עונה:
מה השיר שהכי אהבתם: את "לתאר" למרות שזו רק מנגינת הרקע של השיר "אי אפשר" היא מרגיעה אותי. שחייכתם בו: "סתם עוד יום" כמובן שחשבתם בו יותר מדי: "אלוהים אל תנסה אותי" השיר גורם לי להרהר הרבה, יש בו מצד אחד כאב גדול ומצד שני גם מן סוג של תפילה, שיר קשה מצד אחד ומצד שני שיר מקסים ומעורר תהיות למה אלוהים לפעמים מנסה אותנו מה המטרות בנסיונות שהוא נותן לנו, לא יודעת אני רגשי מידי כנראה
שלא רציתם שיגמר: "בא לי בקצב" אוי שיר כזה כיפי, לא יודעת, התאהבתי. שכאב לכם לשמוע

"צעד אין חזור)מתוך האפלה" ו"אי אפשר" השירים האלה גורמים לי לבכות בכל פעם מחדש שהעלה לכם זכרון: ("צעד אין חזור) מתוך האפלה", אומנם לא עברתי מחלה חס וחלילה, אבל הייתי במקום שלא רציתי להישאר בו, ואני לאט לאט יוצאת משם, השיר הזה תמיד מזכיר לי תקופה רעה וחשוכה בחיי שאני רוצה לשכוח. שהתחברתם אליו: ("צעד אין חזור) מתוך האפלה". שאהבתם יותר בהופעות מאשר בדיסק[אם יש משהו כזה..]: "הוא עושה לה קרוסלה"-לא יודעת להסביר למה אבל בהופעות הוא הרבה יותר קליל ומצחיק, בדיסק הוא נשמע רציני כזה.. (מה אתם רוצים אני אמרתי שאני לא יודעת להסביר
אתמול אחרי יום קשה בעבודה (הפכו אותי בן לילה לאחראית מחלקה) הלכתי לקניון לחפש את הדיסק, ובכן הוא היה האחרון בחנות, והוא שלי
נ.ב: רינתי נתראה בע"ה בהופעה, התגעגעתי