הרגע

שישקבב

New member
הרגע

שמעתי "דני" והזלתי דמעה! האם אני בנאדם רגשני או שהשיר הזה הוא פשוט השיר הכי מרגש בעולם?!?!?! "איך היינו גולשים, על הגלים והים היה כל-כך כחול בזריחה הפראית כשהרוח דרומית והשמש כדור ענק עגול והמים עשויים קריסטל - שקופים, אפשר את הסלעים לראות... והשקיעההה... ואחר-כך יוצאים ל-ב-לות". מרגש...

כן ולא ../images/Emo10.gif

השיר הזה באמת מרגש....ולא לא חייבים להיות אנשים רגשניים בשביל להתרגש מזה... אני כמעט תמיד בוכה. "מצטער... החיים... הם הולכים ו-מתארכים...כשחיפשת-את הקיצור..אז נפלת..זה הסיפור" היא השורה הכי עצובה... יש לי את השיר על קסטה אני שומעת אותו *כמעט* כל יום
ולמישהו יש פרטים על הדני הזה? כבר שאלתי ולא ממש ענו לי תשובה מלאה...רק שהוא היה חבר של שלומי או משהו..

בקשר לדני...

השאלות על "דני" נשאלות כבר שנים, ולפני כשנה, אם זכרוני אינו מטעני, פגש אחד מכתבי מעריב, גולש מאוד מפורסם בסוף שנות השמונים בארץ בקריבים (שוב, נדמה לי...), ובצוותא איתו, היה דני, בכבודו ובעצמו, הוא בן 32 אם אני לא טועה, והוא היה גולש מאוד מפורסם בחופי הילטון וגורדון נראה לי... תכנסי מהלינק ב www.machina.up.co.il לחדשות, ומשם תיכנסי לארכיון של מעריב, זה אחת הכתבות הראשונות שם... פולדש.

תודה!!../images/Emo24.gif../images/Emo42.gif

הוא השתחרר מהכלא? הוא יצא מהכלא ? "כבר שנתיים עד המשפט המר.. הוא יושב..." ואנשים אני חושבת שהגיע הזמן שתשתמשו קצת באייקונים! יש פה אחלה אייקונים ואתם לא מנצלים אותם! שיהיה לנו פורום צבעוני ויפה! HAVE A NICE DAY
ניצן

מריושי

New member
באחד העיתונים הגדולים

(מעריב או ידיעות) עשו איתו ראיון בכלא לפני כמה שנים אני זוכר שכתבו שאסירים נותנים לו הרבה כבוד בגלל שאין הרבה אסירים שעשו עליהם שיר שנהיה להיט...

ypeled

New member
תשמעו באמת חיפשתי

אבל מצאתי רק איזה גולש אחד שבאמת עם כל הכבוד לו באמת סיפור חיים מרתק הוא סיפר שם לא הבנתי מה הקשר לדני המיתולוגי הוא אומנם מזכיר אותו בחצי משפט אבל אני רוצה לדעת על דני ולא עליו אז אם אתם יודעים את המיקום המדוייק שתפו את כולם

מריושי

New member
אני מדבר על

כתבה שעשו על ועם דני תאלץ לחפש בארכיונים.... זה היה במוסף של סוף השבוע (סופשבוע של מעריב או 7 ימים של ידיעות)

בטח שמרגש !!!!!

במיוחד שנמצאים שבוע לפני גיוס (כמוני) ונזכרים בשנה שחלפה שהיתה התקופה הכי מדהימה שהיתה לי בחיים והשיר הזה כל כך מתאים !

למעלה