הרב קמיע

הרב קמיע

יריב גילקה והשאר, לא נשארתם עד סוף ההצגה? לא שמתם לב לסיומת העלובה מבחינתי של הבמאי? אני צריך להזכיר לכם שבסוף ההצגה התברר שהרב היה בעצם חילוני רמאי? שינויניק? שהתחזה לרב ועבד על יעקב מורד? גם אתם התבאסתם כמוני מהסיומת? מעדיפים לשכוח אותה? מעדיפים שבודק השעטנז אכן יהיה הרב ולא חילוני מתחזה נוסח שמפניה? מה לעשות שלכל מצוה יש כביש עוקף מצוה ואין דבר קליל כמו קבר בגליל? ההצגה בשוק כבר שלוש שנים והספקתי לראותה כבר פעמיים משום היותה היפה בהצגות שראיתי בעשר שנים האחרונות אל תשכחו...הרב היה בעצם חילוני כמוכם מה לעשות? ד"ש לתקוה

gilka

New member
קצת לקרוא בין השורות

זה (לפי דעתי לפחות) מסמל את כל הבכירים החרדים: הם מצד אחד מאוד אדוקים אבל מצד שני מרשים לעצמם לחטוא ,לגנוב למשל (הוא זכאי!) בלי סוף.כמובן שמכיוון שזו סאטירה הכל צריך להיות מוקצן. נכון שהסוף היה מבאס אבל לא כי הרב לא היה רב אלא כי הוא נראה כאילו נכתב מהר ובחופזה. דרך אגב. לכל חברי הפורום: אני מצטער שהוא גרר אותי לכל פרטי ההצגה כי לא רציתי לגלות לכם ולכן זה נראה כ"כ מעורפל בהתחלה. תלכו ותהנו. שבת שלום! נ.ב. למה כתבת שאני היריב שלך? כל מי שלא מסכים עם דיעותיך ונלחם עבור דיעותיו הוא יריב? גם עם חברים שלי אני רב על נושאים פוליטים. אני לא יריב שלהם. מקווה שיש לך גם ידידים עם דיעות קצת אחרות משלך כי אחרת כל העולם שלנו היה משעמם.

בין השורות?

את שורותיי אתה מתקשה לקרוא מה את ה מדבר על בין... לא אמרתי שאתה יריב שלי חכמולוג , פניתי ליריב שדן איתך למטה בנושא הזה והזכרתי אותו בנוסף אליך. מה אתה חושב זה לא מעניין אותי כי אתה לא מפגין מחשבה ועומק, מאיפה תביא את זה תגיד לי? עסקת פעם באינטלקטואל? לא. אתה קורא עיתונים? כן. אז מה כבר יכול המוח שלך להפיק הכי חשוב שלא תשקר ותסלף ותרמה ותבאס חברים שיבואו להצגה ויגלו בסופה חילוני מניאק בן של מניאקים שהתחזה לחרדי וניצל תמימות של יהודי למען עשוק היטב, שזה אחד הסממנים המובהקים בעולם העסקים החילוני ובפרט הישראלי בעצם...אם הצגה לא הבנת כראוי מה אני בכלל מבזבז עליך שורות

gilka

New member
אתה רוצה שאני אכתוב יותר בגדול?

1. דבר ראשון רציתי להגיד שכדי להצטרף לפורום לא צריך לדעת את כל השמות של כולם והניסוח שלך גם תאם את הגרסה שלי. מאיפה הייתי אמור לנחש שזה שם של מישהו? מה שהכי מפליא אותי זה שאתה, שעושה את כצמך לכם בלשון העברית, לא שמת לב לזה בעצמך ובמקום אתה מתחיל להתעצבן שאני מנסה לעוות את דבריך. לא הייתה לי כוונת זדון אבל ההתעצבנות שלך ממש מראה שיש לך משהו להסתיר. 2.אני מבקש שלא תסיק מסקנות על המוח שלי כי אתה לא מכיר אותי. אתם הרי כל הזמן מבקשים לא לקבוע דברים על הכלל בגלל הפרט, אז אני מבקש ממך לא לקבוע דברים עליי. חוץ מזה לאיזה עיסוק בדיוק אתה מתכוון כשאתה שואל "עסקת באינטלקטואל?" (כי אפשר להיות אינטלקטואל בהרבה דרכים. אחת הנחותות שבהן היא התנ"ך כי הוא פשוט לא נכון). 3. כדאי שתקרא הודעות של אחרים לפני שאתה מגיב עליהן כי באופן פרקטי על מה שאמרתי על ההצגה לא הגבת. אז עכשיו אני אגיד שוב והפעם עם שני רווחים בין מילה למילה כדי שיהיה לך קל לקרוא. טוב? זה שהרבי הוא בסוף לא רבי זה מסמל את הבכירים בעולם הדת בישראל שהם נראים מאוד צדיקים אבל מרשים לעצמם לעשות מה שהם רוצים ו"לעבוד על אנשים בעיניים". מכיוון שזו כולה הצגה של שלוש שעות בערך לא היה זמן להראות איך הכול קורה ולכן בהתחלה הראו את זה לאט ובסוף זה קרה בקצת בום. אז מה? 4. כשאני המלצתי על ההצגה בהודעה הראשונה באמת לא חשבתי על עניין הדתיים/חילוניים ופשוט חשבתי שאנשים בפורום הזה יהנו ממנה. לא כתבתי את הסוף לפרטי פרטים כי לא רציתי להרוס להם את ההצגה. מה שאתה הצלחת לעשות בצורה מצויינת. 5. כשהגעתי לפורום בפעם הראשונה לא הייתי בטוח במפלגת שינוי כי היא נראתה לי קיצונית מדי, אבל בזכותך עכשיו אני רואה שנגד עלוקות וקרציות אין מה להיות מתונים תהיה גאה! אתה יכול לזקוף זאת לזכותך! להתראות!

בין השורות?

את שורותיי אתה מתקשה לקרוא מה את ה מדבר על בין... לא אמרתי שאתה יריב שלי חכמולוג , פניתי ליריב שדן איתך למטה בנושא הזה והזכרתי אותו בנוסף אליך. מה אתה חושב זה לא מעניין אותי כי אתה לא מפגין מחשבה ועומק, מאיפה תביא את זה תגיד לי? עסקת פעם באינטלקטואל? לא. אתה קורא עיתונים? כן. אז מה כבר יכול המוח שלך להפיק הכי חשוב שלא תשקר ותסלף ותרמה ותבאס חברים שיבואו להצגה ויגלו בסופה חילוני מניאק בן של מניאקים שהתחזה לחרדי וניצל תמימות של יהודי למען עשוק היטב, שזה אחד הסממנים המובהקים בעולם העסקים החילוני ובפרט הישראלי בעצם...אם הצגה לא הבנת כראוי מה אני בכלל מבזבז עליך שורות

למעלה