הרגשה לא טובה....

bhnadav

New member
שרון ידע זאת בעצמו,

והאמריקנים פעלו בכלל מלהט לקיים בחירות דמוקרטיות. שום שינוי לא היה קורה, ומה שקרה - קרה לטובה. דברים דומים כתבתי גם יום אחרי בחירת החמאס.

mean girl 16

New member
לטובה- תלוי איך אתה מסתכל על זה.

אם שקקה נפשך להדברות ולשלום, זה בהחלט לא לטובה. הטובה היחידה היא שהעולם יכיר במה אנחנו מתמודדים, וגם זה כרגע מוטל בספק.

mean girl 16

New member
?

הסבר קצר? הבנתי שאתה אומר שעכשיו לא קיימת התחפושת המעונבת, איך זה בדיוק מסתדר עם תפיסה הפוכה משלי?

bhnadav

New member
"תלוי איך אתה מסתכל על זה,

אם שקקה נפשך להדברות ולשלום, זה בהחלט לא לטובה." תפיסתי הפוכה, וכתבתי אותה כאן מספר פעמים. הסיטואציה כעת - היא בהרבה יותר טובה מאשר מקודם, גם מבחינת הסיכויים לגבי להסדר.

mean girl 16

New member
נראה לך?

עם כל הכבוד לכל ההשערות שלנו. נראה לך שבזמן הקרוב יש מצב לשבת למשא ומתן? הרי די ברור, שלפחות ב5 השנים הקרובות החמאס לא יכיר בקיומנו. איך נשב למו"מ? היית שואל את צ'רצ'יל מתי הוא יושב למו"מ עם היטלר? בשנים הקרובות, זה בטוח לא יקרה.

bhnadav

New member
הדברים שלי היו מאוד מדוייקים.

ראשית, לא אמרתי שלום. שנית, לא אמרתי עם עם מי נחתום אותו - חמאס, לא חמאס. שלישית, לא אמרתי מתי. רביעית, לא אמרתי שיהיה הסדר/שלום, אלא שהסיכויים יותר גבוהים. יש דברים שאני זהיר איתם. שני דברים שנזהרתי לגביהם כאן זה הנושא הזה ונושא ירושלים.

כמה שטויות, ציפי.... לא יאמן.

שטפו לך את המוח, שם בפורום הליכוד?! אני מתפלא עלייך.. איך נתניהו שלך היה מונע את ניצחון החמאס, ספרי לנו בבקשה? אולי יש לו איזו נוסחת קסם שאף אחד לא מכיר..

mean girl 16

New member
לא מאפשר בחירות במזרח ירושלים?

אף אחד לא שטף לי את המוח ובטח שלא בפורום הליכוד. קודם כל, ההתנתקות די התפוצצה לכולנו בפרצוף, כולנו חשבנו שזה יפתח לנו דרך להדברות, אבל זה פשוט מאוד גרם להיפך. אני בעצמי תמכתי בהתנתקות, אבל זה פשוט לא יצא כפי שקיוויתי. מישהו ציין פה פעם(מצביע העבודה, אני חושבת)- שאולי אם היינו מקיימים את התנתקות תוך כדי מו"מ עם אבו-מאזן, זה היה נזקף לזכותו, כך הוא היה יכול לנצח את הבחירות. עצם העובדה שכאילו "נכנענו לטרור" נתן לחמאס את הלגיטימציה לזקוף זאת לזכותם.

ElvisAlive

New member
כמה דברים

דבר ראשון, בקשר להתנתקות, היא לא התפוצצה ולא כלום. ההתנחליות היו ועדיין בזבוז גדול של כסף, וכחות ביטחון. 8000 מתנחלים שתקועים באמצע של מיליון וחצי ערבים זה לא הגיוני. צריך כלכך הרבה חיילים לשמור על כמה אלפים. ושלא נדבר כמה נהרגים בשביל זה. ושרון התכוון לאשר את מזרח ירושלים, אמור את זה כמה פעמים.

למעלה