הרבה עוגות לתרומה

הרבה עוגות לתרומה

(פנינה, השארתי לך הודעה בסלולרי בנושא זה) בנות פורום הנקה ארגנו היום בית קפה קטן במסגרת אירועי שבוע ההנקה (כל אחת תרמה עוגה), ונשארו המון המון המון עוגות ומאפינס. אין לי אפשרות לסחוב את זה בעצמי (ואני גם לא יודעת לאן לקחת), אבל אשמח מאוד אם מישהו יוכל לקחת את העוגות ממני (אזור קרית אונו) - רצוי מחר בבוקר, כדי שיהיו עוד יחסית טריות, ויעביר אותן לאנשים שישמחו לקבלן.

הי יעל הסלולרי שלי מרוב דיבורים

היום נגמרה לו הסוללה לפני שהגעתי הביתה. תתקשרי איתי מחר בבוקר ונראה אייך נתקדם מהיכן את? אם את רוצה תתקשרי כעת לנייד של שמקה אותו המספר כמו שלי אבל בסוף 03 פנינה

מממיה

New member
הצלת מזון שנשאר../images/Emo78.gif../images/Emo94.gif../images/Emo21.gif

הי יעל ,פנינה,וחברי הפורום, ישנו ארגון הנקרא "משולחן לשולחן" שפועל בהתנדבות ודואג להציל מזון טוב שנשאר במקומות עבודה, גני ארועים, בסיסי צבא וכו' -ולהעבירו לניזקקים,לבתי תמחוי,מעונות לחסרי בית, מרכזי קשישים ועוד , אני מתנדבת בארגון הזה באזור השרון, בכל עניין של תרומת מזון , אם מבושל ואם גולמי, אני אשמח להיות הקשר עם העמותה ולנסות למצוא מתנדבים מאותו אזור(העמותה פועלת ברחבי הארץ), כך שאוכל שנותר יגיע לפיות רעבים, כמובן גם במקרה הזה אם אין כתובת לעוגות אוכל להעביר אותו למחסני העמותה לחלוקה ראויה, אשלח את הטלפון שלי במסר אם אתבקש, שיהיה יום טוב!

למעלה