הרבה שאלות:

amera

New member
הרבה שאלות:

1) האם יש כרטיס מסך או כרטיס TV שיש בהם בניסת LNB IN, כלומר שאין צורך בממיר וכרטיס המסך או ה- TV הוא הממיר כך שאני מחבר את המחשב ישירות לצלחת. 2) האם הכרטיס SKY STAR 2 יש בו TV IN ו- VIDEO IN? 3) בפאנל האחורי של הטןפפילד יש RS-232. מה אני עושה בכדי לעדכן את הטופפילד? 4)מה זה כניסת TUNER, ובמה היא שונה מכניסת RF? 5) מה הם הסוגים של מסכי המחשב שיכולים לקבל DVB (לא DVI) ומה המחירים? 6) מה יותר מפותח ועדיף: RCA, SCART, COAX, TUNER, RF? 7) מה ההבדל בין ממיר שהוא NON-POSITIONER MODEL לבין EMBEDDED POSITIONER MODEL? 8) כאשר אני קונה טליויזיה חדשה (אני מתכוון לקנות OLYMPUS TV 34 INCH במחיר 2400 מ- ACE קנה ובנה), מה הם המאפיינים שאני צריך לדאוג שיהיו ב- TV? כמה AV? כמה כניסות ל- RCA, ומה עם PAL/NTSC .....

webguy

New member
תשובה חלקית

שלום!! 1. חיובי, יש כרטיס לוויני למחשב שהוא ממיר והכניסה אליו ישיר מהצלחת לדוגמא הכרטיס שציינת בשאלה 2 . 2. לא, יש רק כניסה אחת לכבל מהצלחת .

amera

New member
מאיפה ניתן לרכוש את ה- PCI CARD STA

מאיפה ניתן לרכוש את ה- PCI CARD STAR SKY 2 מישראל

webguy

New member
יש ספר מצומצם של מקומות..

שלום !! אני קניתי... skystar2 dvb pci card מחברת ביי-סאט בע"מ המצודה 3 אזור 58001 טלפון : 03-5560172 נייד: 058-800906 יש עוד מוכרים צריך לחפש בפורומים . עלה לי כולל משלוח 550 ש"ח

yoramile1

New member
תשובות\תגובות

3-מעדכן דרך תוכנת קבצים את המקלט 8-אם אתה מיתכוון ליקנות טלוויזיה תלך על טלוויזיה טובה עם שם ומחיר לא טלוויזיה זבל המלצתי היא טלוויזיה של טושיבה 100HZ 34 אינץ שתוחה ושמתאימה לשידורי HDTV זאת הטלוויזיה שאני עומד לירכוש בקרוב בלי נדר!!

למעלה