הראש כואב

הראש כואב

לפעמים נדמה לי שישנתי טוב בלילה. גם הלילה הזה אני חושבת שישנתי טוב אבל יש לי עכשיו כאב ראש של בוקר, שזה בעצם אומר שלא ישנתי טוב, לא? ככה נראה לי בכל אופן. בלילות האחרונים אני נגמלת מהמנהג של לישון עם מפזר חום בלילה. שמעתי פעם שזה גורם לכאבי ראש או מגביר אותם. אז פעם הייתי ישנה עם המפזר כל הלילה ולאחרונה אני מדליקה אותו קצת ואחר כך מכבה. מה שכן, התעוררתי היום בשש בבוקר והבנתי שיש לי עוד קצת זמן לישון עד שאני צריכה לקום וללכת לעבודה. אז נרדמתי שוב בלי לכוון את השעון כי סמכתי על עצמי שאתעורר לבד בזמן. אני חושבת שאחרי שנרדמתי שוב היה לי חלום. חלמתי שהשעה היא כבר כמעט תשע בבוקר ואני עוד לא יצאתי לעבודה ובמקביל מי שאני צריכה לעבוד איתה יושבת בסבלנות ובטוחה שאני אגיע עוד מעט אבל אני מתעכבת. (צריכה להיות בתשע וחצי בעבודה). בדרך כלל יש את החלומות האלה של איחורים או שאני מפספסת את המקום שאני צריכה להגיע אליו. כנראה שכל כך נבהלתי מהחלום הזה, שכשהתעוררתי שוב קצת אחרי שבע הסתכלתי בשעון בבהלה. חשבתי על זה שיש לי עוד זמן לישון אבל כבר לא ממש נרדמתי. אולי השינה של שעות הבוקר היא שגרמה לכאב ראש...

כשאנחנו נוסעים במכונית,

לא משנה אם ממש קר , אחרי זמן מה מכבים את המזגן כי הראש כואב כי המזגן או כל מקור חימום מחניק את האוויר הנקי ואת החמצן לאחר זמן מה. אני פעם חלמתי שקמתי באיחור למבחן חשוב. מרוב הבהלה באמת התעוררתי, וזה לא היה כך. אבל לא ממש הצלחתי במבחן עצמו וזה גרם לי לשנות את הכיוון שהלכתי בו בזמנו. לעיתים שינה מאומצת קצרה באמת גורמת לכאבי ראש. כשהשינה לא רגועה אז גם ההתעוררות היא כזו וזה משפיע על הגוף. אני.

למעלה