הרגע חשבתי על משהו

• פותח הנושא golem
  • פורסם בתאריך

golem

New member
הרגע חשבתי על משהו

מי שמיכם הותיקים -אתם שמים לב איזה הבדל יש בפורום מביחנת פעילות לעומת לפני כמה חודשים - מדהים!!! ומה שאני אוהב בזה - שמי שהיה מאוכזב לא עזב - וככה יש שילוב של מאוכזבים טריים (שהלוואי שהאכזה שלהם תיעלם כמה שיותר מהר) ומאוכזבים שנעזרו בפורום ולא שכחו אותו - אהבתי את זה..

mariana

New member
כמוני למשל../images/Emo9.gif

ובטח שגם כמוך וריקי פחות או יותר, ג´ס הקימה את הפורום בגלל הפלה טבעית שהייתה לה, ועכישו ברוך השם בלי עין הרע. וזהו זה כל הותיקים שאני זוכרת.

golem

New member
אני חושב...

שאפשר להוסיף את ניקול....וקצת את ליאור - אבל מעבר לזה השאר יחסית חדשים - אבל זה כיף... המשיכו לזרום!!!! תשמרו על החיוך - העולם ישמור עליכם!!!

golem

New member
את האמת...

שאני נעדרתי יחסית להרבה זמן - לא ממש עקבתי בדיקו מי מגיע מתי..
אבל מלכת אהבה - נראה לי שאת בין הותיקים שבין החדשים... אגב....ג´ס נעלמה לי פתאום מהפורום - יש איזה משהו שאני לא יודע..??

@@

New member
עזרא, אתה...

בין האנשים שיודעים להעלות לי חיוך אמיתי ומתוק על השפתיים. תודה על זה שאתה מקסים

Queen Of Love

New member
../images/Emo6.gif איזה מצחיק אתה..

בין הותיקים שבין החדשים, אהבתי. ג´סוס...הממ....לא שאני יודעת..חכה אולי היא תצוץ לנו עוד מעט..

@@

New member
יש לי הרגשה שג´ס שלנו

הלכה ללדת, מה נראה לכם? איך אני מתרגשת

@@

New member
יש לי תחושת בטן

ואם כן, יקח זמן עד שנדע, תלוי בלידה שתהיה לה, אני מקווה שזאת תהיה לידה מהיר וקלה, שיהיה בשעה טובה ושהכל יעבור בשלום, אמן!

@@

New member
למה הייתה לי הרגשה שאת

כבר בחדר לידה??? טוב, נו, נחכה עוד יום

golem

New member
לזה בדיוק התכוונתי..../images/Emo13.gif

ואם העליתי לכן חיוך על השפתיים עשיתי את שלי להיום... בעצם חברה שלי קצת מצוברחת מהעבודה - אני יגרום לה לחייך קצת בערב .. אגב כשאני חושב על זה... כעיונות ליוםהולדת - ומהר!!! זה הולך ומתקרב (שלה שלה...

ליאור 30

New member
אהלןןןןןןןןןן עזראאאאא זה אתה ???

לא מאמין שאני רואה אותך חשבתי כבר אחי שתפסת לך את
בבית וזהו ברחת לנו ככה בלי להגיד מילה אני קורא לך לסדר שמעתתתתתתתתתתתתתתתתתת דרך אגב מה שלומך??? איך אתה מרגיש???? מה חדש??????????????געגענוווווווווווווווווווווו אלייך

golem

New member
ליאור....../images/Emo13.gif

חייב לשאו לשאלה....השיר "אתה תותח" זה עליך???
מה המצב אחי..הכל בסדר...??? אני בסדר גמור...טוב לי עם
בית - סתם קצת בלגן וטרדה בעבודה..אבל יעבור - מתחיל להסתדר... התגעגעתי אז באתי...
איך אצלך??

ליאור 30

New member
אחי

אצלי הכל בסדר מרגיש טוב ואת האמת כבר מתגעגע לראות אותכם שובבבב אז מתי עושים מפגשון קטןןןןןןןןןןןןןןןן??????????

GALI02

New member
עזרא באמת שאלתי את עצמי

לאן נעלמת לנו... מה שלומך? טרוד בעבודה הבנתי... איזה כיף שלמרות הכל, כמו שציינת,יש כאן חברים קבועים שלא שוכחים... ואני רואה שסידרת לעצמך חתימה. סחטיין

למעלה