הרגע היה בMTV2 שוב...

Franz Ferdinand

New member
הרגע היה בMTV2 שוב...

מיוז נגד רדיוהד... שירן, אם את פיספסת את זה גם הפעם אז כנראה ממש אין לך מזל... רק כדי ליידע אותך על מה שפיספסת, הני רשימת השירים לפי הסדר בהם הופיעו: Time Is Running Out Hysteria Plug In Baby New Born In Your World Unintended Sunburn

NiKi†a

New member
מה?!?! לאלאלאלאלאלא

הגע חזרתי מהצפון!!!! זה לא פיייייייר סעמק. וגם היה באמטיוי2 מיוז נגד וויט סטריפס או שרק נדמה לי? שיט, באמת אין לי מזל בגרוש.

ADCMAN

New member
חבל אין לי את הערו הזה..

ראיתי אצל חבר שלי קליפ של הסקס פיסטולז באמטיוי 2 יש המון פאנק באמטיוי2?

Franz Ferdinand

New member
יש פאנק... אבל אל במידה מוגזמת...

הרוב זה רוק ואלטרנטיבי... ובלילה יש מטאל! /m\

the papercut

New member
יש המון ניו מטאל

יש דברים טובים אבל המון חרא מה שכן יש המון אימו

Franz Ferdinand

New member
נצל"ש

היום ב 23:45 בערוץ yes2 יש את הסרט האהוב עלי מכל הזמנים ואני מאוד ממליצה עליו! "ראיון עם ערפד"!!! כולם לראות! (למי שיש yes...)

NiKi†a

New member
ראיתי אותו..

לא אהבתי בכלל! לדעתי פאקינג סרט משעמם...אבל אין לי יס :)

Franz Ferdinand

New member
מה??? סרט משעמם??? גרר...../images/Emo46.gif

את לא מבינה בסרטים... <פרצוף נעלב> *מתנצלת שההודעה יצאה פעמיים, פשוט המחשב שלי טיפש ובזמן האחרון הוא שולח לי כמעט הכל פעמיים...

Franz Ferdinand

New member
אחחח... איזה סרט נהדר...! ../images/Emo99.gif

כל כך יפה, כל כך חושני, אירוטי, מלא תשוקה ועוצמה, עומק וחכמה, אילו מונולוגים עשירים... עשירים בשנינות ובדרמטיות! עד כמה שאני אוהבת את הערפד לסטאט!
הוא כל כך מזכיר לי את מאת'יו... כמה שהוא יהיר, שחצן וסרקסטי... ראיתי את הסרט הזה כל כך הרבה פעמים והוא כל פעם מדהים אותי מחדש! כמובן הספר הרבה יותר טוב! הרבה יותר פרטים והרבה יותר חושניות...

Franz Ferdinand

New member
זה ערפד שמספר את סיפור החיים שלו

הוא היה אדם רגיל שאישתו ובתו מתו. לפי הסרט הוא עיבד עניין ליחיות כשהן מתו אבל הם שינו את זה כי בספר הוא מעבד עניין לחיות אחרי שאח שלו מת (שאפילו לא מוזכר בסרט...
ודווקא היה לו תפקיד די חשוב בספר...) והוא חושב מאמין שהוא זה שהרג אותו כי הוא "בטעות" דחף אותו מהמדרגות... בקיצור, האיש הזה, לואיס שמו, מעבד עניין ולילה אחד תופס אותו ערפד (הערפד הכי מ-א-גניב בעולם! הערפד לסטאט!
) ואחרי סיפור ארוך מאוד שאני לא אפרט עליו - הוא הופך את לואיס לערפד... הם חיים בעושר אך לא באושר כי לואיס נשאר אם המצפון האנושי שלו ולא מוכן להרוג בני אדם כדי ליזון מהם, אז הוא הורג חיות במקום... אין לי כוח עכשיו לכתוב על איך -כ-ל- הסרט הולך כי זה יהיה מאוד מאוד מאוד ארוך... בקיצור, *שווה לראות!*

Franz Ferdinand

New member
נצל"ש

היום ב 23:45 בערוץ yes2 יש את הסרט האהוב עלי מכל הזמנים ואני מאוד ממליצה עליו! "ראיון עם ערפד"!!! כולם לראות! (למי שיש yes...)

למעלה