הרביעיה הפותחת

ראםJarasMan

New member
הרביעיה הפותחת

אני במקרה עכשיו שומע את רדמן ומאט´הוד ואני פתאום קולט שאורי ומג´יק פשוט מנסים להיות רד ומאט´... רק שהם לא מצליחים, הם מתאמצים להראות סטלנים ולא מצליחים, הם מתאמצים להיות מצחיקים ולא מצליחים, הראפ שלהם בסדר, אבל הליריקס גרוע, הם מחכים אותם אפילו בסיגנון דיבור (להתחשגז= דה כאאווווווווו...) הדיבור שלהם כזה מאולץ.. רק מה שחבל שבמקום לנסות לעזור להיפ-הופ להתקדם הם מנצלים ילדים עשירים ביאגה יו הפקות... בעיקרון סתם פתחתי את ההודעה הזאת משיעמום... אבל עכשיו יש לי רק משהו אחד להגיד... גרועעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע

Psycho MC

New member
אפרופו ערוץ הילדים...

מה זה???
האמת... לא... הפסקתי לפני כמה שנים כבר... אולי שנתיים... שלוש... לא יודע...

ראםJarasMan

New member
אני הפסקתי לפני שבועיים בערך...

הורידו מלא תוכניות טובות: הנסיך המדליק ג´קי צ´אן מואישה- הורידו לפני כמה חודשים אפילו! החבר´ה הטובים- סדרה בת-זונה, הלואי שיעשו עונה חדשה... (כי זה על השכונה שלי...) עולמו המופלא של ג´ט ג´קסון יכול להיות נחמד שאתה חולה ואין לך מה לעשות...

Psycho MC

New member
חחחחח טוב ../images/Emo13.gif

אני חולה עכשיו ולא הלכתי לבצפר 3 ימים וזה לא אומר שאני אגש לערוץ 6 המסריח... יש נראה לי את החבר´ה הטובים בערוץ 2... או שלא יודע... נראה לי ראיתי פעם משהו כזה...

ראםJarasMan

New member
גם אני חולה שלושה ימים ולא הלכתי!!!

אמרתי שלושה!!! ויש את החבר´ה הטובים עכשיו בערוץ 2... זה כל הפרקים מההתחלה, אבל זה התחיל לפני איזה חודש, ככה שעברו הרבה פרקים מאז

mumtaz

New member
da cow?!?!?!?!

אולי... TICAAAAAL יענו tical אחד השמות של מיסטר מת´

ראםJarasMan

New member
חשבתי שזה כאילו הוא סטלן...

והוא לא עושה כלום... יעני פדלאה או משהו, הפרה.

להתחשגז ?

מה הקשר דה כאווווו ? מה זה לעזאזאל דה כאווו ? אם היית טורח להבין בכלל את השירים של רד ומט´ ... היית קולט שהם אומרים טיקאל .... טיקאל זה גם במקרה השם של הדיסק שמט´ודמן הוציא לפני שבע שנים ... (דיסק מצויין אגב) ולגבי הסוגיה שהעלית כאן .... "הרביעיייה מנסים להיות רד ומט´ ..." אין לך משו יותר מעניין לרשום ??

ראםJarasMan

New member
לא... היה לי משעמם

ולך אין משהו יותר מעניין לרשום? גם ההודעה שלך לא מעניינת כל-כך... אין לי שמיעה טובה

אוי לא רק לא זה ...

ההודעה שלי הייתה תגובה להודעה שלך, ואם אתה כבר מחליט לכתוב דברים לא מעניינים לפחות תכתוב אותם נכון ... Tikal !! :))

למעלה