הרגלים

הרגלים ../images/Emo170.gif

האם יש לכן, בנות יקרות
, איזשהו סט של הרגלים הקשור למין? משהו כמו: סיגריה אחרי, כוס יין לפני, מקלחת לפני, ללכת להשתין תוך כדי, תמיד להוריד את החזיה רק אחרי ש..., תמיד להלביש לו את הקונדום, תמיד ללטף את ה-X לפני ה-Y, תמיד לעשות כך, או אחרת... נסו לאתר הרגלים כאלה, מנהגים והתנהגויות אופייניות לכן, דברים שהתרגלתם לעשות כך או אחרת, ושתפו אותנו

גלית35

New member
99% מקלחת לפני כולל גילוחה../images/Emo20.gif

ש...קודם הוא יורד לי אחרי זה כל השאר. וסגירה אחרי חובה

סקס-אוכל-שינה

אני אף פעם לא מצליחה להחליט מה הסקס עושה לי יותר - תיאבון או עייפו. אז האיש כבר מכיר את הרוטינה: אחרי סקס אני מחטטת באטרף במטבח (קצת כמו מנצ'יס של סטלנים), אוכלת, ונפלת לתוך שינה עמוקה מתוקה. הוא אומר שזה מאוד לא נשי מצדי, אבל הוא התרגל וזה חביב בעיניו. ואני מעדיפה מקלחת לפני - אם רק אפשר. זה נותן לי להרגיש הרבה הרבה יותר נוח.

הרגלים...../images/Emo9.gif

משתדל לגלח, כן, אותו ואת קריוס ובקטוס... למדתץי שנשים אוהבות איבר מגולח, גם אני אוהב שמגלחות...( שונא אח"כ להוציא שיערות עם חוט דנטלי..) מקלחת זה מאסט...לפעמים גם קצת כושר לפני לא מזיק.. אוהב להתחיל במאסז'...בשמן, כוס יין, מוזיקה וקטורת או נרות. אין כמו אשה אחרי מאסז'..מרווחת, נינוחה ומוכנה לסקס..

אצלי זה להפך

אני מעשנת די הרבה (חפיסה ביום ממוצע) אבל אחרי סקס - סיגריה זה הדבר האחרון עליו אני חושבת...

free soul

New member
אז... ככה....

סיגריה לפניי ואחריי
מקלחת לפניי וברור שאחריי
ולבוא בלי תחתונים זה נחשב???
ועוד כמה שאני לא זוכרת כרגע

דנטל

New member
תמיד מתרחצת לפני

אלא אם זה במסיבה ואז מתנקה במטלית לחה לפני. לא זכור לי שיש לי עוד הרגלים.

night mistress

New member
ואם אני אומר שאין לי הרגלים..

זה ישמע מוזר..? ההרגל היחיד שלי הוא שאחרי שאני ממצה את העניין, או אחרי שהוא נופל שדוד-זה להפנות את הגב ולהרדם.. קצת גברי, אבל כשאני עייפה אני חייבת לתת גב כדי להירדם

טושית18

New member
לי יש כמה הרגלים...אבל הם משתנים

קודם כל אחרי שהפרטנר ערום...חח...ואני משגעת אותו פיזית ומנטלית בטיזינג הסטרי-אז אני מכבה את האור... אחר כך מגיע השלב של משחק מקדים...ודבר ראשון שאני אוהבת זה נשיקות בצוואר...:) אחר כך הכל פתוח

למעלה