הרגע סידרתי גבות!!!

הרגע סידרתי גבות!!!

הייתי משועממת ועצובה אז הורדתי את כל הגבות. זה אולי לא יישמע הרבה אבל מי שמכיר אותי יודע שאני מאוהבת בגבות שלי... זה מוזר עכשיו... לא סתם... חחח... אני עדיין בפיגור של השירשור הקודם... ומפה נמשיך עם קצת דאחקות וצחוקים... רציתי לשאול אתכם מה היתה הפדיחה הכי גדולה שלכם מאז שהגעתם למקום שאתם גרים בו (ואפילו אם אתם מישראל... ספרו!) אוקי הפדיחה שלי... שאלו אותי בדרמה מה אני חושבת שכדאי לעשות והיה לי רעיון כזה גדול... אז התחלתי לספר להם כשאני קולטת שכולם המומים... רק אז קלטתי שדיברתי מהר איזה חצי דקה בעברית... אז כדי לצאת מזה בסטייל אמרתי 'אופס' והתחלתי להסביר שוב באנגלית... חחח... רק שהם לא שכחו ושאלו אותי מה זה היה מה שאמרתי קודם... זה היה בתחילת השנה... אני אתפלא אם מישהו עוד זוכר... מה איתכם?

Odish16

New member
הממממ

טוף..לא יודעת אם זה יחשב לכזאת פאדיחה..אבל שווה ניסיון.. ביום הראשון של הבית ספר איזה ערבי אחת שקוראים לו firas התחיל להדבק אליי..קרציה, והיה לנו החלקרח..אז אני מחליקה לי בתומי, היתה הפעם השניה שלי בהחלקה..אז המאמן ספורט אמר באנגלית כזה.."וואו..כמה זמן את כבר מחליקה" אמרתי לו שזו הפעם השניה שלי, ובדיוק נפלתי..חכו, זה לא זה. אחר כך לכל מקום שהלכתי, הפיראס הזה גם בא ולא יכולתי להגיד לו לעוף ממני כי הוא לא מבין אנגלית..אז חייכתי והמשכתי להחליק, בינתיים כמה ערביות מסתכלות עליי ומתחילות לצחוק ולהיות אדומות, וכמובן לא ידעתי למה צוחקות עליי. אז שירין (עוד ערביה) הראתה לי שהרוכסן שלי היה פתוח..בקיצור..סגרתי אותו בזמן שהמאמן בוהה בי וגם הבנתי למה פיראס רדף אחרי..בכל מקרה יש עוד הרבה פאדיחות, אבל זה של היום הראשון..אה, והיה לי נקע ביד אחר כך מהנפילה..בעעע תורכםםםםםםםםםםםםם

Odish16

New member
לא כולם אבל...

אני לומדת בבית ספר כמו אולפן כזה, כדי ללמוד את השפה..אז אני עם הרבה ערבים שנמלטו מהאר שלהם, ואתם לא רוצים לשמוע את הסיפורים הזוועתיים שהם עברו, בכל מקרה..יש גם אנשים מארצות אחרות כמו תאילנד,צ'ילה, יפן, רוסיה וכו..

EmGee

New member
וואי איזה קטע גם אצלנו יש יותר מידי

ערבים. פעם אחת הייתי בפטרול של 3 ג'יפים והג'יפ שלפנינו פיצצו אותו ו2 חיילים נפצעו אחד "קל" (משותק לכל החיים) והשני "קשה" (צמח וכאלה). וואי כמה פדיחות יש בסביבת ערבים....

מקפיצההההה.....

מקפיצההההההההההה מקפיצהההההההההההההההההההה מקפיצההההההההההההההההההההההההה בלעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע אההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה חיחיחיחיחיחיחייחחייחחיחי מקפיצההההההההההההההההההה!

למעלה