל הגזים. ם אני התלוננתי על הלופים האלה וזה מה שהרופאה שלי הסבירה. תנסה להלך כמה שיותר....זה עוזר להפיג את הגז. לשתות אתה חייב לשתת כמה שיותר. מומלץ לשתות מיץ טיבעי כמו תפוח צלול ומיץ בטעמים. מיצים שמכילים קצת סוכר חשובים בשלב הזה. אני כבר שלושה שבועות אחרי הניתוח וכל הכאבים עברו לגמריי. לאט לאט התחושות משתפרות, אל תשכח שאתה אחרי ניתוח, תן לעצמך זמן להחלים :)

למעלה