הרבה דנדשים באיזור

הרבה דנדשים באיזור../images/Emo3.gif

אז כדיי שיהיה לכל החדשים יותר קל ולישנים שעדיין מתביישים לשאול.. אני עושה שאלון היכרות.. שם: גיל: איזור מגורים: אייסיקיו: (לא חייב .. מי שרוצה) מסנג'ר:(כנ"ל) מערכון אהוב של מה קשור: מערכון פחות אהוב: מערכון "חופר": מערכון שזכור הכי טוב: צבע אהוב: איך היה הפסח (שני החגים): חגגתם מימונה?? איפה?? איך היה? טוב מקווה שנהניתם חחחח

עונה../images/Emo3.gif

שם:
מעיין גיל:
19 איזור מגורים:
צפון אייסיקיו: (לא חייב.. מי שרוצה)
200415545 מסנג'ר: (כנ"ל)
זה אני אתן למי שיירצה בפרטי מערכון אהוב של "מה קשור":
המערכונים של הישראלים.. בעיקר חיים המובטל וריבייייי
מערכון פחות אהוב:
אממ המערכון של הכדורגל
וגם כמה מהמערכונים מהיכל התרבות מערכון "חופר":
בהחלט "שרון"
מערכון שזכור הכי טוב:
חח מיומטוב "חליל , עבדול ג'באר-מספיק עם הסנקציות"
צבע אהוב:
ורוד וגווניו איך היה הפסח (שני החגים):
שונאת את החג הזה
אבל היה דיי סבבה (בשני החגים)... והיה מאד מעייף
חגגתם מימונה?
ב=ר=ו=ר
איפה?
התחלנו אצל סבתא שלי בבית.. ואז נסענו לאוהל המרוקאי בנצרת עלית
איך היה?
במילה אחת-ל-->לי-->ליג-->ליגה!!!!
עכשיו קבלו סתם איזה מצ'ו מצחיק שקשור לפסח... למה לא שמים בקערת הסדר 2 ביצים??? -כדיי שהזרוע לא יעמוד- חחחחחחחחחחחחח

עלל עצמיי =)))

שם:מיכל=)) איזור מגורים:ירושליםם=))) אייסיקו:מי שאני רוצה שהיה לו יש לו P: :מסנג'ר: איןן... מערכון אהוב של מה קשור:כל מערכון שציון משתתף בוו...
מערכון פחות אהוב: אממ מערכון שציון לא משתתף בו...
מערכון "חופר":אמממ איןן כאלההה חח מערכון שזכור לי הכי טוב:אממ יש הרבה אבל שרוןן צבע אהוב:תלויי למה חום, באז',צהוב,אדום וורוד חחחח איך היה הפסח:כיףףףף מאודדדד...
חגגתם מימונה:בטחחחחח מקוראית שלמהה איפה:אצל סבתא עם דודים באשדוד איך היה:כיףףף וטעיםם חח אין על המופלטה של סבתא _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ <<<ציון ברוך כי שלמות היא לא מילה גסה>>>
<<<צ-י-ו-ן----ב-ר-ו-ך-----ש-ל-מ-ו-ת>>>
<<<ציון ברוך=הוכחה שמלאכים קיימים!!>>>

HaDaRoSh

New member
../images/Emo121.gif../images/Emo211.gif

שם: הדר גיל: 18 איזור מגורים: ת"א מערכון אהוב של מה קשור: שרון כמובן XD מערכון שזכור הכי טוב: כנ"ל
צבע אהוב: כחול איך היה הפסח (שני החגים): כייף
חגגתם מימונה?? לא

למעלה