הרגלה להפרשות

salingre

New member
הרגלה להפרשות

נגיד מישו רוצה לגדל טגו ... והוא רוצה שהטגו יהיה חופשי בבית שלו, אפשר להרגיל אותו לחרבן במקום אחד ואז לשים שם עיתון..?

T0M3R

New member
לפי מה שאני הבנתי

ניתן לעשות את זה עם חיות כגון טגואים וכוחים, אני מכיר מישהו שהיה לו (עד לאישתו נמאס מכל החיות, כי הוא בעבר ב"חבורה של סלע" והוא גידל נחשים ארסיים ועוד דברים אז נמאס לה כי זה מסוכן) כוח סוואנה בוגר זכר משוחרר ושאלתי אותו בגלל הטגו שהייתי אמור לקבל לפני חודש בערך (נדחה המשלוח /: ) והוא סיפר לי שלהם היה פשוט מאוד כלי מים דיי גדול לטגו ואת הצרכים הוא עשה בפנים...

o r i 6 6 6

New member
תשובה

נגיד מישהו רוצה לשאול שאלה...אבל הוא חסום בפורום אז הוא יכול לבקש ממישהו אחר שישאל במקומו בלי לציין שם?

salingre

New member
לא

אני שואל את זה בשביל עצמי אורי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מישו יכול לשים פה תמונה של ארגנטינאי ושל קולומביאני? ומה יותר גדול? מה ההפרש מחירים?

salingre

New member
יש מישו שלא רק "לדעתו"?

אלא יודע אם יש או אין?? מה הפרשי המחיר? איזה מגיע לגודל יותר מכובד? מה שמו הלועזי?

דיברנו הרבה על טגואים בפורום ואני

מציע לך לעשות חיפוש בפורום. את כל השאלות ששאלת כבר שאלו קודם לכן ונענו פעמים רבות...

T0M3R

New member
תשובות

אורי הלדעתך שלך לא נכון, בבית החיות עומד להגיע במשלוח הקרוב T. Merianae - טגו שחור לבן ארגנטינאי שידוע לי יכול להיות שיגיע גם קולומביאני T. Teguixin שהוא יותר קטן וכהה. אני מגיע מתי שיגיע לבית החיות.

למעלה