הרבה זמן לא היה............

הרבה זמן לא היה............

שרשור נוסטלגיותתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת אנשים, אל תייבשוווווווווו
אז ככה- שכל אחד ואחת יכתבו: 1- שם של מישהו מהעבר,שחקן, בובה, משהו בסגנון. 2- שם של תוכנית מהעבר הכמה שיותר רחוק שאתם ראיתם, אבל לא סרט... אוקייייייי אני אתחיללללללללללל 1- זוכרים את הפרפר שהיה בסוף של פרפר נחמד???? זה שהיה אומר "שלום חברים שליי".... חחחח 2- הנסיכה שלא צחקההההההההההההה או חוות האצבעותתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת יאללללללללללללללה לא לייבששששששששש
נ"ב- כנראה שאני מתחיל ללמוד לתאוריה אוטוטו...
ראו הוזהרםםםםםם חחחח

מממ אני לא אייבש. ../images/Emo13.gif

1. פיסטוקקקקקקקקקקק
2. ממממ שראיתי? אני זוכרת רק את איש השלג הקטן (בולי-למביני עניין..)..
ו.. מה תאוריה?! זקןןןןן

בקשר לתאוריה-

אתה יודע שרוצים להתחיל לחייב קורס תאוריה מה- 1.1? כדאי לך לעשות לפני זה.. סתם בזבוז כסף וזמן... וגם רוצים להעלות את הזמן של המלווה (משלושה חודשים לחצי שנה).. אבל זה בטח ייקח קצת יותר זמן... ד"א- נגמר לי המלווה עוד שלושה שבועות!!! בדיוק בפתיחת חודש ארגון...

עזבי את המלווה!

את לא שלחת לי הודעה שאת עברת טסט בכלל!!!!!!!! את כזאת חסרת לב...... שמעתי על זה רק מגלעד (מאיפה הוא יודע??) וזהו. נקודה. במיוחד אחרי כמה שאני התעניינתי ושאלתי על השיעורים וזה. זהו. לא סולח

לא אמרתי לאף אחד..

זה פשוט עבר בסניף.. וגלעד בדיוק דיבר איתי באיי.סי.קיו ושאל אם עברתי, אז אמרתי לו שכן... אתה רואה? גם אליך זה הגיע.. זה הכל בגלל שפרצו לי לאיי.סי.קיו!!! כפיצוי- אני אעשה לך סיבוב אם תרצה.. ביום חמישי אחד, אחרי בימ"ד...

יאא הפרפר המכוער הזה... אני זוכרת!!

* זוכרים את הבובות כלבים האלו שמראינות עוד בובות כלבים... זה כזה ישן... * התוכנית הזאת עם הדבורים... זום זום זום עולה הזמר מכוורת הדבורים מן הבוקר עד הערב הם עובדים וגם שרים כי צריך את הכוורת לסדר ולנקות גם לדאוג לארוחות ולטפל בתינוקות בכוורת גרה גברת מתוקה וחייכנית היא מלכה ויש לה כתר וקוראים לה דובשנית נספר לכם עליה נספר גם על כולם ועל זיק ויויו גם... פדאאאאם יאווווו איזה פאדיחות.... חח

isilme

New member
../images/Emo205.gif

גם אנחנו שיחקנו את זה.... איזה נוסטלגיה!!!

isilme

New member
../images/Emo205.gif

1. הדוב והבואש הזה שהנחו ביחד את מופע החיות... (כאן במופע החייייות...) 2. תוכנית- רכבת ההפתעות, זה נראה לי אחד הזכרונות הראשונים שלי.... אם מישהו זוכר את השיר אני אסגוד לו.

פילההההההההה

חחח "הרכבת מתקרבת הרכבת מגיעה, בואו ונצא לדרך הצטרפו לנסיעה. ובאים נוסעים אל התחנה, אין להם כרטיסים רק ריקוד ומנגינה, צ'יקצ'יקצ'ק, צ'יקצ'יקצ'ק, צ'יקצ'יקצ'ק על הפסים, הנה באה הרכבת בה כולם נוסעים!. היא ניגשת אל הקשת מפיתחה עולה עשן, ופתאום היא מתעקשת לעלות אל הענן. ובאים........................................................ מ...........(לא זוכר) שואגים הגלגלים, זו רכבת מיוחדת שדוהרת בגלים. ובאים........................................................" כפרעל הזיכרון שילייייייייייייייייייייייייי

isilme

New member
../images/Emo205.gif מאפיההההההההה!!!

הו תודה לך!!! תודה!!! תודה!!! תודה!!! *סוגדת* ואני זוכרת את המנגינה!!! הורייייי!!!

למעלה