הרביעיה הפותחת

Super - Girl

New member
../images/Emo6.gif

אותי דווקא התיאוריה הזאת שפיתחת נורא משעשעת ... אבל מצד שני יש לי חיבה לאנשים שמפתחים תיאוריות הזויות :)

EmGee

New member
באמת? תקראי את זה

יש לי תיאוריה לגבי הרצח של ארלוזרוב. אני אומר שאבן גבירול רצח אותו בגלל כל העומסי תנועה שהוא קיבל ממנו, אני עדיין עובד על הבעיה שהם חיו בתקופות שונות....

double M

New member
יש לי גם תיאוריה!

אתה מעתיק מתומאס ובונה על זה שכולם כאן סנילים....

BIGO-G

New member
זה לא נכון..

אבן גבירול חי בתור הזהב של יהודי ספרד בימי הביניים. ארלוזרוב היה עסקן (סופרים לא המציא את הגלגל) ציוני נלהב, שהיה מראשי מחנה הפועלים בא"י ונרצח בשנות ה30, אולי ע"י ערבים (מה שחושבים היום), אולי ע"י רוזיוניסטים (מה שחשבו אז) ואולי ע"י גבלס, שר התעמולה הנאצי שהייתה להם מאהבת משותפת (תיאוריית הקונספירציה). בכל מקרה אתה טועה

da^Lord

New member
גם אני רוצה להעתיק ממת´ ורד.

הלוואי ואני אצליח להיות עשירית ממה שהם, ואין שום רע בלנסות לשאוף להיות טובים כמוהם, ואין שום רע לעסוק בסגנון שאתם אוהבים אפילו אם הוא לא מקורי.

bboy tb

New member
האמת שיש בזה...

בלי קשר למקרה הזה... אבל להעתיק סטייל או כל עבודה אחרת של משהו בלי הסכמתו זה כמו גניבה... אני יודע את זה בתור בי בוי שאנשים עובדים על רוטינים במשך חודשים... ואז שמשהו פתאום מחליט שזה יפה ושהוא רוצה להעתיק בדיוק בלי חשיבה - זה מסריח ומשדר חוסר רספקט... אם אתה משנה או מחדש או מוסיף את הסטייל שלך במידה מספקת אז זה כבר לא כזה רע

למעלה