הרגשה כבדה..מאוד.

michaly44

New member
הרגשה כבדה..מאוד.

היום אחרי לילה ממש לא שקט. יש לי הרגשה כבדה. חשבתי שגמרתי עם כל המלחמות. חשבתי שהגעתי איתו לכיוון הגיוני. זה נכון עד שמגיעים לכסף. אז אתמול העילוי שלח לי בדקה בתשעים הסכם. הסכם משמורת חדש..ושכח שני ילדים. כמובן, שאין ברצונו לשלם מזונות. ובעצם זה כל הסיפור. לא צריכה את המזונות שלו. שכח שאם ברצונו לראות את הילדים פעמיים בשנה..יש צורך גם לשלם על כרטיסים. עד עכשיו אני שלמתי. אז היום אני מסתכלת על הדבר הזה..שניקרא הסכם. ואני לא חותמת. ברור לי שלא ישלח את הילדים. מלבד הבכור.הבכור חוזר ביולי. הוא כבר במשמורתי הקבועה. וכבד לי על הלב. כי חיכיתי לראות אותם. רציתי לבלות איתם נטו שעות בקיץ הזה. בעצם לא הייתי צריכה להיות מופתעת ככה אתמול. הרי ציפיתי למכה ממנו. סתם הוצעת קיטור. פשוט כבד לי. זהו.

maof

New member
לא יודע מה לומר לך........

אני אומר שעד שהדברים לא סגורים.... תמיד יש פתח לעוד משהו..... קחי הרבה אוויר ...ותראי שלמעשה חיכית "למכה" ועכשיו את צריכה להיתמודד מולה........ קשה??? אבל את תצליחי.... לא היגעת עד כאן בכדי להישבר מעוף

michaly44

New member
אוךךךךך מעוף

זה זמני. מרשה לעצמי שלושה ימים, להיות מתחת לשמיכות, מחליפה סוויטצ' בראש, וממשיכה הלאה. ימים יגידו. ותוך חודש נדע, מי מגיע..מבין השניים. טוב לי לדעת שעם הבכור הוא לא יכול לשחק משחקים. כרגע סתם עצובה. והאנרגייה על ברצפה. זה יעבור. והמילים שלך..אין כמו תמיכה ומילה טובה. תודה.

angel151

New member
כל אשר נותר לי הוא לחבק אותך יקירה

כי כל קשה המצב והתקווה כל כך עצומה אבל על כל שוחחתי איתך ובנתיים המשיכי להיות אופטימית להיות חזקה ( למרות שזה לא תמיד בנמצא) הזמן יעשה משהוא מאמינה שלאט לאט דברים ישתנו והכל יבוא על מקומו. מצב מסובך האב רוצה להיות גם אים ילדיו מאמינה אני וגם את. אי אפשר לחלק את הילדים לשניים מצב עצוב מבחינתי אבל אפשר גם לראות את חלקו של האב בעינין ומי שסובל מכל המלחמה האבודה הזו הם הילדים החמודים. ליבי איתך עם הילדים עם האב אין לי פתרון של קסם כרגע ושוחחנו על כך בפורום ה-

michaly44

New member
קולולולולו../images/Emo6.gif--יש כרטיס לילד.

שילמתי אותו. 1280 דוללר. ואם העילוי לא היה עושה בלגאן, עז הכרטיס היה עולה לי פחות..מה איכפת לו. גם דיילת הלוך חזור. העיקר שיגיע. עכשיו התיזוז יתחיל.

למעלה