הרבה טפסים

• פותח הנושא mich
  • פורסם בתאריך

mich

New member
הרבה טפסים

שלום מישהו יכול להגיד לי מה המשמעות מבחינת משאבי מערכת של המחשב, לפתוח הרבה טפסים (הרבה = ~40) ולא לסגור אותם אלא לעשות להם me.hide. תודה מיכל

eliranh

New member
לא הסברת את עצמך טוב

אבל בכל מקרה אתה יכול דרך api פשוט להשיג את הhwnd של החלונות האלה ולעשות ולעשות שיהיו בלתי נראים אם לזה התכוונת ואתה רוצה עוד פרטים פנה אליי באייסיקיו תשאיר את האייסיקיו שלך אם התכוונת לזה שזה לוקח יותר מדי זיכרון במערכת.. אז ממש לא התוכנות שתבנה אני משער אני לא יורד עליך או משו פשוט לוקחים מעט מאוד זיכרון

mich

New member
תודה אבל

היי אין לי בעיה שהטפסים יהיו לא נראים אני פשוט אעשה me.hide הבעיה היא שאני חושבת ש 40 טפסים עם כל הפקדים עליהם כן יקחו הרבה זיכרון כל עזרה תתקבל בברכה תודה מיכל

Edik0

New member
תשובה

me.hide זה כמו me.visible= false וזה אומר שהחלון עדיין קיים בזיכרון אבל הוא פשוט בילתי נראה רצוי מאד לא לעשות ככה אלא אם כן את יודעת שתישתמשי עוד בחלון הזה חלונות כמו לדוגמה חלונות פתיחה שברור שלא תשתמשי בהם שוב רצוי להוריד מהזכרון כלומר unload me או Unload frmStart או משהוא כזה...

mich

New member
הבעיה היא

היי הבעיה היא שטופס שיש עליו סרט פלאש טעון, אני לא מצליחה לעשות לו unload, הץוכנית פשוט מתרסקת, יש פתרונות? מיכל

Edik0

New member
היי

אם את רוצה אני יכול לעזור לך דרך אי סי קיו 30502193

mich

New member
אולי זה יראה מוזר אבל

אני לא משתמשת בICQ. אבל תודה מיכל

Edik0

New member
איכס

איכס Multi document interfase זה מגעיל.... נראה לי שהבעיה שלך שאת עושה UNLOAD מאותו FORM שאת נמצאת עליו... נניח שיש לך שתי פורמים אז תשתמשי באחד כידי לסגור את השני....

למעלה