הרגע ראיתי

NoodleIsCute

New member
הרגע ראיתי

את הפרק של הסימפסונים עם מייקל ג´קסון איזה פרק חמוד למי שראה הוא באמת שר את הקטעים שם?? כי הקול שלו נשמע קצת שונה

NoodleIsCute

New member
במחשב שלי

כנראה שהורדתי מהקאזה לפעמים אני מוצאת בתיקיה קבצים חדשים (חחחחחחחחח
)

rita 1

New member
אני לא יודעת בדיוק

הומר נכנס לבית משוגעים והוא פוגש שם אחד שהוא מתנדב שם וקורא לעצמו מייקל ג´קסון- אותו מייקל מדובב. הוא רוקד שם קצת ושר כדי להוכיח שזה הוא.

הסימסונס

אני לא זוכרת שראיתי את הפרק המדובר, אבל יש לי שיר שמייקל שר לליסה: lisa it´s your birthday

rita 1

New member
הוא לא נשמע מוזר

כשאני ראיתי את הפרק לא ידעתי שזה מייקל ולפי הקול זיהיתי אותו. הוא פשוט נשמע צעיר יותר.

~orit~

New member
מייקל לא שר את זה

הביאו מישהו אחר עם קול דומה לקול של מייקל. למייקל אסור היה לשיר בגלל בעיה של זכויות יוצרים. אבל הוא כן כתב את השיר. והוא כן זה שדיבר בתור האיש השמן. אבל לשיר אסור היה לו... הקרדיט ניתן לשם John Smith שזה שם שמייקל לפעמים משתמש בו כשם בדוי. הוא אגב גם כתב את והפיק את do the bartman. ידוע שהוא מעריץ של הסדרה.

rita 1

New member
הורדתי הרגע את השיר

happy birthday lisa והיה כתוב שברט שר את זה לאחותו עם מייקל ג´קסון. מאיפה את יודעת שזה לא מייקל?

~orit~

New member
הממ.. זה מסוג הדברים האלה שאיכשהו

לומדים במהלך שנות ההערצה... ממש לא זוכרת מאיפה בדיוק אני יודעת על זה.. אבל זאת עובדה. לא המצאה או משהו כזה. אני יודעת מתי מדובר בשמועה ומתי בעובדה. בכל אופן, אם תחפשי ב FAQ רציני של איזה מועדון מעריצים רישמי או משהו כזה זה בטח יהיה כתוב שם.

Marty McFly

New member
ומאיזו שנה הפרק הזה????

כי בכל זאת מדברים על זה שהוא שחור... ועל "מותחן".

למעלה