הרגלת קיבה...?!

noachorli

New member
הרגלת קיבה...?!

בני בן 4 חודשים ניזון מהנקה מלאה ואוכל כל 3 שעות. בשיחה עם גורמים רבים (חברות רופא ועוד) נאמר לי שעל מנת להגדיל את מרווחי האכילה של הילד בלילה אני צריכה "למשוך" אותו כמה שאפשר, להרגיע אותו עם מוצץ ולא לתת ישר ציצי. כך לאט המרווחים יגדלו. ובנוסף נאמר לי שהכל תלוי באיך אני מרגילה את הקיבה שלו. אם אני מרגילה לאכול בלילה כל 3 שעות כך יהיה. אם אאמן את הקיבה לאכול כל 4 שעות או יותר המרווחים יגדלו. זה נכון?

batLaLeche

New member
הרגלת קיבה???

תשובה קצרה כי אני חייבת לצאת מהמחשב מייד אבל לא יכולתי להשאיר ככה: זאת שיטה להרעבת תינוקות, וגם לייבוש החלב. איך אפשר לאמן את הקיבה שלו? אפשר רק לאמן אותו לרעוב כל הזמן. דמייני את עצמך: נגיד שאת נורא רעבה עכשיו, כי אכלת כבר מזמן. עכשיו בעלך אומר לך: אני לא מרשה לך לאכול. תחכי עוד שעה... למה? את בעונש? התינוק אמור לאכול ולגדול, לא לעשות דיאטה. גודל הקיבה שלו תלוי בגודל הגוף שלו, ומרווחי האכילה שלו תלויים גם בכושר האיכסון של השד שלך (יש נשים שהשד שלהן "מחזיק" המון חלב בבת אחת, וכאלה שפחות. הכמות שהתינוק יונק היא אותה כמות, אבל אצל אמא אחת אולי בפחות יניקות ואצל אחרת - ביותר). זה לא עניין של "הרגלה" אלא פשוט איך שהגוף שלכם בנוי. לסיכום: ממש לא מומלץ.

sagitlaleche

New member
הרגלת הקיבה ../images/Emo20.gif

אני רוצה לחזק את bat: ברגע שהגוף מבין שיש צורך בפחות חלב, הוא מייצר פחות ונוצר מעגל קסמים שצריך לעבוד הרבה כדי לשבור אותו של "אין מספיק חלב" ותינוק רעב. חבל להתחיל להזיק לתהליך שעובד טוב כרגע. מדובר בצורך אמיתי של התינוק ולא במניפולציות או רצונות לשליטה בהורים.

למעלה