הרגע ממנו חששתי ...

OnlyAmir

New member
הרגע ממנו חששתי ...

הפוקט היה בכיס האחורי של המכנסיים ... לשניה, אני נשבע ! נו ... לא היה לי מקום אחר להחזיק אותו בשניה הזאת ... תאמינו לי. וישבתי. והמסך ... אמממממממממ ... הוא כבר לא אותו מסך ... הוא רק גלעד למה שהיה פעם. קיצר, אני צריך מקום לתיקון המסך ! שיהיה א. אמין ב. זול ג. זול כבר אמרתי ? תודה, מראש אמיר, החייל העני.

shed

New member
---> ממה עשויים הפוקטים שלכם?

במקום אחד מישהו מברך הגומל אחרי שה-4700 נפל (על צד) ובמזל לא קרה כלום. אתה מתישב פעם אחת עם הפוקט במכנס והמסך הולך פקקט. ה-TC שלי הצליח לעבור 7 דקות שלמות ביד שלי לפני שהוא פגש את הרצפה על לא עוול בכפו. אני חייב לציין ש(לצערי) זו לא היתה הפעם האחרונה בה הוא נפל (היום זה קרה לי פעמיים). דרך אגב, הכיס האחורי של המכנס הוא המקום המועדף עלי בשביל הפאלם. אני מזיז אותו משם רק בטיסות ובנהיגות ארוכות (בד"כ הוא משמש לניווט בכל מקרה).

Scott

New member
אהמ אהמ...

שד, ספר את זה ל-505 (ז"ל) שלי, שמנפילה חופשית (ללא נסיון הטחה) המסך שלו התנפץ לחלוטין, לעומת ה-5455 שלי שסבל לצערו הרב מספר הטחות (לא מכוונות חלילה) מגובה רב יותר ו... (טפו טפו טפו) שרד. מה עוד, שה-505 כששכן בתוך ארנק עור מקורי של פאלם (כן, הוצאתי עליו הון) השיל את רוב הצבע שלו על אותו הארנק. אני לא חושב שאף מוצר כזה אמור לעמוד בתקני יישנון צבאיים, אבל הנסיון הדל (לפחות שלי) מלמד שאין ממש קשר בין היצרן לבין עמידותו של מחשב כף היד בהתעללות.

2cookie

New member
אני לא רוצה לדעת מה היה קורה

אם היה נופל לך זייר 71. המסך שלו לא שקוע בתוך המכשיר וזו טיפשות גמורה. לעומת זאת ה-X30 שלי ספג הרבה חבטות ונפילות ולא קרה לו דבר. (המכשיר מחובר בכבל למחשב נייד שנמצא עליי.. כל תזוזה מעיפה אותו)

הפוקט המעופף

לי יש ניסיון רב בהטסת מכשיריי כף יד..... הפאלם 505 שהיה לי הלך לעולמו לאחר נפילה קלה יחסית על הרפצה. המיו 558 עבר כמה וכמה נפילות ולא קרה לא כלום למעט התפרקות הסוללה ממקומה דבר שלקח שניה להחזיר. האייפאק 4700 שלי עבר לפניי יומיים נפילה מאוד אכזרית, אחיינית שלי העיפה אותו באוויר והוא נפל על הרצפה מגובה של יותר ממטר ולא קרה לו כלום, אני חייב לציין שזה היה מפחיד אך מתברר שהמכשיר עמיד מאוד.

mikeoreli

New member
הקסיופיאה המעופפת

זה עוד כלום - לפני מספר חודשים רצתי בחדר כושר מאזין למוזיקה מהפוקט פיסי. מה לעשות שהכבל קצר ולאחר כמה דקות של ריצה המכשיר עף ונחת על הריצפה. בדרך כלל שזה קרה, הפוקט יצא שלם. באותו מקרה (כנראה שיותר מדי נפילות באותו מקום) הפלסטיק בצד קצת התפחלץ. המכשיר עובד בסדר גמור - אך המכשיר כבר זקן והגיע הזמן להחליף אותו...

2cookie

New member
ה-M130 המשתגר

זה היה המכשיר הכי מסכן שעבר לי בידיים. כנראה השנאה שלי למערכת שלו חדרה לתת-מודע שלי, ואיכשהו המכשיר מצא את עצמו מוטח בריצפה שוב, ושוב, ושוב, ושוב, ושוב... והיה נראה שהוא לועג לי- "אני לא מתכוון להתקלקל! לעולם לא תחליף אותי! תישאר לנצח עם PALM OS! הא הא
"

AYELET1

New member
ה-515 המוטס

יום אחד שמתי את המלך המודח על המיטה בין המצעים ושכחתי ממנו. לאחר מכן ניערתי שמיכות והמסכן טס לקצה השני של החדר... בדיקה מהירה הוכיחה שהוא שרד יפה את המכה ( אני שוקלת אם לבקש מאנשי תפוז לשנות את שם הפורום לטייסת PDA...)

ואני גיליתי שאם מנסים לתפוס את ...

הפאלם VX כשהוא מתגלצ' לך מהיד, רק נותנים לו כאפה והוא טס הרבה יותר מהר לרצפה. ואם הוא פוגע Flat על הריצפה, המסך שלו מתנפץ ומהכאב הוא מתחיל לדמם דימום פנימי בשחור... אחרי תיקון המסך, למדתי את הלקח. אם הוא נופל, תן לו ליפול - אם תנסה לתפוס הוא רק יפול יותר מהר/חזק. מיקי

למעלה