הרבה זמן.....

הרבה זמן......./images/Emo66.gif

עבר מלאאאאאא זמן מהפעם האחרונה שכתבתי פה. נראה לי שיותר משנה. מגניב לראות שעדיין יש פה כינויים מוכרים. אז זו לא איזו הודעת קאמבק מטורף, סתם הייתי בסביבה אז חשבתי לקפוץ ;) יום ראשון אני מתחילה את הלימודים באוניברסיטה (אני מרגישה כ"כ גדולה). זה לא שמצאתי איזו דרך להתחמק מהצבא- מצפות לי שש שנים של שירות "מענג" ברגע שאני אסיים ללמוד במסגרת העתודה. אז נכנסתי לפה לעדכן ולהתעדכן. אפילו יצא לי לראות השבט פעמיים השבוע. היום ואתמול. רק חבל ששידרו את אותו פרק. עד שאני רואה את העונה הראשונה (עדיין לא ראיתי אותה...) זה אותו פרק. הידד. איזה שפם בר מצווה חמוד יש שם לג'ק
. הוא מזכיר לי את אח שלי הקטן. בעעעע מעניין מה נסגר פה בסוף עם כולם (לא מי שעדיין בבית ספר כמובן), לאן כולם התגייסו/מתגייסים? אני לא אאריך סתם, שיהיה בהצלחה לכולם, נחמד לקפוץ לפה

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo113.gif../images/Emo68.gifיאאא רזע../images/Emo99.gif בהצלחה באוניברסיטהההה../images/Emo24.gif, מה את הולכת ללמוד../images/Emo35.gif אני מתגייסת ביום רביעי../images/Emo122.gif, להיות מש"קית תכנון כוח אדם../images/Emo122.gif. תבקרי עוד../images/Emo13.gif

דפנהההה ../images/Emo66.gif

תודה תודה
אני הולכת ללמוד הנדסת חשמל בבר אילן...
שיהיה לך גם בהצלחה!!! את יודעת איפה ישבצו אותך?

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo113.gif../images/Emo68.gif99% שבקרייה, אבל עדיין יש סיכוי למקומות אחרים../images/Emo3.gif

קרניjack

New member
היי!

זוכרת שהיינו במיונים ביחד?
אז לא עברתי ואני לא יודעת איפה אני אהיה. הידד!
וכן, ג'ק כזה חמוד

למעלה