הרגע הכי יפה!!!

הרגע הכי יפה!!!

לא תאימנו לי!!! אתמול, הייתה בת מצווה לחברה שלי. אני כבר כל השבוע תכננתי עליה. אז ככה, אני ואהובי ב', רקדנו, זה היה מדהים! 2 ריקודי סלואו, אחד הוא הציע לי, ואת הרימקוד השני אני. והוא מרגיש משהו כלפי!! יפ!!!!! אזה כיף! עשה ל את כל היום... עכשיו, חברה שלי, (שאני ממש לא סובלת אותה) היא מאוהבת בו גם, ואני לא רוצה לריב איתה, והיא לא רוצה לריב איתי, אבל היא נחושה בדעתה להשיג אותו, וכך גם אני. אני לא רוצה לריב איתה, אבל לא רוצה לוותר על ב'. מה לעשות?

Pink Bubbles

New member
לדעתי...

תדברי עם החברה שלך תסבירי לה שהוא חשוב לך וחוצמזה זו ההחלטה שלו מי הוא אוהב? לפי ההודעה הבנתי שאותך אז זה מה שלדעתי זה מה שכדאי לך לעשות. מקווה שעזרתי לך.

רותם271

New member
אני אומרת שתלכי על זה!../images/Emo163.gif../images/Emo141.gif

מה איכפת לך ממנה?! את רוצה אותו?? זה מה שחשוב! יאללה מותק ב-ה-צ-ל-ח-ה-! תעדכני אותנו במה שקורה

ODana

New member
../images/Emo2.gif וואהו../images/Emo70.gif

קודם כל, איזה מגניב לך
אני שמחה שהוא מרגיש משהו כלפיך. זה הכי כיף בעולם
דבר שני, אני רוצה לספר לך שלי ולרוני קרה מקרה דומה פעם. אני הייתי דלוקה על מישהו חדש שהגיע לבית הספר שלנו, חתיך הורס בשם יונתן. בקיצור, הוא נדלק על רוני והם יצאו. עכשיו, רוני לא סיפרה לי כי לא היה לה נעים. והקטע הנורא זה שראיתי אותם אוכלים ביחד גלידה. כאילו, גיליתי את זה בעצמי ונפגעתי בטרוף. בחיים לא נעלבתי ככה. לא דיברנו מלא זמן וממש כעסתי עליה. אבל בסוף השלמנו, כי הבנתי שאני מתה עליה ושהיא החברה הכי טובה שלי (וגם סתיו כמובן). זה לא שהיא גנבה לי את החבר או משהו, סתם הייתי דלוקה עליו, אפילו לא הכרנו. אבל מה שחשוב זה שהבנתי שאם הייתי במקומה הייתי עושה אותו דבר. כי אין מה לעשות, הוא היה מעוניין בה ולא בי, וצריך להיות מספיק בוגרת וחכמה כדי לוותר ולפרגן. אז למה אני מספרת לך את זה
כי אם את מוצאת חן בעיניו, את לא צריכה להרגיש לא בנוח (למרות שבעצם אמרת שאת לא סובלת אותה). בעניינים כאלה מה שקובע זה הרגש ולא המוח.

בעצם...

אתן צודקות! אני לא הולכת לוותר, חוצמזה, דווקא בגלל שזה הולך להתממש, אני אלך על זה עד הסוף! גם- החברה הזו, שמתחרה בי, היא כמעט לבד, אין לה עם מי להלחשש על "מה לעשות..." (וכדומה) והוא שונא אותה. היום היא מנסה לשכנע אותי לרדת מזה. הא! שתשכח זאת, ומהר!!! בבת מצווה, הוא רקד (בהופעה כזאת) בגלל שהכריחו אותו, ילדה שהייתה לה ת'אירוע, הכריחה אותו. אז מה זה התעצבנתי! יש לה מזל שלא עליתי לבמה ופריקתי לה ת'צורה שאין לה!!! חוצמזה שקצת בכיתי.. (פדיחות אבל מתבגברים...)

למעלה