הרגע חזרתי..

1Reebok

New member
הרגע חזרתי..

אלוהים יודע איך הצלחתי להגיע לבית שלי.. ההופעה התחילה בערך בשעה 23:30 לאחר הופעת קירור של להקה או זמר גרועים בצורה שלא תיאמן. ההופעה עצמה היתה אדירה. סיכום מלא קשה לי לכתוב, בהתחשב בעובדה שהכרתי אותי שלושה או ארבעה שירים, אבל מה שאני כן יודע זה שהביצוע לאמונה עיוורת היה פשוט מדהים.. אני זוכר גם ביצוע מצוין ל"רד מעל מסך הטלוויזיה שלי" (ככה קוראים לו?). בקיצור, היתה פשוט הופעה נהדרת, ולגמרי לא מיינסטרימית כצפוי בהופעת ניצנים. זאת היתה הופעת פורטיסחרוף, ולא הופעת פורטיס או סחרוף, כך שלא בוצעו הלהיטים הגדולים של השניים.

ההופעה בניצנים! (תגובה רצינית!)

אני רואה שאין כאן תגובות רציניות באמת אז אני אתנדב לכתוב ראשון משהו רציני! הייתי יכול לכתוב כאן שעה חווית ואיך הגענו והכל אבל ממש אין לי כוח אז אגיע ישר לעיקר... איך שעלו להציג אותם לבמה ישר אני ועוד ידידה וחבר הלכנו שורה עשירית ככה מקום ממש טוב סאונד מעולה! ואיזה פתיחה מדהימה! "אגם ענקית" ביצוע מצויין לשיר מדהים! עכשיו הגיע הזמן להגיד את האמת... עוד לא הספקתי להתעמק בפורטיסחרוף ואני לא מכיר הרבה מאוד שירים ואני די מצטער על זה.. תכננתי להתכונן להופעה הזאת אבל לא הספקתי לקנות דיסקים שלהם ולהוריד בקאזה לא בא בחשבון! אז היה אחרי זה "הנה בא השקט" שלא הכרתי אבל היה נחמד... ואחריו "חדשות מהירח" שלמרות היותו להיט לא שמעתי אותו אפילו פעם אחת אבל בהחלט שיר נחמד מאוד! ואז עוד שיר שלא הכרתי "לייפציג ברצלונה" שגם היה חביב... ואז "חלום כחול" המפורסם של פורטיס שכמובן הכרתי והיה נהדר! ואם בפורטיס עסקינן אז "אני תלוי על הצלב" המטורף העלה בי לא מעט חיוכים.... ממשיכים עם שירים מוכרים ויפים... האמת שחשבתי שהשיר הזה יבוא בסוף אבל מי מתלונן! "ניצוצות" היפהיפה שגרם לכולם להתרגש... ואז פורטיסחרוף האלו את תומר יוסף וחבורתו(אם תשאלו אותי זה מיותר לגמרי הם עולם אחר בכלל הם סתם הורידו מהרמה של ההופעה) ודווקא עשו ביצוע חביב מאוד לעיר של קיץ! הרבה כלי נגינה הרבה אנרגיה מתאים מאוד לשיר! ואז שיר בשם "מתחת לאדמה" שתסלחו לי על הבורות אבל לפי הביצוע שנעשה שם אני לא יודע אם זה שיר של תומר יוסף או של פורטיסחרוף... ואז "סנדנייה" שהיה קצת מוכר ומאוד מקפיץ! בשעה טובה ומוצלחת ירדו חבורת הליצנים מהבמה והשאירו אותה לגיבורים הגדולים של הערב... "תחנה סופית" שיר נחמד למדי שגם אותו לא הכרתי לצערי... ואז ביצוע מדהיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם ל"אמונה עיוורת" ואני לא היחיד שאמרתי את זה בהחלט ביצוע יפהיפה למרות אני חושב שפורטיס התבלבל באחד מהפיזמונים אבל טבעי למטורף הזה! ואז שיר משעשע וכיפי של פורטיס "מסך הטלוויזיה שלי" וברגע הזה הידידה והחבר החליטו שכואבות להם הרגליים והם הולכים מההופעה.. אני שונא שעושים לי את זה אבל חפיף אני תמיד מסתדר... את "דבש" שמעתי לבד אבל אז החלטתי שזה לא כיף להיות לבד אז יצאתי והלכתי לצד השני של הקהל והתקשרתי לחבר שלי.... ביש מזל דווקא השיר שאולי הכי ציפיתי לו הגיע "הפוך" אחד השירים האהובים עלי ביותר!! אז עצרתי את החיפושים להשתולל בשיר המדהים הזה... ואז המשכתי בחיפושים... "שקיעתה של הזריחה" ברקע וזה גם קצת מעיק אבל הבדידות מעיקה יותר... או כמו שברי אמר לפני זה "הבדידות חדה כמו תער היא חותכת מבפנים" אז המשכתי לחפש ולמזלי הטוב בגלל שהשיר יחסית שקט הוא שמע אותי ומסתבר שהייתי 30 צעדים ממנו! אז נפגשו בסבבה למורת רוחן של כמה בנות שישבו להן על הריצפה והתלוננו שהרסנו להם את הצפייה... אז כמובן שאנחנו ג'נטלמנים והתקדמנו קצת... ומסתבר שבידיוק בזמן... מארש צבאי ברקע... יש רק אפשרות אחת... ושראיתי שאנשים מתחילים לחלוץ את נעלייהם ולהניף אותן אל על ידעתי שזה הולך לבוא... "נעליים" האגדי! האמת היא ששמעתי את השיר הזה רק פעם אחת בפסטיבל בשקל בירושלים לפני חודש אבל אני מוכרח להודות שכבר אז התאהבתי! שיר פשוט מדהים ויפה ואיך שכולם חלצו נעליים ואחזו בהן זה היה פשוט משובב נפש! היה מצחיק לראות את החול נופל על השכנים של אנשי הנעליים ואיך כולם מתלוננים... אז אחרי הביצוע החביב הזה כולם מיהרו לחלוץ את הנעליים.. והם ידעו למה... "אין קיץ לילדות" נשמע ברקע.... וצריך להכין את הגוף לקראת הפוגו העצבני שהולך להיות בסביבה.. טוב אין הרבה מה להגיד על אין קיץ לילדות שלא נאמר.. בייחוד שברי מנגן על ספק אורגן ספק קסילופון(ולא מהסוג שג'אן ג'אק מנגן בו לפעמים....) טוב האמת שזה היה אורגן אבל היה נשמע ממש כמו קסילופון... היה חביב איך ברי מסיים לנגן על האורגן ותוך כדי לובש גיטרה הולך למיקרופון ושר את הפיזמון... ביצוע מדהים פוגו לא נורמלי פשוט שלמות! ואז יורדים מהבמה... הקהל מתחיל לשיר כמה יוסי... אבל בסוף הסתבר שזה לא כל כך עזר לו... הם כמובן עלו.. אבל לא עם שיר צפוי... כאן יש לי קצת בעיה.. ברשימת שירים כתוב 4 שירים וגם לא בסדר הנכון.... הראשון אני חושב שזה "על המשמרת" שזה שיר חדש ויפה... היה בהחלט נחמד לשמוע משהו חדש חדש... אחרי זה "באוויר" החביב והיפה... וסיימו באופן מאוד לא צפוי עם "הדור הזה" כאשר כולם ציפו לחלליות או כמה יוסי.... בפלייליסט כתוב שיר אחרון "לונדון תל אביב" אבל בסוף לא עשו.. תראו בשבילי הייתה סיומת קצת מוזרה... אני בטוח שרובכם נהנתם ממנה אבל כנראה שאני צריך להכיר יותר טוב את השירים שלהם ואז הייתי נהנה מההדרן יותר.. כך או כך אני חושב שיותר מתאים היה לסיים עם שיר מקפיץ כמו חלליות או כמה יוסי... אבל בהופעות האלה בניצנים למדתי ששום דבר לא צפוי... טוב הקהל התפזר ואני הלכתי לשורה הראשונה לחפש מציאות... שומר נחמד הביא לי חצי בקבוק של מיץ תפוזים קר.. ואז בן אדם באמת מקסים שהוא בכלל מהצוות צילום נתן לי את הפלייליסט אחרי שביקשתי ממש יפה! חברה אני רוצה קצת כבוד זה פלייליסט 3 רצוף שאני משיג!!! בראשון משינה ברביעי מוש ואתמול פורטיסחרוף זה לא נורמלי!! יאללה עפתי לישון אני גמור! מקווה שנהנתם! רן...

הפלייליסט לפי הסדר כמה שאני נחמד:)!

אני יודע שהמון רוצים לדעת מי מו מה ומתי בלי לקרוא את המגילה שלי אז הנה הפלייליסט של ההופעה אתמול.. איך אני יודע אותו? הוא מול העיניים שלי! חחחחחחחחח הנה הם השירים: 1)אגם ענקית 2)הנה בא השקט 3)חדשות מהירח 4)לייפציג ברצלונה 5)חלום כחול 6)תלוי על הצלב 7)ניצוצות 8)עיר של קיץ + תומר יוסף 9)מתחת האדמה + תומר יוסף 10)סנדנייה + תומר יוסף 11)תחנה סופית 12)אמונה עיוורת 13)מסך הטלוויזיה שלי 14)דבש 15)הפוך 16)שקיעתה של הזריחה 17)נעליים 18)אין קץ לילדות הדרן: 19)על המשמרת 20)באוויר 21)הדור הזה היה כתוב ברשימת שירים ולא נעשה בסוף 22)לונדון תל-אביב בוקר טוב וסוף שבוע נפלא! רן....

Drorrrrrr

New member
ציפיתי שברי יגיד אחרי "אין קץ"

"תודה לפורטיס, תודה לזה תודה לזה תודה לזה, תודה לכם, תודה לאל! כן כן תודה לאל!".

daniella001

New member
ההופעה

זאתי ההופעה הכי טובה שהייתי בה אפשר לומר! הביצועים היו מעולים מעבר למה שציפיתי אין לי מה להוסיף רן אמר הכל חוץ מזה שהכרתי הכל ונהנתי בטירוף!!אנשים תלכו להופעה הזאת. אתם לא רוצים לפספס אותה תאמינו לי!

הנה דעתי על ההופעה

יצאנו משלחת ענק ממבשרת, באזור ה-50 איש, לניצנים והגענו בערך ב-9. קצת סידורים, התחממות קלה במסיבה הנחמדה שהייתה לפני ההופעה, מירי "נעל" מסיקה שרה בהתחלה ואף אחד כמובן לא היה בהופעה שלה. וגם נסיון כושל להשתחל לרשימת הקריוקי של הוט (ה#$@%#$ עשו רק שירים של כוכב נולד, חבל שנה שעברה זכיתי פעמים בDVD). ואז... להופעה, שורה 6 בערך מול איפה שברי אמור לעמוד. ואז מסתבר עולה מופע חימום של תומר יוסף מפלטפוס. תומ"י, עם סטייל של איגי דיין ועם ליווי של שניים שיש להם הסטוריה משותפת בנגינה עם ברי: גיא מר הצ'קלקיסט והדג נחשון ובן הנדלר (וכשחושבים על זה כל ההרכב של ברי היה על הבמה היום חוץ מכרובי: הנדלר אצל תומר יוסף, ז'אן ז'אק בפורטיסחרוף וגידי רז בארקדי דוכין, אה וגם ברי
). אבל אז הסיוט המתמשך מגיע, 13 שירים! שיר רודף שיר וכולם נשמעים אותו דבר, הקהל מתעצבן לגמרי, אף אחד לא רוצה לשמוע אותו וכשהוא מנסה לשתף את הקהל כולם בשקט... נתנו לו יותר מדי זמן וזה אחר כך ירד מהזמן של פורטיסחרוף שהיה קצר מדי, 13 שירים? ועוד אמן שאף אחד לא מכיר כזמר? בושה! אבל את האשמה העיקרית בהופעה הזו צריכים ליטול 2 אנשים, שעל אחד מהם אני דווקא מסוגל לסמוך בעיניים עצומות. אחד זה הסאונדמן של ההופעה, ואחד זה גיא מר שהיה אחראי על הסמפלרים. הכלי היחידי ששמעו בכל ההופעה הזאת היה את הסמפלר בס, אבל שמעו אותו בעוצמה ענקית שהוא כמעט שבר לי את הלב!!!! אבל בסוף הם ירדו ופורטיסחרוף עלו! אגם ענקית! פתיחה מצוינת ושקטה, פורטיס שר מדהים וברי מלווה אותו על האורגן, איזה יופי! ישר אחר כך משנים כיוון לאחד הביצועים הכי טובים בהופעה אם לא הטוב שבהם: "הנה בא השקט", טירוף ענק בקהל, אני חייב לציין שלא התייחסתי לשיר הזה ברצינות מירבית, אבל הוא שיר מעולה! אח"כ חדשות מהירח ולייפציג ברצלונה בשני ביצועים מקפיצים מטורפים! המשכנו עם חלום כחול המקסים תמיד, תלוי על הצלב שדווקא היה קצת פחות טוב הפעם אבל עדיין גדול, ואז, ניצוצות. איזו אווירה, 8000 ידיים למעלה, כולם מחזיקים אחד את השני בשרשרת אנושית גדולה, מרטיט! ואז המטומטמים האלה של תומ"י חייבים להרוס הכל ולעלות שוב. לא קיבלת מספיק זמן במה יא אפס? מנגנים עוד שיר דפוק שלו וכל הקהל שוב בשקט, מעוצבן. ואז בא עיר של קיץ ומקפיץ את כולם על הרגלים בביצוע ענק! ואז סנדניה המצוין כשכל הקהל שר ביחד, איזה יופי! המשכנו עם ביצוע מרגש מאוד לתחנה סופית, הצטמררתי, זאת פעם ראשונה שזה קורה לי בהופעה. ברי מפגין בשיר הזה ביצועים מופלאים על הגרטש, ואני בשוק! ממשיכים עם 2 ביצועים נחמדים ל"רד מעל מסך הטלוויזיה שלי" ו"אמונה עיוורת". ואז החלק הטוב ביותר של ההופעה מגיע, הרצף הטוב ביותר שיכול להיות, "דבש" (!!) כולל ההקדמה הפורטיסית המצחיקה מאוד, שבמהלכו פורטיס מתקלבס ואחר כך מוריד את המכנסיים ונשאר רק עם בוקסר לבבות על הבמה, כשבולט לו פצע מהברך, קרע אותי מצחוק! הפוך, שהוא תמיד הכי טוב שיש, ואז מורידים הילוך, "שקיעתה של הזריחה" פורטיס מסתובב עם הכסא על הבמה, כל הקהל צורח! ואז זה בא! שיר הנעלים והמקרר הידוע בביצוע מטורף! וסוגרים כמובן עם אין קץ המדהים ועם פוגו רצחני בקהל, שלראשונה אני יכול להגיד עליו שהוא היה פוגו ממש מהנה (אני נשמע ספרותי מדי
) ובמהלכו עפתי אחורה 20 שורות ואז קדימה 30 שורות והגעתי עד לשורה השניה. אח"כ הם יורדים ועולים שוב לביצוע יפה לשיר החדש שלהם "על המשמרת" שחלק כבר מכירים, באוויר המדהים וסוגרים משום מה עם הדור הזה של פורטיס שברי דווקא שר. זה היה נראה כאילו עצרו אותם באמצע ההופעה כי לא היה זמן! היו חסרים המון שיריםן והמון התאכזבו, אבל אני יצאתי ממש מרוצה, הייתה הופעה ענקית, כל שיר פגז, השתגעתי לגמרי ויצאתי בלי קול. אח"כ הייתה מסיבה אחלה וארקדי נתן גם הופעה טובה וסגר לי לילה מצוין!

Negative one

New member
סיכום ההופעה שלי

הגענו יחסית בזמן,כשעוד לא הכל היה מלא,ותפסנו כבר בהתחלה את השורה השנייה בקהל.בגדול,טוב שלא הביאו איזה אומן מפורסם מדי לפניהם,כי אז סתם היה צפוץ יותר מדי (כמו למשל בהופעה של מוקי שמה החימום היה שי גבסו) דעתי על ההופעה של תומר יוסף:הוא לא כל כך נורא.לדעתי לא כל כך אהבו ביחוד בגלל שהרוב חיכה להופעה של פורטיסחרוף ולא היה סבלנות כבר(כמו בשנה שעברה,בהופעה של ברי,שהג'ינגיות היו מופע חימום,ולמרות שהם קצת יותר מוכרים מתומר יוסף,עדיין לקהל לא היה כח אליהם,ושרקו להם בוז ורק רצו שברי יעלה כבר...כי לא הייתה סלבנות. ורק אחר כך ששממעתי אותם בבית,למשל,הם נשמעו לי דווקא טובים). טוב,עד כאן החימום,ועכשיו להופעה עצמה:מצויינת.אני לא יודע אם זה השורה השנייה שהייתי בה,אבל באמת ההופעה הזאת התעלתה בכמה וכמה על ההופעה בחיפה.הרבה כיף,הרבה אווירה בכל שיר,אני חושב שלא היה שום דבר רע בזה שהם העלו את תומר יוסף,והוא אפילו קצת הוסיף להתלהבות בשירים שהוא התארח בהם (ובשיר שלו שהם ביצעו,היה אפשר לנוח קצת לשתיית מים,אז מה רע?). קטעים שיזכרו:פורטיס מתחפש רגע לראש הממשלה ומציע את הפתרון שלו לכל הבעיות:הרוקנרול!.אחרי זה פורטיס דופק נפילה לא נעימה באחת הריצות שלו על הבמה,מה שפותח לו פצע בכלל לא נעים ליד הברך,ומושיב אותו קצת על איזה כסא,אבל ממש לא לא להרבה זמן,כי האיש לא יכול בלי לזוז על הבמה כנראה.ברי כל ההופעה בצד שמאל,המרוחק מאיתנו,עומד לו עם הגיטרה ולא זז משם.אבל שהם עלו להדרן,הוא הגיע לצד שלנו,השתטח על במה וחיליק כיפים לכמה אנשים =) ובסוף ההופעה,כשהם יצאו מהמתחם,אפילו זכיתי ללחוץ את ידו של הפורטיס,ולקבל ממנו ברכת "ערב טוב" מוזרה =) לא נשארתי להופעה של ארקדי דוכין,אבל להופעה של קוואמי כן,והיא הייתה גם כן ממש טובה.לצערי הוא עשה את "קומבינה" בלי פורטיס,אבל הוא לא שכח להזכיר אותו ואפילו בתור ה"מנטור הגדול" שלו.בכל מקרה,גם זאת הייתה הופעה מצויינת,שמאד נהנתי ממנה,וזה בעצם עשה את אתמול היום הכי טובה בניצנים השנה =)

כן ככה קוראים לו

אבל המון חברים שלי שגם לא הכירו את השירים נהנו מאוד למרות זאת. הייתה אווירה מאוד טובה בקהל וזה עזר.

וואו! (או-פורטיסחרוף בניצנים 2005)

בדיוק לפני 24 שעות (מזמן כתיבת ההודעה) הגעתי לניצנים, נכנסתי לכפר, הסתובבתי קצת והחלטתי לעשות מעשה שלא יעשה (כי הוא פשוט קיצוני מדי!): הלכתי לבמה המרכזית, איתרתי את המקום שבו אני רוצה לעמוד בהופעה (שורה ראשונה, על הברזלים ממש ממש מול פורטיס), הנחתי את התיק שלי והתיישבתי, פשוט התיישבתי. היה נחמד לראות שלא הייתי המטורפת היחידה שם- הייתה עוד חבורה שאפילו באו מצויידים עם שמשיה (!). השמש שקעה, לאט לאט התחילו לבוא עוד ועוד אנשים. השעה הייתה בערך 21:30, אחרי שהאיזור שלנו פתח במרד נגד איזה מפיק של 24 ולא הסכים לעמוד על הרגליים (כי מי רוצה שיתפסו לו את המקום?!
), הצליחו בסופו של דבר להקים אותנו. קצת אחרי עשר, ציקי לאבין ורן לוי עולים על הבמה, כולנו היינו בטוחים שממש בעוד רגע יגיע הרגע שחיכינו לו כל היום. אבללללל... הפתעה לא כל כך נעימה. אין מה לומר, ההופעת חימום של תומר יוסף הייתה מיותרת לגמרי. אבל כמו שאדם חכם שעמד לידי בהופעה אמר: "ככל שהופעת החימום רעה יותר, כך ההופעה המרכזית טובה יותר" כמה שהוא צדק. בשנייה שרמי התחיל לשיר "הרים של קצפת..." או בעצם בשנייה שהוא התחיל לשיר "ירח מפלסטיק..." (זה הגיל או מה?
), עלה לי מין חיוך מטופש כזה על הפרצוף, הבנתי כמה השתלמה הציפייה של כל היום. היו ביצועים מעולים לכל השירים, פשוט ככה. האמת שאני דווקא חשבתי שהשיתוף פעולה עם תומר יוסף והלהקה שלו היו מתאימים בעיר של קיץ וסנדניה, אבל לא יותר מזה. השירים החדשים גדולים לדעתי, בעיקר על המשמרת והשיר שסגר את הערב (הדור הזה רקוב? עלוב?!
). היה ענק!

Minimal Affair

New member
ברי בכלל לא היה שותף לעשיית הדיסק

"פלונטר" פורטיס עשה אותו עם חיים רומנו וחבר'ה אחרים.

זה הפתיע אותי

פעמים-גם שהיה את השיר הזה (!!!!!!) וגם שלמרות שזה שיר פורטיס נטו ברי שר אותו שם

°JesseGirl°

New member
היה מדהים! נו שיחזור לבארי!

קיבוץ שלם מעריץ תבנאדם הזה..למה לא מביאים אותו שוב?!?!?!?!?!

מישהו מוכן להגיד לי מה פורטיס שר

בבית האחרון בנעליים? או שהוא שכח את המילים והמשוגע הזה התחיל לזבל כל מיני דברים בשכל, או שזה היה מתוכנן והם שינו את המילים..

Crazy Diamond85

New member
טקסט אלטרנטיבי

"מכובעו של קוסם היונה כבר ברחה ואין לו טריק חדש" הופיע במקור בגרסה המוקדמת לשיר כשבוצעה בפעם הראשונה בהופעה חיה

Ne§t£A Gi®L

New member
היה פשוט מדהים!../images/Emo108.gif

יום שלישי שלי בניצנים [קדמו לו-מוקי ועוד-יום-שלא-מדברים-עליו], אז כבר ידעתי איך להדחס לשורה הראשונה. זה פעל(= הופעת החימום [קירור?] הייתה מזעזעת. מסתבר שהבחור הזה מנסה לפרוץ כבר ממש הרבה זמן, ולא מצליח. בצדק, אם תשאלו אותי. בכל אופן, מאוחר מדי לטעמי, פורטיסחרוף עלו. וואו. איזה מופע. הרגשתי שהזמן פשוט טס. אני בקושי זוכרת משו, חוץ מאת החיוך הענקי שהיה לי כל המופע:) פשוט וואו. הלכתי אח"כ לנסות להשיג מרצ'נדייז [לא ידעתי שאני יכולה להתחנן בצורה כזו בשביל מפרט, אלוהיי]. תפסתי בחכתי: פלייליסט, חתימה מברי [על פתקית של חולצה, ועל פלאפון-אבל זה נמחק] ולחיצות ידיים, טיהי. היה אדיר:] אגב, ההופעה של ארקדי הייתה מזעזעת.

שחקת אותה ../images/Emo9.gif

שמח שנהנת. ארקדי דווקא היה נחמד בתור מופע זריחה, ככה להרגע ולסגור את היום ואת הפסטיבל. הופעה כזו קשה מאוד לשכוח..........

Ne§t£A Gi®L

New member
האמתי,../images/Emo108.gif

בעברי הלא-כל-כך-רחוק הייתי מטורפת על ארכדי. באמת. חיכיתי להזדמנות להגיע להופעה שלו באמת כבר הרבה זמן [בסביבות ה...שנה וחצי-שנתיים, האמתי], ונורא שמחתי כששמעתי שהוא מופיע ביום של פורטיסחרוף ["מה יכול להיות יותר מושלם מזה??!!!"]. תפסתי מקום בשורה הראשונה, הכל טוב ויפה, הוא עולה וברקע יש מישי שנשמעת בדיוק כמו הסולנית של טכסי יום השואה בבצפר שלנו. בשלב הזה קלטתי שמשו כאן מסריח. הוא פשוט שינה את המלודיה של כל השירים שלו. הדבר היחיד שממש אהבתי היה השינוי שעשה לטמבל. חוצמזה זו הייתה הופעה מבוזבזת. באמת שהיה עדיף אם הייתי נוסעת הביתה במקום [אולי כך לא הייתי צריכה לסבול שירי פסח בדרך חזרה, משו סטייל "אחד מי יודעעעעעעעעעעעע?"]. אבל בקטנה. לפחות יצא לי מזה מיץ מנגו וחצי בורקס.

למעלה