הרב אבינר?

הרב אבינר?

נכון, עדיין לא הוכח שום דבר - אבל יש לזכור שדנקנר מתווה קו ימני פרו-דתי בעיתונו כבר מהיום הראשון בו הוא נכנס לתפקיד. ככה זה, כשהעיתון בעד - הוא עיתון טוב, כשהעיתון נגד - הוא חר* של עיתון, והתגובות לכתבה מאששות טענה זו. נחכה לראות איך הדברים יתפתחו - ואני מקווה מאוד שזה לא יכנס לקטגוריה של אוסף המקרים שלי של: "זו מעידה חד-פעמית", כי משום מה, אני מתחיל לפקפק בטענה זו. ><>

עציון

New member
הרב והעיתונאי.

הרב אבינר, מהכרות אישית, הוא אישיות שמקבלת לשיחה מאות אנשים. באים להתיעץ אתו ולקבל הדרכה בנושא משפחה וצבא. העיתונאי הוא נפלט מעיתון "מקור ראשון" שהחליט להתנקם- וזה לא סתם אמירה- בכל חובשי הכיפות הסרוגות. את מלאכתו הוא החל בנחום לנגנטל, ח"כ, שהעלה מאוב פרשה נדושה מלפני 10 שנים. עכשו, נטפל לאבינר מדברים שכביכול ארעו לפני 7 שנים.ה מחר הוא יכתוב על בנו של יצחק רפאל מפרשיית תל-גיבורים מלפני 25 שנים וכך הלאה. זה מול זה. ואני מאמין לרב. פשוט. אם זה היה נכון למה הן לא פנו למשטרה? למה לא הסכימו להצעת הרב להביא הענין לפני בית דין רבני? וזכרו את הרנטגן. 3 נשיפ טפלו עליו עלילה דומה ונישלחו לכלא.

לטובתך אני מקווה שאתה צודק.

אתה מכיר את הרב, ואני מכיר את מעריב מבפנים. דנקנר צריך להיות ממש אידיוט בשביל "לשרוף" את עצמו עם כתב בעל אינטרסים אישיים - שנוגדים את רוח העיתון מאז כניסת דנקנר לתפקיד. ><>

עציון

New member
נמתין ונראה.אני גם מכיר את

המניעים של ליבסקינד. וגם ביטלתי את המינוי על מעריב.

למה לנקוט בצעדים קיצונים ?

הרי לא ייתכן שנטבל כל דבר שנשמע ממנו דעה מנוגדת. אחרת לא יהיה לזה סוף

עציון

New member
זו לא דעה מנוגדת, זו הכפשה.

ומנין לי שזו הכפשה? 1. אני מאמין לרב . 2. קראו את תגובת דנקנר שהפך להיות מאוד זהיר("לכאורה" "צריך בדיקה") ולגבי בטול המינוי. איך אומרים הליברלים: חופש הביטוי מול חופש הבחירה.

gershon17

New member
רק תן לי להבין שניה

זה שהבעלים של מעריב הורשעו בשלל מעשים חמורים וריצו ומרצים עונשי מאסר שונים - זה לא מזיז לך. אבל פעם אחת כותבים משהו לא טוב על רב ותיכף אתה מבטל את המנוי שלך? לממן פשע - כן. אולי להגיד משהו לא נכון על רב - לא. יופי של סדר עדיפויות.

עציון

New member
אתה טועה במסקנה לגבי.

סדר העדיפויות שלי עדיין לא עלה על הפרק בודאי שלא בפורום זה. כך שאינך יכול להסיק מה הוא סדר העדיפות שלי רק מתוך נתון אחד: בטול המינוי. הבטול הוא מחאתי בלבד . אני קורא מעריב הרבה שנים. הרבה. אני רגיל לעתון ופשעו של העורך אינו מבוטל אבל אינו מצדיק בטול בדיוק אותה סיבה שבזמנו לקחתי משכנתא ממשרד השיכון למרות העומד בראש: אברהם עופר ז"ל. אני בטוח שאחזור לקרא מעריב אבל העורך ובעיקר ק.ל. צריכים לדעת שלמינויים יש כח והדבר מתבטא בביטול המינוי. אקט חינוכי, לא?

למעלה