הרגשה מוזרה בבטן

onceuponatime1

New member
הרגשה מוזרה בבטן

אני מרגיש היום קצת מוזר בבטן (זה לא קשור למה שאכלתי עכשיו, זה היה ככה עוד לפני, אבל חשבתי לברר) אני מרגיש מן בועות בבטן כל הזמן מזכיר לי בקבוק ריק שמכניסים למין ולאט לאט הוא מתמלא ויוצאות ממנו בועות אויר זה לא גזים.....

dubit1234

New member
אולי תדבר עם הרופא שניתח אותך

יש לך את מספר הטלפון שלו?

dubit1234

New member
אני הייתי מתקשרת בשישי בערב אם משהו לא היה

מרגיש טוב. הבריאות שלך חשובה... מקווה שזה שום דבר ואולי זה גזים. היציאות שלך בסדר? פשוט בשלבים הראשונים ככה הרגשתי לפני יציאות. אבל כמובן אני לא רוצה להרגיע אותך ולא להלחיץ אותך, אתה צריך להתייעץ עם רופא או שאולי תשאל בפורום המשורוולים אג'נדה, אולי מישהו חווה דבר דומה ...

bmi גבוה

New member
יכול לנבוע מחוסר שתיה

ואולי כן מאוכל שלא היית אמור לאכול,אבל באמת שהייתי מתקשרת...אפילו למוקד של קופת החולים רק כדי לוודא...

onceuponatime1

New member
דיברתי עם המוקד של מכבי

אמרו לי שאם מתחיל חום יש מה לדאוג אחרת זה כנראה אוכל שעובר :-\ קצת שילשולים ביומיים האחרונים בגלל הגבינות.... כנראה קשור

dubit1234

New member
יכול להיות,

היציאות לא מתייצבות מיד, גם לי היו שלשולים בהתחלה כשהתחלתי לאכול והתייצבתי כשהקיבה התחילה אכול יותר חופשי. אבל, תשמור על עצמך ותבדוק מידי פעם חום.

דברי חלב גורמים לנפיחות ולגזים

ואם אתה בשלב החלבונים עדיין אז זה הגיוני. תה עם נענע עוזר. וגם תה שומר. אבל לא השקית. חליטת צמחים. מרק עוף אתה אוכל? זה גם עושה טוב. ברצינות. אין כמו הסבתות. הן ידעו מה טוב. אגב, גם לי יש הרגשה מוזרה כאילו אני רעבה ומלאה בו זמנית. תחשוב שיש לך קיבה של 100CC בקושי. זה 3 כפיות בסך הכל וצריך להתייחס אליה בעדינות.

onceuponatime1

New member
לא הבנת

אני לא מרגיש מלא אני גם לא מרגיש רעב אני רוצה לאכול, הראש רוצה לאכול, זה ברור אבל הבטן לא מקרקרת מרעב אבל אני לא יודע מתי אני מלא בגלל זה אמרתי שאני בטוח שאני אוכל יותר ממה שאני אמור

אתה לא אוכל יותר מידי

זה ככה. גם אני הרגשתי מה שאתה מרגיש בחודש הראשון. על כל חצי כוס מים חשבתי שאני מתפוצצת. מתמלאים כבר בכפית הראשונה וחושבים שהעמסנו יותר מידי אבל זה רק ההרגשה. אם אתה אוכל יותר ממה שאתה אמור לאכול - אתה כבר תדע מזה. האוכל לא יעבור, ייתקע לך או יצא. אין חוכמות פה. הכי חשוב שתשתה הרבה מים, תיקח את התרופות כמו שצריך ותאכל לפי הכללים וגם לא לערבב שתייה עם אוכל. אל תדאג. אחרי חודש וחצי לערך כבר תרגיש שאתה מסוגל לאכול הכל ואז תשאל אותנו אם זה בסדר.

ליבי3617

New member
כאן את דווקא לא צודקת

כשמרגישים מלאים מפסיקים. הרגשת מלאות לא חייבת להיות דווקא בהקאה או תקיעה של האוכל. יכולה להיות הרגשה של מלאות יתר.

הוא אשר אמרתי

שבדרך כלל אנחנו יודעים מתי להפסיק כי הקיבה שלנו משדרת את זה. נכון שזה לא חייב להיות הקאה או תקיעה של אוכל, אבל בהתחלה כל כפית מים יכולה לתת לך תחושה כזו. וזה לא אומר שהקיבה באמת מלאה.

ליבי3617

New member
בשלבים הראשונים שאתה נמצא בהם

אין כמעט רעב בגלל הפחתה של הגרלין (הורמון הרעב) לכן מלמדים את המנותחים החדשים לאכול בכל שלוש שעות כמו תינוקות כדי לסגל הרגלים. מה שנשאר לנו הותיקים אחרי הניתוח אלה ההרגלים הנכונים (ולחלק הלא נכונים..) תאכל כמות קטנה בכל שלוש שעות כדי לתחזק את הגוף. אם אתה אוכל יותר מדי כבר תרגיש את זה - בדיוק כמו שהרגשת לפני הניתוח רק אחרי כמה כפיות ולא כמה לאפות.

למעלה