הרגלייםםם

הרגלייםםם

בנות אולי תדעו לעזור?! גאמי היקרה שלי סובלת מאוד מכאבי רגליים בשבוע האחרון... ברור שזה חלק מעסקת ההריון אבל הכאב משבית אותה... אולי תדעו לעזור.... להרים רגליים כבר לא עוזר. יש צורך לראות רופא??? אשמח להסברים

gami088

New member
תודה יקירתי

כייף שאת דואגת לי (לנו).. הלוואי שרק יעבור כבר.. לכאוב ככה עד סוף ההריון אוי לי.. כאבים כאילו השרירים תפוסים, במשך כל היום והלילה, כמו שציינת הרמת רגליים לא עוזרת, גם מנוחה לא.. רעיונות פליזזז???

guti30

New member
גאמי איפה הכאב?

אם מדובר בהתכווצויות של שרירי התאומים בלילה בעיקר אז זה מחסור במגנזיום. תוסף תזונה פשוט יפתור את העיניין אבל בכל מקרה כדאי לוודא בבדיקת דם.

gami088

New member
שריר התאומים

זה השריר שבין העקב לבין הברך נכון?! ככה זה התחיל, אבל היה כואב בעיקר בערב. ביומיים האחרונים זה כאב כבר בכל השרירים מהגב התחתון ועד קצות האצבעות, בכל היום והלילה, כמו התחושה של שפעת (חולשת שרירים) יחד עם שרירים תפוסים.

guti30

New member
כן זה השריר הארוך מאחור

כשיש התכווצות חזקה מאוד בשעות הלילה (זה דיי אופייני להריונות) זה נובע מחוסר מגנזיום. אבל מה שאת מתארת זה מעבר, אני הייתי קופצת לראות רופא ועושה בדיקת דם ליתר בטחון. חוסר מגנזיום נפתר תוך ימים ספורים בעזרת כדורים. לצערי אין מזון שיכול להוות תחליף. אין ברירה- עוד בדיקת דם

אז נלך לרופא

היא לוקחת ויטמינים מעניין אם יש שם כבר מגנזיום ואולי זה ניתן לפיתרון תוך זמן קצר...

guti30

New member
אם זה אכן חוסר במגנזיום זה עניין של

יומיים שלושה עד שהתוסף משפיע

MAMALY

New member
טיפ חשוב!

כשהכאב תופס והוא נוראי וזה תמיד קורה באמצע הלילה - מיד לקום וללכת כמה צעדים זה מיד מעביר אתה כאב.
מיד
מנסיון אישי.

למעלה