הרב ברלנד בשבת: ירמיה כהן משוגע כל המשוגעים והתמהונים מגיעים מצפת
ל לונילון New member 18/6/06 #3 זה לא שי'יך!!! לכתוב דברים בשם הרב, בלי כל ההקשר שלהם!! יש דברים שהרב אומר בזמן מסוים שמתאימים לאותו הזמן ולאותם אנשים ששומעים אותו אז. סליחה. אבל יצא כאן כאילו לשה"ר על העיר בשם הרב ח"ו.
זה לא שי'יך!!! לכתוב דברים בשם הרב, בלי כל ההקשר שלהם!! יש דברים שהרב אומר בזמן מסוים שמתאימים לאותו הזמן ולאותם אנשים ששומעים אותו אז. סליחה. אבל יצא כאן כאילו לשה"ר על העיר בשם הרב ח"ו.
ר רק רבינו New member 18/6/06 #4 אמת....... והרבה פעמים עושים את זה בס"ד בר"ה רוב הדיבורים שאומרים "הרב ברלנד אמר" זה אחרי טלפונים שבורים ענקי'ים והדיבור האמיתי עצמו הוא בכלל לא ככה וגם כן בכלל לא הכוונה..
אמת....... והרבה פעמים עושים את זה בס"ד בר"ה רוב הדיבורים שאומרים "הרב ברלנד אמר" זה אחרי טלפונים שבורים ענקי'ים והדיבור האמיתי עצמו הוא בכלל לא ככה וגם כן בכלל לא הכוונה..
C cottoneyejoe New member 20/6/06 #5 "והשמרתם לנפשותכם מאוד" אני לא מכיר אותך, ולא יודע מה היא מעלתך, אבל זה ניראה לי לא חשוב כל כך לדבר לשון הרע.
"והשמרתם לנפשותכם מאוד" אני לא מכיר אותך, ולא יודע מה היא מעלתך, אבל זה ניראה לי לא חשוב כל כך לדבר לשון הרע.