הרב אריאל בראיון בלעדי: הרב אלון עודה בעובדות

ספר יקר

New member
הרב אריאל בראיון בלעדי: הרב אלון עודה בעובדות

http://www.kipa.co.il/now/52879.html

רגע לפני תוצאות משפטו של הרב מוטי אלון, כיפה חושפת ראיון בלעדי שקיימנו עם הרב יעקב אריאל, מבכירי פורום "תקנה", שאומר כי "חסידיו השוטים של הרב אלון מזכירים את השבתאות". צפו

בפייסבוק של הרב חיים נבון

התחולל דיון סוער בנושא .

מדהים לראות אנשים שפשוט שבויים ברעיון שאין שום סיכוי שרבם האהוב סרח..
תגובות כמו אלו- "נפגשתי בעבר עם הרב אלון. לכן אין לי ספק שהרבנים טעו בגדול ואלו הוא צדיק ורע לו".

רiאיש

New member
הרב אלון כנראה יזוכה במשפט

אותי קצת מטריד מסע יחסי הציבור המתוזמר שהתחיל עם הראיון של הרב אריאל (ראיון דומה שהוא נתן לפני שנה הוא סירב שיפורסם, והגיב באופן חריף כשכיפה פרסמו אותו http://www.inn.co.il/News/News.aspx/260372 ), ולדעתי התגובה של חיימי נבון היא חלק מהמלך הזה.

זה מגיע לרמה שאני חושד שהשמועות על מועמדותו של הרב אריאל לרב הראשי היו חלק ממהלך יותר רחב של ליצור קונצנזוס סביבו כאשר יבוא לגבות את פורום תקנה.

ברגע שיפורסם הזיכוי (כמעט ודאי) צפו למאבק אדיר של יחסי ציבור בעד ונגד...

פורטי40

New member
כתבתי בטוקבק בYNET ובNRG שהפיתרון הוא:

שכל רב שהוא הומוסקסואל ייצא מן הארון, וכך יוכל ללמד תורה והלכה, תוך הקפדה על ייחוד עם גברים. כך יישמר כבודם - גם של הרבנים וגם של ההומוסקסואלים.

datibalev

New member
הרשות השופטת

בתי המשפט אינם מקור סמכותה של הרשות השופטת בימינו.

כיום פסק הדין וגזר הדין נקבעים עוד לפני שהוגש כתב האישום.

בכתבות ובראיונות אנשי התקשורת לא מותירים ברירה כמעט לפסוק על פי "דעת הציבור".

בפרשה הקודמת נאמר לשופטים שלא יקחו שוחד ולא יטו משפט.

כאשר התקשורת מפרסמת שכווווולם יודעים שהוא אשם, זה לא שוחד???

מספיק כבר עם הדמגוגיה

זה הלא רק עניין של בית המשפט; יש כל כך הרבה עדויות ששמעו רבנים גדולים בישראל, שזה אבסורדי שחסידי הרב אלון נתפסים להליך תקין של משפט, דעת קהל ותיאוריות של רדיפה.

חברים, לו היה זה אחיכם שהוטרד- לא הייתם מגוננים על הרב אלון. מוטי אלון הוא בן אדם ויצרים. והוא נפל כמה וכמה פעמים בצורה שפגעה והותירה טראומה אצל הקורבנות שלו. קראו לו לקבל אחריות ולעשות תשובה. אל תגוננו עליו

datibalev

New member
עד כמה שזה קשה, זה לא נכון

אותו דבר יכול לקרות לכל מנהל באיזו חברה.
אם מישהי מחליטה להתנקם בו, אז היא תמציא שהוא הטריד אותה.
אם הוא היה מטומטם והתחיל איתה, היא תוכל לספר אחר כך שהוא אנס אותה וקיים איתה יחסים בכפייה.

ככה שהערכה של השופט יכולה להיות מוטעית מאוד, כי זה תלוי ברושם שהוא מקבל.
אני לא מדבר על קונספירציה, אלא על משהו שקורה כל הזמן.
לך תדע אם לא בה הומו לרב אלון, ואולי הרב לא אמר לו את מה שהוא רוצה לשמוע... מי יודע...

נכון שהרבה פעמים קל לרדת על המואשם ולא על הקורבן, כי זה נראה יותר מוסרי.
התקשורת ודאי לא תפרסם משהו שהוא יותר מורכב מאשר דעה של איזה קשקשן, ולא מישהו שמבין עניין בנושאים חברתיים.
ככה שלהגיד שמה שהציבור חושב בגלל מה שמאכילים אותו לא משפיע, זאת התממות ואפילו אינפאנטיליות.

לקרוא זה דמגוגיה זה בכלל כל הפוסל במומו פוסל...
כמובן שאם זה היה מישהו קרוב אלי הייתי בודק איתו את הדברים.
מאחר ואני לא מכיר את הבנאדם אני לא יכול לשאול אותו מה היה שם, ואני לא מכיר אותו שגם אם הוא יגיד לי שאני אוכל להסתמך על המילה שלו.
איזו הצעה יש לך להכריע בין שני אנשים שכל מה שיש להם זה את המילה שלהם? אפשר פשוט לזרוק קוביות או אןדןדינו.... מה שבה לך, האמת לא תצא ככה לאור.

רiאיש

New member
בסופו של דבר השאלה למי אתה מאמין

מעניין שדווקא אתה נוקט בטענה פוסטמודרניסטית שאין אמת מוחלטת...

אין לדיין אלא מה שעיניו רואות וזה לא שגדולי הרבנים לא יכולים לטעות (זה נכון לרב ליכטנשטיין, וזה בוודאי נכון למוטי אלון), גם הסנהדרין יכולה לטעות ובדיוק בשביל זה יש קורבן העלם דבר.

אז יכול להיות שהרב אלון חף מפשע, יכול להיות שאדם שנשפט על ידי בית דין רבני (בראשות גדולי הדור של הציונות הדתית - הרב ליכטנשטיין והרב אריאל) ובית דין של המדינה, ונמצא בשניהם אשם, אדם שהצטברו מולו מספר עדויות ממספר אנשים, שלכאורה לא צריך להיות להם שום שמץ של נקמנות כלפיו, ויותר מזה, רבים מספרים את ההערכה הרבה שהם מרגישים כלפיו, עדויות שהם סיפרו לקרובים להם עוד לפני שכל הפרשה הזאת התפוצצה. יכול להיות.

השאלה בסופו של דבר, היא למי תאמין - לגדולי הרבנים, לשופטים ולמתלוננים, או לרב מוטי אלון.

עמדתך מחרידה את נשמתי

10 עדויות הגיעו לפורום תקנה. אחת נוספת ל"קולך". הרב אלון הודה במעשים, והתפטר מראשות ישיבת "הכותל" ואף עבר למגדל. קיבל על עצמו לא ללמד בחורים צעירים ובטח שלא לקבלם בחדרו ביחידות. מעידים שורה של רבנים גדולים כי הודה בפניהם. שופטת ביה"מ קבעה שהעדות סבירה ולא שקרית, תוך שהיא מתבססת על עדות הנער ועל עדות של 2 אנשים נוספים.

הרב אלון הוא הומוסקסואל שהטריד מינית את תלמידיו שבאו להתייעץ עימו.
הרב אלון בגד באשתו עם גברים לאורך השנים ואף ניהל רומן עם גבר.
הרב אלון עבר על משכב זכור.

זכותך לא להאמין.
אני פשוט מתפלץ מהעיוורון שבשם הגנה על רב גדול ונערץ וכריזמטי, זוריקם לפח עדויות של 11 בחורים שונים, כמה וכמה רבנים גדולים והתנהגות חשודה ביורת של הנאשם שלא יצא לטהר את שמו הטוב אלא התפטר ועזב הכל.
אני מקווה שהחברה הדתית תמשיך לבער מקרבה רעות חולות של רבנים מטרידים.
ולרב אלון אני מאחל שיודה בעוונותיו וחטאיו. שיבקש מחילה וסליחה מקורבנותיו, משפחתו, הרבנים, הציבור ובמיוחד- אשתו. כל יום של שתיקה והכחשה מוסיפים לגודל הפשע שלו.

פורטי40

New member
לפי החוק אסור לדון בציבו במה שהוא"סוב יוידצה"

אני מתפלא שהרשו לפרסם דיעה כזאת לפני הפסיקה בבית המשפט, בעוד המשפט מתנהל.
מצד שני, לפני המשפט כבר פורסם שהרב אלון הודה בפני פורום תקנה שהוא ניהל קשרים הומוסקסואלים עם גברים בוגרים. הייתי רוצה לשמוע מה הרב אלון אומר על זה. השתיקה שלו בנושא זה אינה לטובתו. או שיכחיש, או שיודה ויצא מן הארון.

למעלה