הרגע הזה

הרגע הזה

הרגע הזה שאת משלימה עם כול מה שאת עוברת.

משלימה עם זה להריון טבעי כמו כול או יותר נכון רוב בנות ישראל את לא תיכנסי.
משלימה עם זה שעד שסוף סוף האמנת בזה זה קרה .
הייתי בהריון עד הרגע שהראו לי האולטרסאונד
את השק הריון הדופק הדבר הקטן והמרגש הזה
והמשפט שאחריו
הינה העובר והינה החצוצרה...
עכשיו החיים שלך בסכנה חייבת ניתוח.
הכול קרה מהר הכניסה לניתוח ההתאוששות .
איפשהוא השלמתי עם זה כי כמו שאומרים הכול לטובה.

אבל הרגע הזה שגיסתך מתקשרת עליך וצועקת לך ואיי לי עוד בולבול. הכוונה לעוד בן זכר.

והשני מספרת לך שהיא בהריון בחודש שני.

והשלישית ילדה לפני חודש.

והחברה הכי טובה שלי שהתחתנה לפני 3 חודשים בהריון.

אלו אותם רגעים שאני מבינה שאולי אלוהים לא אוהב אותי כמו שאני חושבת.

זה פאק בייצור. אלוהים מה עשיתי רע..
מה ביקשתי ילד...
אנשים עושים חישובים מתי יהיו חופשות לידה
מתי יעשו את הילד הבא.
ואני מה. ..זהו נשברתי סופית:(((((

spirt20

New member
אין לי מילים....ליבי איתך

אני בעצמי כל כך מפחדת כך שאיו לי מילים לנחם אותך. תכאבי על האובדן ומאחלת לך ימים טובים יותר והריון הבא תקין ל9 חודשים אמן

יצא לי השבוע, לא כל כך ברור לי איך זה עלה, לספר למישהי כמעט זרה על כך שאני בטיפולים. להפתעתי הרבה, היא סיפרה שגם היא ובעלה היו במספר דו ספרתי של מחזורי טיפול, והבטיחה שאם מתמידים בסוף מצליחים. את הבן שלה, שהיום בן 5, היא ילדה אחרי כאמור מספר דו ספרתי של שאיבות, את התאומות, שבאו אחריו, ילדה במחזור הטיפול הראשון שהתחילה א"כ (אצלם גם לא היה זרע בשפיכה אז היו צריכים לטרוח הרבה יותר כדי להשיג כל פעם, וגם הביציות לא היו איכותיות).
היא סיפרה שהיום היא כבר לא חושבת על זה, כל העצבות כל הרגשות הרעות הכל עבר, פרט לתחושה של כמה היא ברת מזל לקבל את הילדים שלה.

את נכנסת פעם אחת להריון, בע"ה תצליחי פעם נוספת. תחשבי על זה שלא בהכרח שהיקום/ה' עושה לך דווקא, יכול להיות שפשוט מכל האפשרויות דווקא הילד שיינתן לך הוא הכי מיוחד ויעניק לך הכי הרבה אושר ונחת ויחייה את החיים הכי טובים, ואילו הילדים "שנבחרו" לא להגיע היו חיים חיים קשים יותר. אז זה לא שעושים לך דווקא, אלא עוזרים לך לקבל טוב יותר, אך מאוחר יותר... כל עקבה לטובה.. חייבים להאמין בזה.

מאחלת לך מכל הלב, שלא תדעי עוד צער ואובדן של עובר, ושתיכנסי להריון במועד הראשון שמתאים מבחינה בריאותית

תודה רבה לך שולחת חיבוק

הלוואי אצל כולנו אמןןן רק בשורות טובות ושהעצבות הזאת תעבור לה

ginger lemon

New member
חיבוק ענק ממני

מזדהה ממש, כל הנשים שעבדו איתי בשנים האחרונות הן לפני/אחרי חופשת לידה. 4 נשים שונות ב3 שנים.. כל שנה מגיעה מישהי חדשה לתפקיד. זה לא קל להרגיש שונה ואחרת, מקוללת, פגומה.. פתאום כל שאר הדברים בחיים מתגמדים, אבל יש הרבה כמוני וכמוך ואנחנו לא לבד. מאוד מקווה שהביטחון והאהבה העצמית יחזרו אלינו ושנפסיק להרגיש אחרות.. אם בגלל חופשת לידה משלנו, אם בגלל שנחליט לא לתת לזה להרוס אותנו, אם בגלל שני הדברים הללו.
נשיקות.

ענתי787878

New member
אמונה ותקווה יקרה

כמה כוח יש בשם שבחרת
כמה אמונה וכמה תקווה. אנחנו נשברות לפעמים ואז קמות ושוב ושוב . אבל יש לנו אמונה, שנהיה אמהות, שזה יצליח, זאולי בטיפול הבא. ובאמצע זה קשה וזו כמו רכבת הרים. תהיי עצובה ותשברי לפעמים כי אי אפשר אחרת. אבל אני מבטיחה לך שאלוהים אוהב אותך. ושיש לנו כנראה דרך לעבור אבל הוא אוהב אותנו. יש לנו שיעור שאולי קשה לנו להבין כרגע. אבל אלוהים איתנו. וזה מגיע מחילונית אז תאמיני
נשיקות וחיבוק אהובה.

ענבל ח1

New member
מתוקה

אני בטוחה שהסוף הטוב שלך יגיע. התחושות שלך הן טבעיות והצביטה הזו בלב על כל האחרות גם טבעית. תחזיקי מעמד. יש הרבה עליות ומורדות בתהליך.
שולחת לך חיבוק ענק ואנרגיות טובות.

חיבוק ענק מאמוש

מאחלת לך שתצליחי למצוא את הכוחות הנפשיים להתחזק .. גם אני כמוך הייתי מרוסקת נפשית אבל ישבתי עם עצמי והצלחתי להחדיר בי כוחות חדשים וברוך ה גם ה' עזר לי!! תחשבי ותתנחמי בדברים הטובים שיש לך.. זה לא מובן מאליו ... ושוב .. חיבוק חם יקירה

למעלה