הרביש

רויתמס

New member
הרביש

מישהו יכול להסביר לי למה לעזאזל כל הפורום הזה מוקף (לפחות אצלי על המסך, למעלה ומשמאל) בתמונותיו של הפגר הקדוש הרביש מלובאוויטש? זו פגיעה בוטה ברגשותינו החילוניים, אני מצפה מהאתר הזה לקצת התחשבות. אגב, יש לי גליון משעשע במיוחד של "שיחת הגאולה", החברה החב"דניקים שסגורים על זה שהרבי עוד כאן, בו הם מוכיחים שהוא המשיח ע"י סיפור קשה במיוחד על "איך-הוא-אוכל-מצות-למרות-שלא-נשארו-לו-שיניים-בכלל-וכולו-מדמם-הו-כבוד-קדושתו-"חניכיים שרוטים"-שנאור. צחוקים היי רבי! הנה מצה! תפוס! גן גט איט בוי!

רויתמס

New member
בטח שמעתי, רק ש..

שמה ששמעתי היה חרחור ארוך שהלך ודעך, עד שגווע לחלוטין. ואז היה שקט מעיק, אמבולנסים והרבה ביפרים שצפצפו. אגב, אני מכיר כמה חב"דניקים שכשהרביש היה כבר בקומה הם קיבלו ביפרים, וכשהוא מת כולם קיבלו הודעה בזו הלשון: "אל מלא רחמים"! וככה הודיעו להם את זה. אני דווקא הייתי כותב: "הרבי מת. נא להחזיר את כל הביפרים"

חשבתי שלייזר טיפל בזה. אבל אני

רואה שלא. לפי דעתי זה ממש פגיעה ברגשותינו. הייתי מצפה למינמום התחשבות.

chim chim

New member
אני אסביר לך

החבדניקים שילמו על זה וקנו את זה בכסף מלא . הם לא עשו את זה כדי לעצבן המטרה שלהם היתה להעביר מסר. ובקשר לזה שזה מפריע לך גם לי מפריעים פה מספר פרסומות (כמו זה של קרוקר) אבל מה לעשות זה לא האתר של אבא שלי וזכותם(תפוז) לשים מה שבא להם לפי השיקולים שלהם מה גם שזה לא פםרובוקטיבי . ולסיום דבר שמאוד מפריע לי לאיפה נעלם "חופש הביטוי"? מה רק לחילונים(כן אני יודע שאתם יוצאים/חוזרים בשאלה ואתם להוטים לדפוק את הדתיים) יש את חופש הביטוי ולדתיים לא?????????

אני אסביר לך...

החב"דניקים בהחלט עשו את זה כדי לעצבן. העדפתי עד עכשיו שלא לספר את הסיפור המלא בפורום אבל, כדי לעצור את הדיון כאן, הנה הוא: כשהבאנר הזה הועלה, פניתי להנהלת 'תפוז' וביקשתי שכשם שהם לא ישימו בפורום דור שני לשואה באנר לאתר בדיחות שואה, וכשם שלא ישימו בפורום הורים שכולים באנר ל"פוליסת ביטוח חיים לילדכם", כך רצוי שיימנעו מפרסום הבאנר השטותי הזה - אצלנו. הנהלת 'תפוז' הסכימה איתי והבאנר הוסר. כמה ימים לאחר מכן הבאנר חזר כיוון שהתברר שהחב"דניקים הציבו ל'תפוז' אולטימטום לפיו, אם יוסר הבאנר מהפורום הזה, הם יבטלו את העיסקה כולה. לאחר דיונים, ויכוחים וצעקות ביני לבין אנשי תפוז, הוחלט כי באופן עקרוני הבאנר יישאר כאן אך נוספו לזה ההסתייגויות הבאות: א) גולשי הפורום הקבועים, כשהם מחוברים בשמם, לא יראו את הבאנר הזה ואכן, בבדיקות שעשיתי התברר לי שרוב רובם של חברי הפורום לא רואים את הבאנר. בנוגע לאלו שכן רואים זאת, העניין בטיפול. ב) הנהלת תפוז הבטיחה להעביר לפורום חלק מהדיווידנד שיש ל'תפוז' כתוצאה מהעיסקה (אל תתחילו לשאול להיכן הכסף הולך כיוון שאסור לי לכתוב זאת כאן).

chim chim

New member
תגובה

טוב את זה לא ידעתי.ולפי מה שאתה מספר גם לי זה נראה לא בסדר. למרות שהייתי שמח לדעת את השיקול של החבדניקים לאולטימטום (ואל תספר לי שהם עשו את זה כדי לעצבן כככי יש לי ספקות בקשר לזה)

סלסרו

New member
פרסומת של ה.ל.ל. בפורומים דתיים

אולי כדאי לשים פרסומת קבועה לה.ל.ל. בפורומים דתיים ולחוזרים בתשובה (על משקל של הבאנר החבדי כאן). מישהו מוכן לתפוס יוזמה ולארגן את זה? אין לי מושג מה העלות - אבל בתור סיפתח אני מוכן לתרום $200 לפרוייקט. צבי

almog4

New member
באמת?

אצלי למשל הפרסומת הזאת כל הזמן נמצאת מול העיניים. האם אפשר להסיר אותה גם מהמחשב שלי ?

למעלה