הרב יודע מה מותר

הרב יודע מה מותר

בסיום השיעור בנושא הרגיש הוא מזמין אותי לשיחה אישית הרב יודע מה מותר הוא שואל אם יש משהו שאני מרגיש צורך לספר לו (נו, אף פעם לא ידעתי להסתיר את המבוכה שלי כשהנושא עלה בסביבתי) הרב יודע מה מותר לא כבוד הרב, אין לי שום דבר לספר אתה יודע שאתה יכול תמיד לבוא אלי אם אתה בכל זאת מרגיש צורך לשתף הרב יודע מה מותר מחזיק יום מחזיק יומיים כעבור שבוע לא יכול עוד. שנים של הסתרה והנה מישהו עם אוזן קשבת. מישהו שוודאי ישמור על הסוד. וכנראה שגם לא ישנא שלא ירתע ממני. הרב יודע מה מותר כן, נועם , אתה מוזמן להכנס. אני מבין שבכל זאת החלטת לספר לי משהו הרב יודע מה מותר זה בסדר, זה כמו שפעת, זה יעבור לך הרב יודע מה מותר רק תעשה ככה ואת זה ותרגיש פה הרב יודע מה מותר ועכשיו תוריד את הבגדים הרב יודע מה מותר וזהו אתה יכול ללכת וכדאי לשמור בסוד לא כדאי שההורים או החברים ישמעו משהו , נכון? הרב יודע מה מותר הסוד איתי עשרות שנים, מהשפעת לא החלמתי, הרב בעולם שכולו טוב או רע. מה שבטוח הרב יודע מה מותר

מקרה אותנטי לחלוטין שנכתב עקב הפרשה.

מי היה חולם באותו זמן לסכן את פרטיותו בשביל להתלונן. לצערי, ברור לי שלא הייתי הקורבן היחיד. לפחות היום יש למי לפנות.

אני לא בטוח

קורבנות אונס בין אם נשים או גברים מפחדים להתלונן בשל הבעייתיות של מילה של הקובן מול מילה של האנס. אין עדים. וכשמדובר בדמות מפורסמת ועשירה, הקושי הוא שבעתיים כי מכפישים את שמך ולמעשה אתה נאנס שוב. מקרה קצב המחיש למתלוננות איזה דרך לא פשוטה הן יעברו. מדהים לראות שעכשיו כשההרשעה סופית הוא פתאום מצטער אם פגע. מרגיז שהעתונים נותנים לו במה לאחר ההרשעה (עיתוני סוף השבוע הקרוב). הרי כל מה שמעניין אותו היום זה לצאת לחופשות ווקבל קיצור לעונש שבלי הודאה במעשיו וחרטה הוא לא יקבל. אחרי שישתחרר אני בטוח שהוא יתחיל לטעון שוב שהכל היה עלילה בניסיון לשכתב את ההיסטוריה.

conc2

New member
מטלטל.

מדהים. קורע לב. אני לא יודע אם זה מבוסס על סיפור אמיתי או לא - אבל אני קורא את זה כבר כמה פעמים, ודמעות עולות בעיניים שלי. חזק ואמץ.

HH husa

New member
אז רגע ,

אותו נועם בסיפור החליט לשתף עם הרב את היותו הומו , והרב ניצל את זה למעשה שעשה ? כמה שטני מצידו..

למעלה