כנס שבוטל במודיעין
השתחררתי מן המילואים ממש בערב של יום חמישי השבעה בפברואר, וחזרתי הביתה. אני עובד במספר עבודות, והיה לי לחץ רב בכולן בשבוע שהיה מייד אחרי חזרתי ממילואים. הייתי צריך גם להכין דברים רבים לפני הכנס כמו לתאם מקום בו נישן, לתאם שיחה עם הרב, להודיע לקהילה על בואנו, ולקנות אוכל. רק ביום רביעי שלפני הכנס התחלתי לדבר עם אנשים. האיש הראשון שדיברתי איתו היה חנן. הוא אמר שהוא רוצה לדחות את הכנס, ואמרתי לו שהוא יכול לעשות זאת, ובלבד שיתאם עם כולם. אני אישית לא חשבתי שייתכן להודיע בהתראה כה קצרה כשברור שההכנות התרחשו בחלקן. דיברתי עם רביד והוא אמר לי שהוא כבר הגיע לתל אביב. למרות הודעות לא ברורות מיונתן (ייתכן שלא נגיע) הבנתי סופית שהירושלמים לא יגיעו לכנס רק ביום שישי בערך בשעה 11:00. יש אנשים שידעו קודם, אך לא הודיעו לי בצורה ברורה. הייתי צריך לערוך מספר גדול 0מאוד) של שיחות טלפון, כדי להודיע לכל המעורבים (הרב כנרת שריון למשל) שהכנס מבוטל. רביד שהיה כבר במודיעין היה צריך לחזור הביתה. לדעתי מישהו צריך לבקש את סליחתו. כמות גדולה של אוכל שהכנתי התקלקלה. לדעתי ההתנהגות הנ"ל אינה אחראית, ולכן הודעתי לבנג'י וחנןכי הדרך לתקן חוסר אחריות הוא בלקיחת אחריות, וכי אני מצפה להודעה על התאריך של הכנס הבא, ומתי אני מצופה להעביר בו פעולות, כלומר כל האחריות היא על הקבוצה הירושלמית. אני עדיין חושב שהקבוצה הירושלמית צריכה לקחת אחריות מלאה על הכנס הבא.