הרבלייף

asperger1

New member
הרבלייף

היי
הלכתי היום לרופא שעוסק ברפואה משלימה.דרך בדיקת עיניים יכול לדעת פחות או יותר מה קורה לך בגוף.
הייתי כמה פעמיים אצלו ובאמת עזר לי המון וחסך ממנילהסתובב בין רופאים.אני מכירה אותו 15 שנה ויש לו שם טוב.
פניתי אליו בגלל שהתחילו לי תופעות גיל המעבר בגילי שהוא 44.
הוא המליץ לי 2 מוצרים טבעים ואחד מהם בשם טאנג קוואי וקמומיל,הבעיה ששייך לחברת הרבלייף ולא שמעתי דברים טובים עליהם.מה דעתכם?אני מאמינה לו אבל אני קצת חוששת.

hal767

New member
מה ששמעת עליהם הוא נכון.

מה שהוא הציע לך נראה לי לא משהו בלשון המעטה.

0 אור 0

New member
התייחסות

אני בדילמה :
בדרך כלל אם את אומרת לי שהגעת לרופא (מטפל אולי??) שכל מה שיש לו להמליץ לך כפתרון לגיל המעבר זה איזשהו מוצר של חברת פירמידה, הייתי מציעה לבדוק בשבע עיניים - סוכנים של חברות פירמידה ידועים כממליצים על מוצריהם מטעמים שאינם דוקא טובתך האישית,
אבל אם מדובר פה על מישהו שכבר מטפל בך 15 שנה, בהצלחה, ושאת רואה מנסיון שהוא ממליץ לך על מה שטוב לך ולאו דוקא מוצרים מסחריים מסויימים, אז ההתייחסות אחרת,
גם לחברות פירמידה יכולים להיות מוצרים מוצלחים - יחודיים או מקבילים למוצרים אחרים. לכן אם יש לך אמון במטפל שלך, שווה לנסות ללכת עם המלצתו.
הפן השלישי של התשובה שלי אליך קשור לנושא של גיל המעבר בגיל 44: מנסיון אישי שלי, מאד קל להדביק את גיל המעבר כסיבות לבעיות בריאותיות אצל נשים ולא תמיד בצדק.
אני הוכרזתי "רשמית" על ידי רופא הנשים, כגיל מעבר מוקדם, אחרי שבין השאר כבר לא היה לי מחזור למעלה משנתיים. למזלי נפגשתי באותה עת עם בוגרת רפלקסולוגיה שחיפשה מישהו להתנסות עליו - ולהפתעתי הסתבר שלא דובים ולא זבובים ולא גיל מעבר. חוסר איזון של המערכת ההורמונלית ושל עוד כמה מערכות, שנוצר מסיבות קלות מאד לטיפול, לו היה לי את הידע בזמן הנכון.
מאז אותם טיפולים גם למדתי רפלקסולוגיה וטיפלתי בהצלחה בעוד נשים עם סיפורים דומים פחות או יותר (אם כי עוצמת הרשלנות הרפואית במקרה שלי היתה גבוהה במיוחד) .
נכון להיום עוד לא הגעתי לגיל המעבר (והגיל בכרטיס שלי אמיתי).

טאוֹ

New member

לכל פן...

ilan91

New member
אולי יש לו שם טוב...

ואולי הוא מומחה לאיבחון דרך העיניים,
אבל הוא לא יכול להפוך את המוצרים הללו למרפאים...
אנשים מקווים שמישהו או משהו יעשו בשבילם את העבודה
ושהם יהיו בריאים מבלי שיצטרכו "להזיע" מעט...
זה לא עובד. נקודה.

asperger1

New member
זה לא שייק,

אלו צמחים והרבלייף זה שם החברה כמו סולגת למשל

ינוקא1

New member
בניגוד לקודמי

אני חושב שחשוב לתת אמון במטפל , ולכל מטפל יש את השיטות והדרכים בהם הוא עובד.

אם יש לך אמון בו כמטפל וכאדם , אני אישית הייתי סומך עליו.

ישנן גישות שונות לאבחון ולטיפול , וכל הדרכים טובות ולכולם יש סיפורי הצלחה.

יש מטפלים שמביאים תוספים ויש כאלו שמשנים תזונה. ויש כאלו שיעבדו דרך תנועה , וכאלו דרך דמיון מודרך , וכאלו דרך "אנרגיות" - בעיני כל הדרכים לגיטמיות.

את אותם תוספים בדיוק את יכולה להשיג גם דרך חברות אחרות שאולי נראות לך רציניות יותר.

(גילוי נאות : אינני מכיר את הרבלייף וכו' , אינני מטפל בעזרת תוספים , ואינני דוגל בשינויי תזונה אלא אם כן המדובר בתזונה קטסטרופלית ).

0 אור 0

New member
למה בניגוד לקודמיך?

בדיוק מה שאני כתבתי - שאם מדובר במטפל שהיא מכירה ומאמינה בו אז שווה ללכת עם המלצותיו.

טאוֹ

New member
"קודמי" ולא "קודמיי"

אני חושב שינוקא התכוון לאילן.
ונראה לי ששלושתנו מסכימים ביחס לתגובה להמלצת המטפל.

ינוקא1

New member
על לימוד הזכות.

למען האמת איכשהו פיספסתי את תגובתה.

אז אני מבקש
מאור , ומודה לך על ראיית הטוב.

למעלה