הרבנית האלמנה

SAMI RUSSO

New member
הרבנית האלמנה

הרבנית האלמנה רב אחד נפטר והקהילה מחליטה לאחר תקופה מסוימת שהאלמנה צריכה להתחתן שוב היות שמדובר בעירה קטנה המועמד היחיד הוא הקצב אף על פי שהיתה רגילה לחיות עם איש לומד היא מסכימה לאחר החתונה , ביום שישי בלילה לאחר המקווה הבעל החדש אומר לרבנית: אמא שלי תמיד אמרה שלפני תחילת השבת מצווה לקיים יחסים
לפני שהולכים לבית הכנסת והם מקיימים
יחסים בחזרה מבית הכנסת הוא אומר לה על פי אבא שלי מצווה לקיים
יחסים לפני שמדליקים נרות והם מקיימים
יחסים כשהיגיע שעת השינה הוא אומר לה סבא שלי אמר לי שתמיד צריכים לקיים
יחסים בליל שבת והם שוב מקיימים
יחסים בסוף הולכים לישון וכשמתעוררים בבוקר הוא אומר לה דודה שלי אומרת שיהודי דתי תמיד מתחיל את השבת כשמקיים
יחסים והם שוב מקיימים
לבסוף ביום ראשון היא הולכת לשוק ופוגשת ידידה ששואלת אותה נו? איך בעלך החדש ? טוב היא אומרת אינטלקטואל הוא לא אבל הוא בא ממשפחה נהדרת!!!!

SAMI RUSSO

New member
שבת שלום../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo48.gif וחג שמח../images/Emo146.gif

SAMI RUSSO

New member
לאור הרשעתו של רמון בנשיקה ........

רצ"ב הסכם " נשיקה " לכל המעונין ....... חחחחחחחחחחחח

tsiporganeden

New member
סמי גראסיאס קרידו, אי שבת אלגרה

אל דיו קה גואדרה אנ טודוס, אמה יו מה אלגרי קה רמון לה קומיו, דקה? פורקה אל מונדו סה אסטה אזיינדו מוי "מושחת" אגורה קאדה מפקד אי מנהל וה פנסאר דוס ווזס. יו נו קיירו אנטרון מבול.

רותי ב.

New member
חחחחח אס בואנו ריאיר אומפוקו

אה לה דימאנייאנה דה שאבה ..
אי פור אל הסכם פארה בזאר, אי יו פנסו קומו פאשאריקה, מרסה רמון לו קה לה ג'וזגארון, נו פורקה לה בזו, מאס קה פור אל נומברה נגרו קה קון מינטיראס אי מאניפולסיונס קיטו אה לה מאנסב'ה, אל אי סוס אמיגוס טאמביין.

faridi

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo9.gifהשלים את מה שהיה חסר לה

תודה שאתה גורם לנו לחייך במוצ"ש

ובעניין רמון:

יש פתגם אדיר בלדינו המתאים לימנו אלה: "קן נו טיינה אל ארמוזה בזה אל מוקוזה".

למעלה